Besteld en snel geleverd .
Hallo Wilma! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Ik ben tevreden met het kwaliteit van het hoesje maar jammer genoeg heb ik met mijn grote vinger verkeerd de serie van het telefoontoestel ingedrukt. Ik moest S10 hebben maar het was A10 besteld. Heel jammer en zonde.
Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit van het hoesje. Het spijt ons echter om te horen dat er verwarring was met de telefoonserie. Stuur een e-mail naar onze klantenservice, we helpen je graag verder om dit op te lossen en ervoor te zorgen dat je het juiste hoesje voor je telefoon krijgt. Onze excuses voor het ongemak!
Al bijna een maand geleden werd mij beloofd dat het " second glass" wat ik bij mijn casecover bestelde nagezonden zou worden. Helaas.. niet gelukt.
Beste Yvonne, Wat vervelend om te horen dat het "tweede glas" nog niet is verzonden zoals beloofd. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Wij waarderen uw geduld en begrip. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? We zullen onmiddellijk onderzoeken wat er is gebeurd en ervoor zorgen dat het ontbrekende artikel zo snel mogelijk naar u wordt verzonden.
M’n case is nog steeds bijna wit denk dat er weer iets fout gegaan is
Beste Ella, Wat vervelend om te horen dat uw zaak nog steeds niet naar wens is. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We begrijpen hoe belangrijk het is om het juiste product te ontvangen. Kunt u alstublieft onze e-mail beantwoorden? Dit zal ons helpen het probleem beter te begrijpen en u een passende oplossing te bieden. Bedankt voor uw begrip en medewerking.
Makkelijk een case maken met je eigen foto’s, snel geleverd en het is een super mooi en handig telefoonhoesje.
Hoi Nicole, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Goede service en levering’ Super gaaf hoesje
Hallo Monique! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Ben tevreden over iPhonehoesje en het beschermingsglas. Helemaal goed.
Zeer tevreden er mee
Hallo Judith! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Voor de eerste keer hier besteld Snelle levering. Hoesje zoals verwacht. Foto's zijn top, mooi scherp, geen 'picels' Zeker een aanrader Kom zeker terug
Hallo Ilja! 🌺 Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie 😍
Mooi hoesje lang moeten wachten maar konden hun niks aan doen ivm levering van de hoesjes alleen beschadigd de foto wel snel van je hoes maja je kan niet alles hebben.
Beste Pieter, Bedankt voor uw begrip met betrekking tot de vertraging door leveringsomstandigheden. We zijn blij te horen dat de hoes u bevalt. We verontschuldigen ons voor het ongemak met betrekking tot de fotoschade. Kunt u uw e-mail controleren? We waarderen je geduld en begrip. Als je nog vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
De foto’s zien er goed en scherp uit, mooie kleur roze als achtergrond.
Hallo Julia! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Erg leuk toen ik m binnen kreeg. Nu 2 weken verder denk ik en de foto’s zijn al heel erg wazig door gebruik wat ik erg jammer vind
Beste Chantal, Bedankt voor uw positieve feedback toen u de koffer ontving. Het spijt ons te horen dat de foto's al na 2 weken gebruik wazig werden. Dat is zeker teleurstellend. Onze excuses voor het ongemak. Kunt u uw e-mail controleren? We zullen ons best doen om een passende oplossing voor je te vinden.
Nadat er iets in de eerste zending niet goed ging hebben ze direct een nieuwe opgestuurd! Fijn mailcontact ook.
Hallo Lienne! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
heel mooi en heel goed
Hoi Maycheline, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Hoesje is naar volle tevredenheid geleverd! Van bestellen naar bezorging top! Beveel het dan ook aan bij vrienden en familie
Hoi Jenny 🎉 Wat een mooie beoordeling 😇! Daar worden we heeel blij van 💐! Dankjewel!!! Liefs, Sofie😍
Het is een mooi hoesje maar de bediening van de volumeknoppen is erg zwaar omdat het materiaal niet meegeeft. Uiteindelijk heb ik dat gedeelte weggesneden omdat het erg gebruiksonvriendelijk is. Verder is de lay-out erg apart en heb ik geen spijt van mijn aankoop.
Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. 😬⭐ We doen ons best!
Precies zoals ik verwacht had
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍
Snelle levering en goede kwaliteit
Hoi Enrico, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Ik heb nog niets ontvangen . Vandaar nog geen reactie
Hallo Diana, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Allereerst verontschuldigen we ons voor het ongemak. We zouden het graag goed met je maken. Stuur je ons even een mailtje want ik kan jou ordernummer op naam en achternaam helaas niet vinden? ✉️ Met vriendelijke groet, Sofie
Mooi hoesje, enkel een beetje matige kwaliteit.
Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je onze koffer mooi vindt. Het spijt ons dat de kwaliteit niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je opmerking en zullen er rekening mee houden bij onze verdere verbeteringen. Controleer uw e-mail en we hebben u een bericht gestuurd. We zijn er altijd voor u!
Ik ben zeer tevreden met mijn case…precies hoe ik het wilde is het gekomen. Goeie service,helemaal toppie!!!
Hoi Iraischa, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Paar leuke foto's downloaden, en klaar! Super snelle service, erg blij mee :)
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍
Ik ben blij met mn hoesje, hij zit stevig om de telefoon, de fotos zijn goed afgedrukt. En de klantenservice is heel geduldig geweest, na eerst de verkeerde foto's gebruikt te hebben mocht ik een nieuwe maken. En na een keer of 4 niet bezorgd te zijn en de 5de keer naar een ander adres te laten bezorgen zonder extra kosten, is gewoon geweldig en altijd geduldig gebleven!!
Dankjewel Judith! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Heel.fijne site met z o v e e l mogelijk heden die je kan toepassen wbt een telefoonhoesje. Prima snelle service. Ik raad het iedereen aan. Dikke pluim..
Hallo Annouska! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Mijn hoesje was heel iets beschadigd een mail gestuurd met foto. Ik kreeg dezelfde dag nog een mail terug met dat ik direct een nieuwe toegestuurd krijg, zo'n service heb ik nog nooit gezien super!
Hoi Sanne🌺! Dank voor de positiviteit😉! Hier doen wij het voor😍! Fijn weekend💐, Liefs, Sofie 🎉