Alles goed afgehandeld

Correcte en snelle service!

Tevreden over de producten die wij gekregen hebben

Ik ben heel tevreden over de verschillende producten diewij ontvangen hebben van Pasco Gifts. Enkel voor de goodiebags die wij ontvangen hebben, had ik onze logo in het kleiner verwacht maar uiteindelijk is het wel mooi. Alvast bedankt hiervoor. Arthur van Hays

Enorm snelle levering van stylus balpennen

Ik heb stylus balpennen besteld bij Pasco Gifts. Binnen de week waren ze al aangekomen wat enorm snel is. Ik ben heel tevreden over de communicatie en de snelheid van levering.

Betrouwbare partner voor gadgets en goodies

Pasco is onze betrouwbare partner die ons voorziet van hoogwaardige gadgets en goodies voor onze evenementen en promotieactiviteiten. David begrijpt steeds goed wat onze behoeften zijn en voorziet ons regelmatig van innovatieve en trendy producten die perfect passen bij onze merkidentiteit. Pasco heeft een uitgebreid assortiment en biedt altijd verschillende opties aan, zodat we echt kunnen kiezen wat het beste bij onze doelgroep past.

snelle levering mooi product

de online bestelling verliep erg vlot. opvolging met drukproef en snelle levering, goede service voor een correcte prijs

steeds goede service

al meerdere malen besteld bij Pasco, steeds goede service !

Super service!

Ik ben heel tevreden met de zonnesprays die wij besteld hebben om onze animatoren van ons speelplein Tweeper in de watten te leggen op 'dag van de animator' Super kwaliteit en service! dikke 10!

Snelle levering en goede service

Ik had gebeld voor een staal en de dag erna werd het al geleverd. Ook heb ik reeds mijn eerste bestelling gedaan en ook daar heb ik niet lang op moeten wachten.

Snelle service en zeer vlot geleverd

Fijne ervaring met Nina, mooie bedrukking, goede kwaliteit en snelle levering. Top!

Snel en accuraat

Prima navolging op mijn verzoek werken snel en efficiënt.

Zoals steeds, uiterst tevreden

De uitvoering en begeleiding waren zoals steeds zoals het hoort. Niets op aan te merken. Waar aanpassingen nodig waren werden ze minuten later reeds doorgevoerd zonder de levertijd te beinvloeden.

Vlotte bestelling en goeie service

Ik bestelde voor mijn organisatie een groot aantal bedrukte ballonnen. Bij de vrijblijvende offerte kreeg ik meteen enkele interessante suggesties. De communicatie verliep vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van het bestel-, druk- en leverproces. Wanneer wij in de toekomst terug promogifts nodig hebben, nemen wij met plezier terug contact op met Pasco. Tevreden klant hier!

(Bijna) perfecte bestelling

Ik bestelde een eerste keer vouwmeters bij Pasco. Ik mocht telkens heel snel en duidelijk een antwoord ontvangen op al mijn vragen. Ik kreeg heel snel modellen toegestuurd en ook het plaatsen van de bestelling verliep heel vlot. Alleen bij de drukproef liep het even fout, maar ook dit werd uiteindelijk recht gezet. De vouwmeters zijn precies zoals gewenst (bedrukking en kwaliteit).

Alweer snelle service en topkwaliteit!

Snelle offerte, snelle orderbevestiging en snelle proefdruk. Dit alles gevolgd door een tijdige levering zorgen voor alweer een top-samenwerking met Pasco.

alles steeds correct en verzorgd

heel professioneel en correcte en verzorgde firma

Highly professional, personal guidance and quick delivery

I appreciated the good collaboration with the Pasco team. They worked with me to make sure that my design was implemented as we intended. We were very happy with the result!

prima dienstverlening

duidelijke site, duidelijke instructies, snelle en vriendelijke dienstverlening, prima product. alles in orde!

Efficiënt

Als ik iets snel nodig heb voor een bepaald budget of met bepaalde standaarden kan ik altijd bij David terecht. Een snel telefoontje en de bestelling is geplaatst tegen een schappelijke prijs. Pasco gifts heeft mij al vaak uit de nood geholpen.

Ruim assortiment, origineel en kwalitatief

Uit het zeer ruime assortiment kan je heel wat originele en bovendien kwalitatiefvolle gadgets vinden, want niet altijd zo evident is. Onze perfecte partners voor al onze gadgets dus.

Snelle service tegen scherpe prijs

De bestelde producten snel gekregen, met een goede service aan een zeer scherpe prijs. Pasco is één van de weinige bedrijven die dat gedaan krijgt. Ik blijf fan!

Snelle goede service

Hoedjes besteld in riet Tevreden over bedrukking en kwaliteit Voor mannen valt de maat iets klein uit

Bedankt voor de inspiratie!

Ik zag het bos door de bomen niet meer. Zoveel opties, zoveel mogelijkheden. Gelukkig nam Tim de tijd om me telefonisch verder te helpen en heel wat inspiratie te bezorgen. Supertevreden met het eindresultaat!

Ervaren medewerkers is top

ook met Jelle loopt alles vlot. van prijsaanvragen tot bestellingen en opvolging. top Team

Snelle en open communicatie en oplevering.

Het is niet de eerste keer dat ik bij Pasco bestel. Ik ben steeds heel tevreden met hun snelle en open communicatie en hulp. Ze helpen je steeds als je op zoek bent naar een speciale gift en de opvolging van je bestelling verloopt ook altijd heel soepel.

Heel tevreden van de snelle service van Pasco Gifts, top!

Bedankt voor de snelle service en mooie materialen. Wij bestellen zeker opnieuw!

16 Stationsstraat

Aalst 9300