Zeer vlotte service

Snel en vlot geholpen, zeer aangenaam contact.

Top service & top kwaliteit

Zoals steeds heel tevreden. Prijs/kwaliteit van de backpack is top. Service idem dito.

Altijd erg gemakkelijk om bij Pasco een bestelling te plaatsen. Zowel de communicatie als de leveringen gebeuren altijd erg vlot.

Duidelijke website, snelle bestelling en goed opvolging en levering

Prachtig assortiment binnen budget!

Dit jaar kozen we voor een elektronische winkel om onze medewerkers zelf hun eindejaarscadeau te laten kiezen en PascoGifts verraste ons met een prachtig en gevarieerd assortiment dat perfect aansloot op ons vooropgezette budget.

Vlotte samenwerking

Professioneel bedrijf, doen goede voorstellen en denken mee naar voorstellen. Snelle drukproef en vlotte levering. Kortom, aangename samenwerking.

Prima service en snelle levering

We zijn heel tevreden met onze bestelde gadgets en de geleverde service. Er wordt steeds mee nagedacht en goed advies gegeven.

Mijn vraag werd snel beantwoord en Pascogift was op tijd klaar voor onze deadline. Bij vragen kan je ze makkelijker bereiken via mail. Goede service dus!

zoals steeds prima service

iedereen binnen Pasco werkt zeer goed mee

Prima en snel geholpen!

We zijn heel snel aan goede kwaliteit producten geholpen, welke ook netjes bedrukt zijn.

professioneel, snel en efficient

Iedere keer weer een goede samenwerking. Zelf in een drukke periode met een korte deadline slagen jullie er keer op keer in om iedere aanvraag te verwerken. Leuk om te weten dat we steeds op jullie kunnen rekenen.

Anti stress kubus zijn super

Wij hebben de anti stress kubus besteld met logo. Dit gebruiken wij voor in een loopwagentje met deze "blokken" als kraamcadeau. Ziet er echt super leuk uit. Ideaal voor baby/kind om er een toren mee te bouwen.

Wij zijn goed gemutst!

We hebben mooie mutsen met ons geborduurde logo besteld voor gebruik op werven. We zijn zeker dat onze klanten nu goedgemutst dit winterweer trotseren! Pasco heeft deze bestelling netjes en op tijd afgewerkt, zoals altijd met de glimlach.

Altijd zeer tevreden

Service, communicatie en kwaliteit is altijd tip top in orde bij Pasco. Alle goodies bestellen we hier omdat we gerust zijn dat het in orde komt. Bedankt voor de fijne samenwerking!

altijd kwaliteit

Zoals steeds. Mooie drukproef. Snel geregeld en aangepast en in geen tijd aan de deur geleverd.

PERFECT IN ORDE

Alles was super in orde.

Zoals steeds een TOP service!

De gehele begeleiding, van bestellen tot levering, is gewoon prima!

Prachtig geschenk

Een van mijn chefs vroeg om gepersonaliseerde tassen te bestellen ... Via via kreeg ik binnen de bank jullie adres ... Direct goede contacten alles verliep vlot. Ik had er stiekem ook mijn naam tussen gestoken ... Ik val hier altijd overal vantussen en zo heb ik nooit niets. Had dit wel gevraagd eerst hoor. De druk werd goedgekeurd, de productie werd in gang gezet. Ik kon steeds het proces van hieruit volgen. Ook de levering verliep vlot en was nipt maar echt net op tijd. En dan ben ik ook op zoek gegaan naar mijn tas ... waar was die :) Gevonden ! Prachtig ! Was zo blij met dit gebaar !!!

Top ervaring, top service!

Goede service en opvolging.

Over de hele lijn zeer correct : kwaliteit, prijs, leveringstermijn, flexibel,..

over de hele lijn geeft Pasco zeer goede en correcte dienstverlening alsook producten, prijs/kwaliteit, leveringstermijn zeer klantgericht en flexibel / op maat tevens ruime keuze, up-to-date goodies

Mooie producten, levering op afgesproken datum.

Mooie producten, levering op afgesproken datum.

Vriendelijk, snel en professioneel

Ik had een specifieke voorkeur voor een pen en kreeg een offerte voor een alternatief. Nadat ik een zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon had gehad, ging hij direct aan de slag voor mij en kwam met een nog beter voorstel, zowel qua product als qua prijs. Na bevestiging werd ik continu op de hoogte gehouden van de vordering en ontving dan ook snel mijn product. Een echte aanrader dus!

Zalige en correcte prijsoffere en opvolging

Vriendelijke service, correcte prijzen, goede opvolging, stipte levering. TOPsupplier!

Mooie kwaliteit

De kwaliteit van de kaarten die ik heb besteld zijn helemaal in orde en volledig naar verwachting. Wees voorzichtig als je een deadline hebt. Bij mij stond er levertijd 6 december, dus ik dacht ze 9 december wel te hebben met een paar dagen speling, maar zonder enige aankondiging stond in mijn account dat het pas 12/13 december bezorgd werd. Ik moest daar zelf achter komen, terwijl alles tijdig was aangeleverd en goedgekeurd. Bij navragen bleek er een technisch probleem en gaven ze aan dat ze er alles aan gingen doen om alsnog eerder te leveren. Daarna niks meer gehoord en de bestelling kwam gewoon 12/13 december binnen zoals in mijn account wel terug te vinden was. Maar kwaliteit vond ik belangrijker dan de levertijd, dus ik raad ze evengoed aan!

16 Stationsstraat

Aalst 9300