Veel gedoe

Ik had een hoesje besteld, maar was niet de goeie. Het is veel gedoe met over en weer mailen en foto's sturen om het te retourneren met als gevolg dat je buiten de dagen van retour sturen valt en dan ben je je geld gewoon kwijt

Fijne site en snel thuis.

Mooi hoesje en in paar dagen thuis. Past goed. Ben er erg tevreden over.

Verkeerde levering en geen communicatie

Ik heb een totaal ander hoesje ontvangen. Ik kan het bedrijf telefonisch niet bereiken en op mails krijg ik geen antwoord :(

Tevreden over service

Hoesje is alleen al beschadigt en foto vervaagt

Helemaal geweldig

Iphone 15 pro max hoesje

Leuke fotoโ€™s afgedrukt op de achterkant van het hoesje. Plastic is te zacht en zat wat los. Bovendien biedt dit hoesje niet voldoende bescherm.

Ontzettend leuk

Heel makkelijk te bestellen en snelle levering, super!

Snelle levering en ziet er echt mooi uit. Super blij mee en was makkelijk omschrijving op site hoe je kon doen.

Foto op de hoes laat snel los net als de tekst

Helaas last de foto en de tekst snel los.

Mooie case

Mooie kwaliteit. Sterk stukje stof met haakje Foto's erg mooi gedrukt

Niet tevreden

Bestelling wel snel geleverd maar het is niet zoals beschreven ( en op foto) . Ik mistte het metalen ringetje in het zwarte plaatje waar je het touwtje aan moet hangen. Nu hangt het dus gewoon aan de stof, waardoor het niet stevig is en de lijm loslaat dus snel kapot.

Super leuk hoesje met al mijn dierbaren erop.

Goed mooi hoesje zeker je geld waard

Hoesje past goed Ziet er goed uit En sluit mooi aan bij camera

Leuk hoesje, design na week eral af

Ik kreeg het hoesje binnen, super leuk! Maar na een week gebruik laten de stickers los en vallen ze van het hoesje af.

Zoals beloofd

Op tijd geleverd, zoals toegezegd. Product prima, zoals besteld.

mooi hoesje

Erg mooi hoesje, leuk dat de optie er is om te personaliseren! De kleuren komen overeen met het plaatje op de site. het hoesje is mooi glanzend. Het buitenste hoesje laat wel makkelijk los van het binnenste rubberen (bumper) hoesje, dat is jammer. Verder erg blij mee!

Happy with my case

The case arrived quickly and looks exactly how I designed it. There are some scratches on the sides, but I guess that will happen with use.

Hoesje is mooi.

Hoi Ik heb een foto hoesje 2 weken geleden besteld helemaal blij ermee. Ik heb het hoesje met koorts besteld alleen is het stukje waar de koort aan gemaakt moet worden al helemaal versleten terwijl ik hem nog niet zo vaak aan de koort heb zitten. Vind dit best zonde van mijn geld verder is het echt wel een mooi hoesje goede kwaliteit daar ben ik verder ook tevreden mee alleen dan het stukje van de koorts wat minder.

ik hou er van!

het is echt fantastisch. hij is heel mooi!

Precies zoals omschreven

Snelle levering. Kwaliteit is goed telefoon i.v.m. kinderen vaak gevallen dus hij beschermt goed!

Super hoesje

Heel blij mee, erg goede kwaliteit, patroon vervaagt niet.

Super mooi en goede kwaliteit!!

Super mooie telefoon hoesje, altijd fijn om mijn mooi meisje op mijn telefoon case te zienโ€ฆ

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Ik vind het hoesje net zo mooi als op de foto en de kleuren zijn prachtig

Love it

I like the case very much it has great coloros

Slechte communicatie

Na2 dagen liet de foto al los en kreeg zelfs tot 2 keer aan toe in het duits antwoord op mijn mail echt belachelijk en nu 17 mails later ben ik er klaar mee wil mijn geld terug maar dat schijnt niet te kunnen kan alleen een nieuw hoesje krijgen naar dit is de 2 al waar de foto loslaat dus can mij hoeft het niet meer