Mooie kleuren!

Mooie kleuren en een leuk lettertype.

Snel goede kwaliteit

Zeer snel besteling tevreden

De print laat los

De print laat los wel leuke afbeeldingen

Goeie kwaliteit en snelle levering

Als verjaardagscadeau heb ik twee gepersonaliseerde telefoonhoesjes besteld. Super makkelijk te maken en ontwerpen, en zeer tevreden over de mooie kwaliteit en het snelle leveren van mijn bestelling. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen!

Het is even geweldig telefoon hoesje!

Echt onwijs mooi, ook snel geleverd, super sterk en vooral leuk!

Heel snel geleverd

Had foto,s ingespannen en dacht zal wel enkele dagen duren. Maar een dag later werd het mooi bedrukt geleverd. Ook is het mapje en het omhangtouwtje van goede kwaliteit. Bedankt

Heel blij mee

Heel leuk snelle levering

Een geweldige uitvinding en altijd bij de hand

Vaak was ik mijn mobiel kwijt. Nu met koord zie ik hem beter liggen. Zo blij ermee

Perfect phone case!

This was my 2nd phone case ordered as I really loved the 1st one. It's amazing that you can customize it, add your own pictures and have a unique phone case. Moreover, the service is incredibly fast. I highly recommend Casecompany. I will order again in the future.

Ben er erg blij mee

Het is mooi gedaan de foto's blijven mooi

Top ziet der netjes uit

Echt een aanrader

Heel erg leuk hoesje!!!

Ik krijg er heel veel positieve opmerkingen over, heb nu in vrienden- en familieverband geen twijfel meer welke iPhone van mij is!

Helemaal gaaf

Super snel, mooi en goede hoesjes. En heel duidelijk de foto's. Toppie

Zo leuk

Alles snel en naar tevredenheid geregeld. Resultaat super leuk.

Helemaal top

Hele goede kwaliteit, ik heb onlangs een nieuwe besteld. Maar dit is niet omdat het hoesje versleten was maar ik graag weer nieuwe fotoโ€™s erop wilde. Kwaliteit is super

Super hoesje!

Ik had eerst een hoesje ontvangen voor een andere telefoon, na een mailtje kreeg ik snel antwoord en toen alsnog z.s.m. het goede hoesje gekregen. Ik ben heel blij met het hoesje en ook super dat het rond de camera's ook bedekt is en er om het camerablok een opstaande rand is om de camera te beschermen! Ook licht opstaande rand voor het scherm. Super blij ook met de print!

Ben heel blij mee met mijn hoesje alles naar wens heel.mooi geworden raad iedereen aan om bestellen

Heel goede ervaring!!

Bijzonder coulant bedrijf , iets niet helemaal goed dan maken ze dat in orde !!! Kortom heel tevreden!!

Blij met mijn case en service van casecompany

Erg blij met mijn hoesje. Veel keuze in de webshop.

Wat een aanwinst

Leuke cover en hoesjes voor elk wat wils. Want je kunt zelfs je eigen hoesje ontwerpen. Snelle service en zeer klantvriendelijk. Alleen maar lof!

Mooie case en snelle verzending

Ik had met veel enthousiasme het hoesje gemaakt alleen vergeten om het initiaal aan te passen. De verzending ging zo snel dat het niet meer gewijzigd kon worden. Toen kreeg ik een kortingscode voor een nieuwe helemaal gratis. Wat een service!

Not very happy

I bought a customized case a couple of weeks ago and the printed design has started coming off in some places. The phone has neither been dropped nor the case has been scratched

Love it!

Zo blij met mijn case.... mooie herinnering aan mijn lieverd

Superleuk hoesje en snelle verzending

Ik ben heel blij met het mooie en stevige hoesje! Het was sneller bezorgd dan ik dacht dus dat was ook positief. Ik krijg vaak vragen waar ik het had gekocht. Bedankt!

Super mooi hoesje. De foto's erop zijn helder en mooi