Zorgeloze bestelling

Snelle en professionele opvolging van de bestelling. Kwalitatief goed materiaal, gepersonaliseerd volgens verwachting!

Top Team

Spijtig dat Marijke de firma heeft verlaten. Maar Jelle gaat dat ook goed doen

Een echte aanrader

Gemakkelijke website, duidelijke stappen bij bestelling, snelle service

Meedenkend en snel contact

Meedenken om een oplossing te zoeken naar wens waar je blij van wordt. Super!

Zoals gewoonlijk : TOP!

De website is heel uitgebreid en overzichtelijk, bestellen gaat super gemakkelijk. Het is nooit een probleem om de drukproef te wijzigen, en de leveringen zijn supersnel. In één woord : TOP dus.

Snel contact en goede prijs/kwaliteit

In contact met Paco kreeg ik erg snel reactie en goed advies. Na het plaatsen van de bestelling volgde snel levering. Positief verrast over de kwaliteit van het product. We gaan deze zeker vaker afnemen.

Uitmuntende service

Zoals steeds maken ze hun beloftes waar.

Top service!

Pasco is een hecht team die klanttevredenheid hoog in het vaandel houden. Klant is niet zomaar een nummer maar er wordt oprecht met je meegedacht om tot het beste resultaat te komen.

Snelle en correcte service

Vlotte communicatie en snelle levering

De Balpen-zoektocht

Na een lange zoektocht naar een kwalitatieve pen, eindelijk eentje gevonden die volledig naar onze zin was! Bedankt PASCO voor het geduld, de opvolging, en de eindeloze voorstellen en samples. Jullie hielpen ons door heel het proces en zorgden ervoor dat we finaal iets hebben dat 100% matchte met onze wensen.

Niets op aan te merken

Altijd een goede en vlotte service, niets op aan te merken.

Hulpvaardig van A-Z

Heel vlotte service vanaf de aanvraag offerte tem de bestelling/levering. Alles makkelijk op te volgen en steeds bereikbaar voor vragen.

van prijsvraag tot facturatie over 1 lijn tevreden

dik tevreden

goede services vanaf eerst contact tot levering!

Klantgericht, vlotte service

Steeds bereikbaar doen wat ze beloven.

Prima geholpen door uitstekende service!

Echt een aanrader PasCo je wordt van begin tot eind prima begeleid door uitstekende services.

Top service.

De samenwerking met David, Nina en Elisa verloopt keer op keer super. Ze zijn hands on en behulpzaam. Niets dan lof!

Vlot en correcte leverancier

Last minute toch nog beslist om een gadget aan te maken voor een sportdag. Bestelling vlot geplaatst bij Pasco, dewelke zonder problemen dit heeft omgezet in en snelle en correcte levering. Professionele leverancier, voor herhaling vatbaar

WAW!

We plaatsten een super last-minute bestelling van 620 sweaters, ondanks de strakke timing liep alles op wieltjes. Lander hielp me in no-time met een voorontwerp, ik kreeg verschillende opties doorgestuurd. Nadat we onze keuze bevestigden werd alles in sneltempo opgestart. Intussen zijn de sweaters aangekomen, zeer lage prijs tov de kwaliteit. Wij zijn een zeer tevreden klant!

perfecte afwerking en snelle levering!

Toffe samenwerking

Pasco lost je verwachting in voor ze er is!!!

Een groep professionele mensen die begrijpen wat je doelgroep is, wat je verwachtingen zijn en die pro-actief met de juiste suggesties op de proppen komen. Vervolgens mag je rekenen op een vlotte en efficiënte afhandeling van je bestelling. Zo bespaar je héél wat tijd en maak je je relaties en partners héél gelukkig; en zij happy, wij happy!!! Bedankt David en het hele Pasco team!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit! Vriendelijke klantenservice.

Vlotte communicatie en aangepast advies

Bedankt Jelle voor de goede begeleiding en opvolging van onze bestelling!

Zeer aangename samenwerking

Zeer vlotte service, geen vraag is te veel. Kwaliteitsproducten met netjes afgewerkte logo's. Volledig conform onze vraag.

Vlotte service

Van bij de offerte tot levering, een heel vlotte service

16 Stationsstraat

Aalst 9300