Snelle levering mooi hoesje

Echt heel blij mee, vaker besteld steeds meer dan tevreden!

Perfecte service

Alles perfect geregeld en goede service ga zo door

Mooi hoesje

Zeer tevreden is een mooi hoesje geworden.

Prachtige cover, snelle bezorging, goede kwaliteit. In een woord TOP

Cadeautip!

Stevige hoes, wat je super leuk kunt personaliseren en iemand blij mee kunt maken.

2e keer 1 besteld nu ivm andere mobiel Foto' blijven goed zitten na al die tijd Vandaar mijn keuze om nogmaals bij jullie te bestellen

Superleuk

Mjn hoesje is echt superleuk geworden en het was heel makkelijk te maken! En ik had hem ook sneller dan verwacht!

Dochterlief is blij met haar nieuwe case

Snel en goed bezorgd. Kwaliteit ook goed. Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe case

super

Mooie producten en goede service!

Helaas was mijn product beschadigd na de levering. Na een gesprek met de klantenservice hebben ze mij kosten loos een nieuwe opgestuurd en kon ik de oude houden.

Satisfied

Case is nice and fotos is well printed.

Geweldig!

Hoesje past perfect goeie kleur duidelijke foto s ja echt een aanrader super blij mee !

Prachtig

Ben heel blij met mijn hoesje

Super tevreden Heel blij mee.. Heb 5 verschillende en wissel regelmatig

İk vindt heel mooi hoesje

Dank je wel voor de pakket ik vindt echt blij mee

Het is zo mooi en heel fijn materiaal!!

Snelle levering en top product!

Super leuk om zo je leukste foto's elke keer weer te kunnen bekijken. Dit was ook een top cadeau =)

Top kwaliteit persoonlijk hoesje

Zo leuk een hoesje met foto’s van je dierbaren. Je kunt ook kiezen uit leuke designs en de kwaliteit is heel goed. Ben er superblij mee.

Super hoesje mijn vriend is er erg blij mee voor mijn zusje en moeder had Ik hem ook al besteld echt super

Top hoesje, mooi en veilig

Hoesje is steviger dan gedacht. Is zijn prijs zeker waard. Volgende word zeker een van deze opties.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn eigen ontwerp op een bio afbreekbaar hoesje voor mijn iPhone ziet er super uit. Kwaliteit van de print is top en case sluit goed om de telefoon.

Mooie kwaliteit

Mooie ontwerpen bij jullie. Naar eigen smaak te veranderen.

Perfecte case en top kwaliteit !

Super leuk om als cadeau te geven en de foto kwaliteit is echt heel goed. De kleuren komen heel goed overeen met de echte foto !

Geweldig !

Hoesje past perfect om m’n telefoon. De foto’s zien er heel duidelijk uit op de filmrol, heel blij mee.

Ik ben tevreden

Heel mooi en hoog qualiteit