Fast & Great!

I am very happy with my case with my dogs! Quick and good quality!

Geweldig hij is heel mooi

Geweldig mooi

Helaas niet tevreden, wel mooi geworden maar hij bladerd af.

Helaas bladerd de afbeelding er af.

Snelle reactie bij een probleem

Ik had per ongeluk het verkeerde hoesje besteld, gelukkig kwamen ze met een goede oplossing om een nieuw hoesje te bestellen met 100% korting. Super service ondanks dat het mijn fout was.

Slechte kwaliteit

Heel blij toen ik eindelijk mijn hoesje binnen kreeg, echter na 2 dagen vervaagde de fotos al en werd het hoesje er niet mooier op. De fotos waren al wazig toen het hoesje binnen kwam.

Zeer snelle levering en kwaliteit van fotoafdrukken zeer goed. Ik ben zeer tevreden

Zeer sterk hoesje

Het hoesje wat ik heb ontworpen met de foto’s erop is echt prachtig! Kwaliteit is heel erg goed en het hoesje zelfs is super stevig. Ik heb het hoesje nu n klein maandje en de foto’s blijven mooi zichtbaar en vervagen niet. Echt een aanrader.

Alles wat ik ervan verwacht had

Pas zelf een hoesje gecreëerd. Snel binnen en super mooi en tevreden over het resultaat top.

Na bestelling, na 7 werkdagen binnen!! Mooi hoesje, past perfect ! Trots op !!

Snel bezorgd en goede qualitiet

Kwam kapot aan

Het glas kwam kapot aan.

top!

heel erg blij met mijn prachtige telefoonhoesje erg veel complimenten gehad, de website aangeraden. heel erg bedankt!

Hele Goede kwaliteit en de levering was ook heel snel

Wst je ziet is wat je krijgt

Het telefoonhoesje met koord is precies zoals hef op de site staat . Makkelijk zelf samen te stellen. Snelle levering

Ik ben echt superblij met het hoesje met foto's van mijn kleinkinderen♡♡

Ik ben echt superblij met het hoesje met foto's van mijn kleinkinderen♡♡

Super mooi hoesje

Hij is nog steeds super gaaf.

Precies wat ik zocht!

Ik ben superblij met mijn achterkantje: hij ziet er in het echt precies zo mooi uit als op de website en hij past perfect!

Ziet er geweldig uit

Leuk hoesje geworden met super leuke foto's van mijn katten.

Mijn dochter vind helemaal geweldig, goede kwaliteit en stevig.

Mooi

Vind het zo leuk

Wel mooi, niet super helder

Ik vind het een leuke hoes, maar de foto's zijn niet heel scherp.

Goede ervaring !!

Mooi telefoonhoesje,snelle en goede levering ik raad iedereen aan om bij jullie te bestellen, mijn dochter is er Super blij mee !!

Superblij mee

Mijn telefooncase bleek in het echt net zo mooi als op jullie site, dank!!

Helaas niet wat ik verwacht had.

Het hoesje voelt niet fijn aan, en de opdruk slijt erg snel.

Blij met mijn bedrijfshoesje

Erg blij met mijn hoesje, met mijn bedrijfslogo. de print ziet er super mooi uit, hoesje past perfect en is van mooi materiaal. Was snel geleverd en was ook nog eens mooi geprijsd. erg blij mee :)