correct en in orde

alles vlot verlopen, goede commentaren gekregen van onze klanten over de kwaliteit van het product, snelle en correcte bestelling en levering

Vlot, professioneel en zonder stress

Ruime keuze aan artikelen, vlotte bestelling, geweldige opvolging en een FANTASTISCH resultaat!

Snelle service en top-kwaliteit

We ervaren alweer een top-samenwerking met Pasco. Snelle reactie op offerte-aanvraag en prima nakomen van gemaakte afspraken. Onze medewerkers zijn opnieuw zeer tevreden met het kwalitatieve nieuwjaarsgeschenk

Snelle en professionele order en offerte afhandeling.

Vlotte service & goeie communicatie

Offerte snel verkregen, bestelling initieel niet volledig leverbaar maar uiteindelijk toch wel, vlotte communicatie hierover. Ook snel bereikbaar ifv gedeeltelijke levering.

prima service en correcte naleving van de afspraken

Goede communicatie en vlotte opvolging

Goede communicatie en vlotte opvolging

zeer tevreden

altijd tevreden van de service, de kwaliteit en altijd snel beholpen

Goede service, goed advies

Ik had online mijn bestelling geplaatst en mijn ontwerp geüpload. Ik vond het heel fijn dat ze (gratis) het ontwerp nakeken en mij dan ook het advies gaven dat bepaalde elementen afgeraden worden omdat de inkt dan zou dichtlopen. Ook heel snel geleverd. Het was mijn eerste ervaring maar ik bestel hier zeker nog. Zeker de snelheid is voor mij een pluspunt aangezien ik nogal impulsief ideeën krijg en deze meteen wil uitwerken dan

Zeer goede service en klantvriendelijkheid

Een grote bestelling op kort dag tijdens de feestdagen. Dankzij een zeer goede service en op alle fronten een super medewerking is alles perfect en op tijd gearriveerd. Ik raad Pasco van harte aan!!!

Correcte, vlotte samenwerking

De samenwerking verliep meer dan correct! Mijn vragen via é-mail werden zeer vlug beantwoord. Beloftes omtrent levering werden zeker vervuld. De geleverde producten zijn volkomen naar wens. Als je iets wilt bestellen, niet twijfelen, gewoon doen!

Gewoon TOP

Alles verliep heel vlot, had al snel een proefvoorbeeld en de bestelling kwam heel ruim op tijd.

Correcte en snelle antwoorden, levering prima. Alles naar wens.

Zeer goede samenwerking en kwalitatieve relatiegeschenken.

De samenwerking met Pasco en contactpersoon verliep prima, alsook de kwaliteit van onze bestelling. Dit was niet mijn eerste bestelling bij Pasco en telkens verliep de levering vlekkeloos en de beloofde levertermijn werd gerespecteerd. Zeker aan te bevelen.

Alles is goed verlopen.

Leveringstijd gerespecteerd.

Goede kwaliteit en een snelle levering

Snel geholpen van bij de eerste ontwerpen. Na de goedkeuring(die volledig digitaal verloopt) ging alles vlot tot aan de levering. De sjaal/mutsen zijn van een goeie kwaliteit en kloppen met de foto.

Supervlotte, correcte & vriendelijke service

Bij elke aanvraag word ik heel snel geholpen, er is een goede communicatie rond de bestelling, proefdruk en levering, en de bestelde items zijn naar wens.

Aangenaam verrast van het resultaat

Heel snelle levering was pas voor begin januari voorzien maar we hadden het al op 23 december in onze bus Zodat nu al onze klanten optijd hun relatiegeschenk kregen Nogmaals dikke mercikes

goede service

Onze bestelling werd op tijd geleverd en ziet er piekfijn uit

Zeer vlotte service

Op het laatste moment beslisten we om rugzakken met het logo van de firma te bestellen. We moesten/ wilden ze graag nog voor 25/12 hebben. En ja hoor!! Op nog geen 10 dagen hadden wij onze 250 rugzakken!! Super tevreden dus en de rugzakken zijn van super kwaliteit!!

fijn om samen te werken

Vanaf de eerste contacten verliep alles zeer vlot met aangename, vriendelijke en bekwame mensen. zeker voor herhaling vatbaar vriendelijke groeten

Goede prijs- en kwaliteitsverhouding en proactieve opvolging

Helaas konden wij het eerst gekozen product niet meer krijgen, omdat het uitverkocht was, maar werden wij meteen door de vriendelijke en proactieve klantenservice gecontacteerd om een ander product te kunnen vinden/kiezen. De relatiegeschenken zijn, zoals gewoonlijk, op tijd geleverd. Het product voldoet aan de verwachtingen. Ook zijn wij tevreden over de goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Een top team!

Professionele service van begin tot einde. Zeer snelle levering.

Heel tevreden!

Vriendelijke service, goed bereikbaar, goede prijs-kwaliteit verhouding

Super!!

Ontzettend tevreden, goede service, snelle levering en de ervaring is dat bij problemen direct een goede oplossing word gezocht. Top bedrijf!!! Ga zo door!!

16 Stationsstraat

Aalst 9300