Bestelling was easy, kwaliteit matig

Het bestellen was gemakkelijk en binnen een paar dagen al in huis. Helaas laat binnen 1,5 maand de opdruk al los van het hoesje.

Ben heel terveden

Het is echt een heel mooi hoesje

Kleuren zijn perfect, ben super tevreden

Prachtig

Prachtig hoesje !!! Mooie kwaliteit . Echt een aanrader .

Na lange levertijd, een super opgelost

Alles is goed in twee keer gelukt

Supermooi

Snelle levering en heel blij met het resultaat, supermooi!

Tevreden, leuk hoesje!

Het hoesje is stevig en ik vind het design erg leuk. De kwaliteit van de foto en kleuren vind ik minder goed, een beetje korrelig.

Wauw!

Wauw! Wat een mooi en fijn telefoonhoesje. Precies zoals omschreven en op de foto en snelle levering! Heel blij mee!

Het product is fantastisch, de foto's op het hoesje zijn precies zoals aangegeven. Snelle service, super kwaliteit.

Mijn ontwerp op een telefoon kan dat? Ja dat kan! Een vlinder die voor mij persoonlijk een belangrijke betekenis heeft: een nieuwe start in mijn leven! Die β€œstart” kon ik in vervulling laten gaan meer een passende tekst: Beautiful Chaos. Een prachtige print op mijn doorzichtige hoes voor de telefoon. Precies zoals ik in gedachten had. Bedankt

Hele leuke case

hele leuke case maar afbeeldingen laten nu al los :(

Pasvorm is goed en foto’s duidelijk te zien

Ziet er mooi uit

Snelle levering en echt persoonlijk.

Mooi en leuk hoesje.

Leuk dat je het hoesje zelf kunt ontwerpen.

Mooi design!

Ik krijg veel leuke reacties erop! Stevig een mooi hoesje! Het enige alleen is dat het labeltje snel rafelt waar de touw aan vast zit.

Mooi, goed passend telefoonhoesje

Mooi, goed passend telefoonhoesje, snelle levering. Heb inmiddels een tweede besteld. Zeer tevreden.

Prachtig mooi hoesje

Zeer mooi hoesje. Heel degelijk en past goed om de telefoon. Tevens goede bezorging. Erg tevreden!

Super leuk hoesje voor een super leuke prijs

Leuk hoesje voor een super leuke prijs. Levertijd was iets langer maar communicatie was erg fijn.

Erg tevreden! Top kwaliteit en service!!

Erg tevreden! Top kwaliteit en service!!

Super blij mee

Ik ben heel tevreden goede kwaliteit en super leuk! Bedankt

Not recommended

Disappointed

Super!!

Super blij mee!! Mooie kwaliteit en goede pasvorm. Design zou nog verbeterd kunnen worden, maar voor het grootste deel tevreden en ga zeker nog eens bij dit bedrijf bestellen.

Good

Very good

Super kwaliteit en service

Ik heb een goede ervaring met case company goede kwaliteit materiaal en snelle service zeer tevreden

Zeer tevreden, mooi hoesje

Erg blij mee, snelle levering en een mooi hoesje