Mooie kleuren en een leuk lettertype.
Hoi Rieneke Heel erg bedankt voor deze mooie recensie. We doen ons best! Groetjes, Sofie
Zeer snel besteling tevreden
Bedankt Nermina! Blij dat je tevreden bent, we doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Vriendelijke groeten, Sofie
De print laat los wel leuke afbeeldingen
Hallo Truus, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over ons. We maken het graag goed met je. Zou u alstublieft uw e-mail willen controleren? โ๏ธ Met vriendelijke groet, Sofie
Als verjaardagscadeau heb ik twee gepersonaliseerde telefoonhoesjes besteld. Super makkelijk te maken en ontwerpen, en zeer tevreden over de mooie kwaliteit en het snelle leveren van mijn bestelling. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen!
Hoi Niki. Bedankt voor uw vriendelijke woorden en begrip. ๐ We zijn blij dat je tevreden bent met de geleverde bestelling en kijken al uit naar je volgende bestelling.๐ฉ๐ Groetjes, Sofie
Echt onwijs mooi, ook snel geleverd, super sterk en vooral leuk!
Lieve Emi! Wat een leuk bericht ๐ Dit doet ons goed! Het is altijd leuk om te lezen dat onze klanten tevreden zijn en ons werk waarderen. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Sofie
Had foto,s ingespannen en dacht zal wel enkele dagen duren. Maar een dag later werd het mooi bedrukt geleverd. Ook is het mapje en het omhangtouwtje van goede kwaliteit. Bedankt
Hoi Wilma! ๐ Super bedankt voor je mooie en leuke review. Hier worden we echt heel blij van! ๐๐ Met vriendelijke groet, Sofie
Heel leuk snelle levering
Hallo Wilma Heel erg bedankt, heel fijn dat alles zo goed gaat! ๐๐ Vriendelijke groeten, Sofie
Vaak was ik mijn mobiel kwijt. Nu met koord zie ik hem beter liggen. Zo blij ermee
Hoi Miranda! Top dat je tevreden bent, daar doen we het voor. Heel erg bedankt voor je mooie woorden๐บ๐ค Met vriendelijke groet, Sofie ๐
This was my 2nd phone case ordered as I really loved the 1st one. It's amazing that you can customize it, add your own pictures and have a unique phone case. Moreover, the service is incredibly fast. I highly recommend Casecompany. I will order again in the future.
Hi Giedre. Thank you for your kind words and understanding. ๐ We are pleased that you are satisfied with the delivered order and already look forward to your next order.๐ฉ๐ Greetings, Sofie
Het is mooi gedaan de foto's blijven mooi
Hoi Linda! ๐บ Heel erg bedankt voor het leuke berichtje, hier worden we heel blij van!!! Vriendelijke groeten, Sofie ๐
Echt een aanrader
Hoi John๐ Wat een leuke review ๐! Daar worden we heel blij van ๐! Heel erg bedankt!!! Met vriendelijke groet, Sofie๐
Ik krijg er heel veel positieve opmerkingen over, heb nu in vrienden- en familieverband geen twijfel meer welke iPhone van mij is!
Hallo Rian Heel erg bedankt, heel fijn dat alles zo goed gaat! ๐๐ Vriendelijke groeten, Sofie
Super snel, mooi en goede hoesjes. En heel duidelijk de foto's. Toppie
Hoi Sigrid, Bedankt voor de mooie recensie! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Alles snel en naar tevredenheid geregeld. Resultaat super leuk.
Hallo! Bedankt voor je mooie review, we waarderen het zeer! ๐๐ Groetjes, Sofie
Hele goede kwaliteit, ik heb onlangs een nieuwe besteld. Maar dit is niet omdat het hoesje versleten was maar ik graag weer nieuwe fotoโs erop wilde. Kwaliteit is super
Hallo Monique, Bedankt voor de mooie woorden ๐. Leuk om te lezen dat onze aandacht voor klanten gewaardeerd wordt. We steken hier veel tijd in en het is goed om te lezen dat dit wordt opgemerkt. Fijne avond voor nu en tot de volgende bestelling hehe ๐ Groetjes, Sofie
Ik had eerst een hoesje ontvangen voor een andere telefoon, na een mailtje kreeg ik snel antwoord en toen alsnog z.s.m. het goede hoesje gekregen. Ik ben heel blij met het hoesje en ook super dat het rond de camera's ook bedekt is en er om het camerablok een opstaande rand is om de camera te beschermen! Ook licht opstaande rand voor het scherm. Super blij ook met de print!
Hallo Marije๐, bedankt voor je tijd en energie om deze positieve review te schrijven. Dit maakt ons ontzettend blij en geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ๐๐ค Jullie zijn een topper!!! ๐บ
Ben heel blij mee met mijn hoesje alles naar wens heel.mooi geworden raad iedereen aan om bestellen
Bijzonder coulant bedrijf , iets niet helemaal goed dan maken ze dat in orde !!! Kortom heel tevreden!!
Erg blij met mijn hoesje. Veel keuze in de webshop.
Leuke cover en hoesjes voor elk wat wils. Want je kunt zelfs je eigen hoesje ontwerpen. Snelle service en zeer klantvriendelijk. Alleen maar lof!
Ik had met veel enthousiasme het hoesje gemaakt alleen vergeten om het initiaal aan te passen. De verzending ging zo snel dat het niet meer gewijzigd kon worden. Toen kreeg ik een kortingscode voor een nieuwe helemaal gratis. Wat een service!
I bought a customized case a couple of weeks ago and the printed design has started coming off in some places. The phone has neither been dropped nor the case has been scratched
Hi Eliana, First of all, thank you very much for writing your review. It is annoying to hear that the print is coming loose. This is not supposed to happen normally. Would you please send us some pictures of the problem? We have also contacted you about this via email. We look forward to your response. Kind regards, Sofie
Zo blij met mijn case.... mooie herinnering aan mijn lieverd
Ik ben heel blij met het mooie en stevige hoesje! Het was sneller bezorgd dan ik dacht dus dat was ook positief. Ik krijg vaak vragen waar ik het had gekocht. Bedankt!
Super mooi hoesje. De foto's erop zijn helder en mooi