Supersnelle productie en levering.

Balpennen besteld, zeer bereikbare en behulpzame klantendienst. Zonder moeite een bestelling kunnen plaatsen die snel en zeer correct werd geleverd. Zeer mooi eindresultaat.

Heel vriendelijke en vlotte dienstverlening

Vanaf het begin een heel aangenaam contact met Pasco. Heel professioneel advies met daarop volgend een heel vlotte bestelling en levering.

Goede samenwerking. Tevreden over ons bestelling.

Goede samenwerking. Tevreden over ons bestelling.

Gewoon prima!

Goed contact, advies, scherpe prijzen en snelle levertijd.

Good quality and customer service!

We are happy with the quality of the delivered product and with the care and speed of customer service!

Goed geholpen en geadviseerd

De medewerkers van Pasco zijn zeer reactief en proactief, fijn om zo geholpen te worden.

Vlotte service en correcte opvolging

Vriendelijke klantenservice en goede opvolging van de goederen.

Goed betaalbare eindejaarsgeschenken!

Ik heb voor de tweede keer mijn einde jaarsgeschenken besteld bij Pasco. Je kan ze personaliseren en ze worden snel geleverd! Heel blij mee!

zeer aangenaam begeleid van start tot finish

vanaf het eerste moment werd ik via mail heel sympathiek geholpen. drukkwaliteit was goed maar spijtig genoeg was de drukkleur verkeerd. dit is dan zeer snel en professioneel opgelost. ik ga er dan ook van uit dat bij mijn volgende bestelling ik een ster meer kan geven.

Perfecte service, en heel mooie gegraveerde Parker Jotter balpennen

Pasco heeft zeer behulpzame medewerkers, die op alle vragen zeer snel antwoorden. Ook de balpennen zijn heel mooi gegraveerd, een heel mooi geschenk voor ons team.

Het contact was heel goed en snel, proefmonsters opgestuurd was geen probleem! Daardoor kon ik een betere keuze maken. Het resultaat was echt hoe ik het in gedachte had

Elke keer opnieuw haalt het Pasco team het onderste uit de kan om ons als klant tevreden te stellen. Geen moeite is hen te veel. Topteam!

TOP

wat ik vooral waardeer is het persoonlijke advies, bovenop de stipte opvolging en snelle levering.

Correct en vlot!

Communicatie verloopt heel vlot. We zijn onmiddellijk geholpen geweest en kregen een duidelijk beeld van de verschillende opties. Prijs - kwaliteit heel tevreden. Bedankt voor de goeie service!

Vlot contact, zeer vlotte afhandeling, alles netjes op tijd geleverd zoals beloofd Gewoon perfect

Subliem

Wij hebben drie artikelen besteld bij Pasco: Balpennen, notitieboekjes en een banner. Wij hadden deze vrij urgent nodig en Pasco heeft dit binnen de deadline kunnen voorzien. De kwaliteit van de aangekochte artikelen is uitmundend. Wij zijn dan ook enorm tevreden en dankbaar. Pasco heeft ook door hun expertise ervoor gezorgd dat wij de juiste keuze hebben gemaakt omtrent de balpennen, zodat het bedrijfslogo optimaal zichtbaar was.

Sterk aanbevolen!

Pasco is onovertrefbaar in prijs en kwaliteit. Hun reactiesnelheid en klantgerichtheid zijn uitzonderlijk, maakt ze een partner van onschatbare waarde voor mijn bedrijf. Sterk aanbevolen!

Vlotte, correcte service

Vlotte, correcte service

Correcte en snelle levering, ondanks korte deadline

Snelle levering gevraagd, die telefonisch bevestigd werd. Topservice.

Fijne samenwerking en hoge kwaliteit producten

Producten waren goed naar wens en onze klant was erg blij. Jammer genoeg zijn er niet heel veel mogelijkheden in spoedorders maar dat is opzich ook niet gek. Sommige dingen kosten gewoon tijd om te produceren/leveren.

Voor herhaling vatbaar!

Fijne samenwerking; vlotte communicatie en een goed werkend bestelproces. Ruime productkeuze en persoonlijk advies. We bestellen graag weer een keer bij Pasco!

Goed!

Mijn bestelling werd goed & snel geleverd!

positief van offerte tot levering

Heel vlot traject van bij offerte aanvraag tot levering en facturatie.

Vriendelijke service et snelle levering!

Vriendelijke service et snelle levering!

Goede verhouding prijs/kwaliteit met persoonlijke en vlotte service

We deden al meerdere bestellingen bij Pasco en zijn telkens erg tevreden over de geleverde kwaliteit en service. Onze vragen worden snel en deskundig beantwoord en dit geeft vertrouwen.

16 Stationsstraat

Aalst 9300