Kwaliteit was goed de bestelling kwam snel. Alleen heb ik de verkeerde formaat besteld voor me vriendin. Heb er helaas niks aan.
Dankjewel Jao! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Super snel binnen en persies zoals gemaakt I love itt daarna hebben we meer besteld
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ๐๐ Hartelijk bedankt!
De case is prachtig mooi. De foto's zijn duidelijk en alles past perfect. Materiaal is uitzonderlijk goed. Ik ga er zeker nog een aantal bijbestellen. Ook snelle levering
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Erg mooi sterk hoesje snelle levering!! Dus geweldig!
Hallo Noortje! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Heerlijk nagenieten van de vakantie met dit leuke telefoonhoesje. Duidelijke fotoโs en een snelle levering.
Hoi Ilse, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Perfect hoesje. Flexibel. Lekker zacht
Hoi Melissa๐บ! Dank voor de positiviteit๐! Hier doen wij het voor๐! Fijn weekend๐, Liefs, Sofie ๐
Ik ben super blij met mijn nieuwe hoesje! Hij is super stevig dus voorkomt schade aan je telefoon.
Hoi Lianne๐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! ๐ Liefs, Sofie๐บ
Een telefoon hoesje laten drukken met persoonlijke fotoโs. Het is precies wat je verwacht en wat ze beloven. Snelle levering en het product is van een goede kwaliteit. Ik kan iedereen dit aanbevelen die ook een persoonlijk hoesje wil
Hoi Stephan๐ Wat een mooie beoordeling ๐! Daar worden we heeel blij van ๐! Dankjewel!!! Liefs, Sofie๐
De hoes is een zeer mooi kado en herinneringen aan leuk moment blijven je bij Top idee
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van ๐
Mijn hoesje is echt mooi geworden. Stevige kwaliteit en de foto's zijn duidelijk gedrukt. Ik ben blij!
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! ๐ Graag gedaan en tot snel? ๐บ
Hoesje is heel makkelijk te maken op de webshop. En zeker niet duur. Snel verzonden en goed verpakt binnen gekregen.
Hallo Jacqueline! ๐บ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie ๐
Beste Sonia, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ๐๐ Met vriendelijke groet, Sofie
Ik vind mijn zelf โontworpenโ hoes erg mooi. Alleen de knopjes zijn wel erg stug waardoor het mij veel moeite en kracht kost. Vooral voor de aan en uit knop zou het enorm fijn zijn als deze wat soepeler was. Ik heb de hoes met afneembare koord, wat mij zeer goed bevalt.
Hoi Yassi, bedankt voor de review, volgende keer doen we nog harder ons best voor de 10 punten !๐ค๐ Vriendelijke groeten, Sofie
Ontzettend goede service. Door mijn eigen schuld een verkeerde bestelling gedaan maar door jullie 100% opgelost. Nu ben ik in bezit van een geweldig mooi hoesje voor mijn telefoon. Een dikke 10 verdienen jullie. TOP
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Nou ben zeker enthousiast, fijn materaal, beetje antislip. Zo blij mee dat ik er nog een ga bestellen met koord en ook een voor mijn man.
Hallo Jeanette! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Het ontwerp is erg leuk. Ik kon allebei mij grote liefdes mooi plaatsen. Ik krijg veel positieve reacties op mijn hoesje
Hoi Fabiola, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Is super mooi ben er heel blij mee
Hoi Sonja, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
Scherpte van de foto's valt tegenzit gezichten vallen bijna weg. Niet zoals ik had verwacht. Voor het bedrag had ik iets beters verwacht.
Hoi Jonne, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? โ๏ธ Met vriendelijke groet, Sofie
Goed product ben te vreden
Hoi Rowan, dank voor de beoordeling, volgende keer gaan we nog beter ons best doen voor de 10 punten !๐ค๐ Liefs, Sofie
Ik ben zeer tevreden over mijn telefoon hoesje. Hij is precies aangekomen als hoe ik โm had verwacht!!!!!
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Bestellingen en product voldoen aan de verwachting. Liep soepel en het product is nog steeds goed.
Hallo Niek! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Snelle service, goede website en nu een zeer persoonlijke smartphone cover! Blij mee!
Hoi Margriet, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! ๐ Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Met vriendelijke groet, Sofie ๐น
De hoesje ziet er erg mooi uit goede kwaliteit fotoโs
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ๐๐
Precies zo ontvangen als besteld
Hallo Felix! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Sofie
Mooi hoesje, ben er blij mee
Hi Annet! Dank voor de beoordeling. Daar worden we superblij van! ๐๐๐ Excuus voor het iets langer wachten, gelukkig was het het wel waard! We gaan voor de 10 punten volgende keer! โญ Fijne dag, Sofie