Relatiegeschenken zijn van voldoende kwaliteit

Door de klantenservice ben ik goed geholpen zodat de relatiegeschenken mooi gepersonaliseerd zijn. Jammer dat niet alle geschenken goed verpakt waren zoals mokken waar geen bescherming omheen zat. Het bezorgproces van Pasco kan beter; het zou fijn zijn als er een track en trace zou zijn met een optie om een dag te kiezen. Nu komt iedere bestelling random binnen en is het maar de vraag of je dan thuis bent.

Relatiegeschenken zijn van voldoende kwaliteit

snel mee gezocht naar oplossing, correcte en stipte levering

We hebben gevraagd om 10.000 lanyards te bestellen volgens hetzelfde formaat als een vorige bestelling. Dat was moeilijk want de leverancier had onvoldoende rollers op voorraad en kon die ook niet meer aanleveren. Bovendien was ook het lint smaller. Maar Marijke Van Vaerenbergh zette alles op alles om dezelfde rollers en linten te vinden en is daar supersnel in geslaagd. En dan was het gewoon drukken en correct en stipt leveren. Dus iedereen tevreden!

Snel geregeld, tevens snelle levering

Hadden binnen 10 werkdagen bedrukte kleding nodig (250 stuks), was in een paar minuten geregeld.

Efficiënt, snel en foutloos

Snelle antwoorden op vragen, top opvolging en foutloze levering

Super service! Snelle opvolging, snelle levering,... TOP!!

Super service! Snelle opvolging, snelle levering,... TOP!!

Snel, efficient en foutloos

Mijn ervaring: snelle antwoorden op mijn mails/aanvragen. Duidelijke offertes. Snel en efficient en foutloos. Een top partner om mee samen te werken.

Snel, efficient en correct

Snel, efficient en correct

Van bij het uitkiezen van een artikel tot de levering ervan levert Pasco Top Service!

Alweer alles piekfijn verlopen voor onze eindejaarsgeschenken. Zelf door mij wegwijs te maken in het grote aanbod en mij raad te geven in de keuze van een artikel. Grts Lies

David een man van de oplossingen !

ook al zijn er problemen met een levering, David en zijn team zorgen er voor dat er toch een alternatief is ! topteam om mee samen te werken

Snel geregeld, tevens snelle levering

Een partner op wie je altijd kan rekenen

Of het nu gaat over een last-minute aanvraag of over vragen over hun assortiment, bij Pasco krijg je altijd snel een antwoord op jouw vragen. Bovendien denken ze met jou mee en kijken ze steeds naar dé juiste oplossing. David checkt zelf ook regelmatig in en houdt je op de hoogte van alle nieuwigheden. Intussen werken we al 2 jaar samen en zou het aan iedereen aanbevelen om met hen samen te werken.

Heel fijne en vlotte samenwerking

Klantvriendelijkheid Vlot Kwalitatief aanbod

Heel fijne en vlotte samenwerking

Klantvriendelijkheid Vlot Kwalitatief aanbod

Van zoeken naar het juiste product tot ontvangen van de bestelde producten: Top Service!

Bij Pasco helpen ze je zelf zoeken naar een gepast artikel als je niet onmiddellijk vindt wat je zoekt. Snelle en vriendelijke respons.

16 Stationsstraat

Aalst 9300