Vlotte en persoonlijke communicatie met alle betrokken teams

Heel uitgebreid gamma producten, in alle prijscategorien. Steeds een aangenaam en vlot contact met alle betrokken teams. Zowel met het sales team die goeie tips geven om de juiste items te selecteren, als de verdere opvolging met het design team. Ook een vlot en duidelijk orderproces zodat je duidelijk de status van je bestelling weet.

Perfecte samenwerking

Vriendelijk contact, goede communicatie, snelle service en snelle levering

Snelle service, vlotte verkoop. Tevreden over eindresultaat.

kwaliteit met service

sneller dan verwacht mijn besteld artikel ontvangen. logodruk is heel kwalitatief waardoor dit heel mooi naar de buitenwereld oogt.

Snelle & correcte service

Onze goodies werden snel en correct geleverd. Wij zijn heel tevreden over onze samenwerking met Pasco Business & PromoGifts voor onze goodies!

Super service

Zoals altijd een super service bij Pasco

Snelle service en goede kwaliteit!

Altijd snel geholpen.

positief

Vlotte service. Fijn borduurwerk. Goed en kwalitatief. Maten van polo's tailleren wel klein.

snelle grafische uitwerking en tijdige levering, alles piccobello

We bestelden voor onze beroepsvereniging Boc en Rolls met ons logo en slogan op. Deze zijn zeer mooi en de service was prima. Ook de levering ging super.

Zeer gemakkelijk en snel contact

De bestelling en contact was altijd zeer snel, als ik met een vraag zat was er ook snel antwoord. Alleen op het einde wat missopvatting met de factuur die zogezegd nog moest betaald worden, maar dat was een misverstand.

Correcte afhandeling

Alles verliep zoals het hoorde, zo heb ik het graag

Ging het overal maar zo...

Wat blijft verbazen is de vriendelijke en persoonlijke aanpak waarbij je niet het gevoel krijgt maar gewoon een zoveelste klantnummer te zijn. De medewerkers denken met je mee en reiken oplossingen op maat aan wanneer er een probleempje opduikt ipv zoals ik elders al meemaakte zoiets te te hebben van 'tja, pech.'. Doe zo voort!

Zoals altijd weer prima gedaan!

Vlotte communicatie en snelle service

Ik werk altijd zeer fijn samen met Pasco. De communicatie verloopt zeer vlot en de producten zijn top!

Always fast & professional service

For the conference, I needed a large number of branded items at the last minute. Nina and her colleagues were incredibly helpful. We received everything on time and in excellent quality. Thank you!

Product perfect geleverd als aangevraagd.

Snelle service & vlot contact!

Ik waardeer de vlotte toegankelijkheid van het Pasco Team, zowel qua sales als grafisch ontwerp, vanaf het moment van offerte aanvraag tot de service na verkoop.

vlotte communicatie en snel geleverd

Een vlot contact met goed advies. Snelle levering na bestelling

Vlotte samenwerking van begin tot einde

Wederom een vlotte samenwerking met Pasco, vanaf offerteaanvraag, aanpassingen, ontwerpfase en levering.

Betrouwbare partner voor geschenken

Snelle levering, scherpe prijzen en een vlotte communicatie maken PascoGifts een betrouwbare partner.

prima service

Heel goede opvolging, ook na wijziging snel antwoord gekregen.

Bij alle bestellingen tot nu toe wordt er zeer snel gereageerd vanuit Pasco. Alle vragen worden snel en goed beantwoord en de kwaliteit van de spullen is prima.

Super snelle service

Het hele Pasco team staat voor je klaar met supersnelle service, bij vragen, bij je zoektocht naar een geschikt gadget, .. niets is hen teveel om hun klanten de beste service te bezorgen. Bedankt!

Top!!!!!!!

Wij hebben de drinkflessen gekocht als nieuwjaarsattentie op het werk. Het cadeau werd hier héél positief ontvangen. We hebben al verschillende mailtjes mogen ontvangen van mensen die dit "de beste cadeau dat ze al gekregen hebben" mogen ontvangen. Behulpzame service en heel vlotte levering. Wij gaan hier zeker nog bestellen :-)

16 Stationsstraat

Aalst 9300