Top team

onze bestelling is wederom goed opgevolgd door jullie team

Zoals altijd: perfect

Weer eens een bestelling geplaatst, snel de digitale drukproeven ontvangen en goedgekeurd en daarna lles snel geleverdn gekregen. Ging dit maar overal even vlot :)

De bestelling is perfect verlopen.

Zowel het plaatsen van het order, de opvolging als het resultaat, is perfect in orde!

uitstekend

Goeie service, altijd vriendelijk en producten kwaliteit

Zeer snelle service

Alles is goed gegaan.

Snel, vriendelijk en een mooie druk.

We zijn heel tevreden over het gedrukt product. Het was een snelle en vriendelijke service.

Top ondersteuning bij het kiezen van geschikt geschenk!

Pasco zoekt proactief mee naar een geschikt geschenk.

Zeer snelle service

Ik heb al verschillende bestellingen geplaatst en ben altijd verbaasd van de zeer snelle service die ik krijg van jullie. Een dikke duim

top service

Supersnelle levering gevraagd en perfect en tijdig afgehandeld !

Sterke site, bereikbare & professionele support

Ik had een snelle levering nodig van twee verschillende producten in functie van een beurs. Zeer handig daarbij om leveringsinschattingen te krijgen op productniveau. Afstemmen met het team op vlak van de prints en deadlines ging erg vlot via mail én telefonisch wanneer het nodig was. Tevreden over de kwaliteit van de producten.

Ultrasnel, zorgeloos keuzeproces!

Leuke kwaliteitsvolle producten. Continue vernieuwing van het ruime aanbod. Eens de keuze gemaakt, supersnelle service qua druk, verzending en levering. Alls goed stevig verpakt om schade te vermijden. Ik verwacht niets anders dan stralende gezichten van klanten en medewerkers. Bedankt Pasco!

Snelle en vlotte communicatie

De communicatie met Pasco liep heel vlot en snel! We zijn ook tevreden van het eindresultaat. Het enige wat moeizamer verliep waren de drukproeven, de eerste versies verschilden wat van de mockup. Maar ook hierin schakelde Pasco snel.

snelle en correcte service

snelle terugkoppeling en vriendelijke dienstverlening

Zeer mooi materiaal en op tijd geleverd

Wij hebben mooie ovenwanten besteld met een opschrift. De kwaliteit van de ovenwanten is zeer mooi. Wij zijn super tevreden

Vlot en snel!

Paraplu's besteld voor ons delivery center. Besprekingen verliepen vlot en levering volgde heel snel. Ik heb ze vandaag binnen gekregen en wauw! Mooi klantencadeau, om jaloers op te zijn!

perfecte service

Pasco is een firma die kwaliteit levert en die hun beloftes volledig nakomen.

Wat me het meest aanspreekt, is de snelle en efficiënte service.

Ik ben grote fan van Pasco Gifts! Deze website heeft een geweldige selectie aan cadeau-opties voor elke gelegenheid. De producten zijn van hoge kwaliteit en de prijzen zijn redelijk. Wat me het meest aanspreekt, is de snelle en efficiënte service. Mijn bestellingen worden altijd op tijd geleverd, en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Ik heb al meerdere keren besteld bij Pasco Gifts en ben elke keer zeer tevreden geweest!

Topservice!

Alles verloopt altijd perfect. Snelle reactie, goeie opvolging, gerespecteerde deadlines.

heel goed

onmiddellijke reactie en goede opvolging van aanvragen

super geholpen

er was tijdsdruk en toch weer mooi in orde

De perfecte partner voor je bedrijfsgeschenken

Altijd heel fijn samenwerken met Pasco. Van a-z staat er steeds iemand klaar om te helpen of advies te geven. De verzending verloopt telkens vlot en het eindresultaat is telkens perfect in orde.

Zeer tevreden!

Snel besteld en heel snel geleverd! Wij zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van de artikels.

Vlot en mooi!

Vlotte website om te bestellen! Veel mooi materiaal. Vlotte levering met mooie resultaten.

Altijd tevreden zowel wat service als snelle levering betreft!

Al zolang klant bij Pasco en nooit teleurgesteld geweest. Altijd vriendelijk, snelle reactie, deadlines die gerespecteerd zijn.

Pasco Business & PromoGifts is een betrouwbare partner

Scoort goed op alle gebied: ruim aanbod, stalen opvragen, vlotte behandeling van mails, stipte nakoming van afspraken, ...

16 Stationsstraat

Aalst 9300