Snel en correcte service!

Zeer snelle communicatie! Goede opvolging! Vlotte levering! Goed product!

Perfecte begeleiding - Correcte opvolging.

Al verschillende orders geplaatst. Steeds tevreden.

Prima Service!

We werken al jaren samen met Pasco en alles verloopt perfect!

We hebben voor onze vereniging al verschillende dingen bij jullie besteld. De kwaliteit van de geleverde goederen alsook de service zijn uitstekend.

Vlot verlopen

Bestelling werd goed opgevolgd en vlot geleverd. Status was duidelijk te volgen in elke stap

Topproducten, mooi afgewerkt en snelle levering.

We zijn super tevreden met de levering van de zonnebrillen en powerbanks. Mooi eindresultaat met gouden opschrift. Hele snelle service. Je kan dit zelf heel goed opvolgen. Zeker aan te raden bij anderen.

Alweer een uitstekende ervaring

Weer eens besteld en ondanks de strakke deadline die aangehouden moest worden alles weer mooi op tijd aangeleverd gekregen. Complimenten aan jonathan, Jelle en de rest van het pasco team!

Steeds kwalitatief en tijdig geleverd

Onlangs liep een bestelling fout bij een andere leverancier van specifieke promomaterialen. Gelukkig konden we op Pasco Promotions rekenen om ons snel uit de nood te helpen met een dringende bestelling. Een weekje later werden onze 'goodies' perfect op tijd geleverd met de juiste kwaliteit. Dankjewel Pasco!

Top zoals gewoonlijk

Alles heel vlot, niets op aan te merken, zoals we gewoon zijn

vertrouwen

reeds jaren uitstekende service

een geweldige en persoonlijk service!

Het plaatsen van een bestelling verloopt snel en gemakkelijk. De communicatie is ook snel en duidelijk. Alles wat je moet hebben om gepersonaliseerde "stuff" te bestellen. Ook is het nooit een probleem om eerst een staal op te sturen. Een geweldige service!!

Topleverancier

Vriendelijke, vlotte, correcte afhandeling van onze bestelling

UITSTEKEND ZOALS ALTIJD

Uitstekende service, snelle levering, zeer vlotte communicatie!

Leuke attentie

Ik zocht inspiratie voor een attentie voor onze schoonmaakploeg nav Dag van de Schoonmaak. Pasco heeft mij enkele zeer interessante tips gegeven. Onze schoonmaakdames hebben vanaf nu altijd superzachte handen met het 'You are awesome' pakket. Topvoorstel, ze waren allemaal superblij met het geschenk.

Vlotte service van aanvraag tot levering

Van bij aanvraag van de offerte tot levering van de artikelen gaat alles zeer vlot. Communicatie en service top!

Altijd zeer snelle en vriendelijke service

Aanvragen worden altijd zeer snel opgevolgd, ook nadat de bestelling is geplaatst, kan je het productieproces verder zeer simpel opvolgen. Leuk team dat mee verder denkt.

top, weeral top!

goede drukproeven, snelle levering, flexibel - echte bijdrage aan ons event - klanten waren super tevreden met de goodies!!!

heel fijne samenwerking

Goede samenwerking, vlotte opvolging

Zeer goede service.

Goede opvolging van de bestelling.

Snelle en vlotte service

Ik heb om advies gevraagd bij het plaatsen van een bestelling. Ik kreeg zeer snelle feedback en ook echt gepast advies. Bij het overgaan tot bestelling liep alles heel vlot.

Vlot en snel!

We bestelden hier sjaaltjes voor het speelplein. De communicatie was heel gemakkelijk en het product is helemaal in orde.

Alles weer prima verzorgd en snel geleverd! Trouwe klant!

supercontent!

bestelling werd super opgevolgd en vlotjes geleverd

Topservice

Uitstekende service Goede dienst verkoop en zeer snelle levering Top gedaan !

Gewoon TOP: zoals altijd

Wij zijn al jarenlang tevreden! De bestelde producten worden altijd sneller geleverd dan voorzien, aan een scherpe prijs en goede kwaliteit.

16 Stationsstraat

Aalst 9300