Snelle en open communicatie en oplevering.

Het is niet de eerste keer dat ik bij Pasco bestel. Ik ben steeds heel tevreden met hun snelle en open communicatie en hulp. Ze helpen je steeds als je op zoek bent naar een speciale gift en de opvolging van je bestelling verloopt ook altijd heel soepel.

Heel tevreden van de snelle service van Pasco Gifts, top!

Bedankt voor de snelle service en mooie materialen. Wij bestellen zeker opnieuw!

Consistente kwaliteit bij Pasco

Dankzij de fijne ondersteuning tijdens het offerte- en bestelproces, de opvolging van de productie en consistent positieve eindresultaten is Pasco ondertussen onze vaste leverancier geworden voor promo artikelen en geschenken. De laatste petten werden ook weer met veel enthousiasme onthaald, intern en extern. Feedback van onze magazijniers: petje af! :-)

Betrouwbaar

De bestelling was snel geleverd. Mooie kwaliteit. Alles wordt snel en goed afgehandeld. Ik bestel regelmatig.

Mooi product voor een scherpe prijs.

Wij zijn heel goed en snel geholpen met een mooi bedrukt product als eind resultaat. Ook de prijs is prima.

Snelle en persoonlijke service, goede artikelen

Fijne service, goed bereikbaar, snelle levering, denken mee, goede prijs.

De beste in de promowereld!

Pasco is zeker en vast een aanrader als je op zoek bent naar geschikte gadgets. Ze denken graag met je mee, doen leuke voorstellen en zorgen steeds voor snelle en correcte levering. Top service!

Gewoon uitstekend op alle vlakken

Overzichtelijke website, eenvoudige bestelinstructies, supersnelle levering... : alles perfect

Goede en snelle service

Steeds een correcte, snelle en vriendelijke service. Niets is te veel gevraagd. print is steeds van goede kwaliteit!

Snelle en correcte afhandeling van onze bestelling

Snelle verwerking van de proefdruk van onze bestelling. Onze gevraagd bestelling is snel bezorgd.

Netjes op tijd geleverd en in orde

Zeer positief. Afspraken worden perfect nagekomen. Snel antwoord bij vragen. Top service.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Pascomfort is een betrouwbare partner voor goodies en relatiegeschenken. Altijd snelle levering en goede communicatie. Heb je een betrouwbare accountmanager nodig vraag dan zeker naar David!

Vlot, as usual

Alles verloopt zeer vlot! Van bestelling tot levering. Ze staan altijd klaar en gaan héél snel te werk. Toppers daar bij Pasco :)

In 1 woord zelfs: Top!

Kiezen op de webiste, extra informatie opvragen, een offerte krijgen, bestellen, een proef binnenkrijgen en leveren - alles verloopt even vlot bij Pasco Business & PromoGifts.

kwaliteitsvolle producten, goede service, en goede prijs

kwaliteitsvolle producten, voor een heel competetieve prijs. Een goede projectopvolging en vriendelijke service.

Goed geregeld

Alles verliep vlot, een keurige drukproef ontvangen. De de bestelling is helemaal naar wens.

steeds goede service

snelle levering, goede servica

Top ervaring!

Wat een top ervaring, goede communicatie en er wordt gezocht naar alternatieven!

Vlotte samenwerking

Onze bestelde borrelplanken werden snel geleverd!

Zeer professionele aanpak en vlotte afhandeling van mijn bestelling

Het was mijn 1ste kennismaking met Pasco en ik werd zeer goed begeleid om het product met logo's te ontwerpen dat ons bedrijf voor ogen had. De kwaliteit was TOP.

Uitstekende service

Bij niet voorradig zijn van de gevraagde artikelen, gaat men actief op zoek naar een waardig alternatief. Communicatie wordt zeer snel opgevolg. Levering verloopt heel vlot.

Super tevreden en altijd correcte afhandeling

Super tevreden van de firma, antwoord tijdig op je mails, en het materiaal is superkwaliteit

Goed product, problemen bij levering

Goed product, mooie bedrukking maar veel problemen bij de levering. Uiteindelijk door zelf initiatief te nemen, het pakket kunnen ophalen in een postpunt. Andere pakketen kwamen wel steeds vlot toe, spijtig dat het dit keer zo moeizaam was.

uitstekend / volgens wens geleverd

Borden, kopjes en glazen zijn netjes en correct geleverd

uitzonderlijk

op het laatste nippertje een bestelling geplaatst en alles zelfs nog voor de deadline ontvangen ! sublieme service, dankje wel ronny, bart en jullie team

16 Stationsstraat

Aalst 9300