Top service en kwaliteit!

Je krijgt wat je ziet op de website. En dat binnen de afgesproken tijdspanne.

alles goed verlopen

alles goed verlopen

vlotte en snelle service

Pasco staat steeds klaar met een vlotte service en een oplossing op maat. De attente medewerkers begeleiden je door het process en zorgen voor een geweldig eindresultaat.

Ik heb recent een aantal promotionele artikelen besteld bij PASCO. De service die ik van hen ontvangen heb was uitstekend. De communicatie helder en eerlijk. Naast het enorm brede assortiment aan artikelen, zijn de artikelen die ik besteld heb snel en correct geleverd en de kwaliteit was uitstekend. Een absolute aanrader !

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling!!!!

Hele goede communicatie, jullie denken goed mee. En het gehele proces is heel goed te volgen door middel van jullie stappenplan.. Heel erg tevreden met het ontvangen product!!!

Vlotte en vriendelijke service

Elk jaar bestellen wij onze eindejaarsgeschenkjes voor onze medewerkers bij Pasco. We zijn steeds erg tevreden van hun service. Ze zijn flexibel, snel bereikbaar en gaan graag mee op zoek naar het ideale geschenkje voor onze medewerkers. Je kan alles nauwgezet opvolgen van aanvraag, ontwerp tot verzending en levering. Dit maakt het heel gemakkelijk en aangenaam.

Email correspondentie ging heel vlot, levering heel snel en product was top! Dank je wel

Ja, alles is perfect verlopen.

Ja, alles is perfect verlopen, van bestelling tot levering.

Elke keer opnieuw heel tevreden!

Dit is niet de eerste keer dat wij bestellen bij Pasco, en zeker niet de laatste! Elke keer opnieuw excellente klantenservice bij vragen of problemen, en telkens zeer snel. De producten zijn steeds van goede kwaliteit en de bedrukking is top! Enkel en alleen lovende woorden over Pasco!

Ik heb al verschillende keren met Pasco samengewerkt en ben zeer tevreden van hun service. Duidelijke en vlotte communicatie van offerte , drukproef tot levering. De drukproef van ons logo kon op vraag angepast worden naar een andere maatvoeing zodat baseline van logo toch leesbaar was. Levering was zelfs eerder dan voorzien.

goede kwaliteit, goed levering, goede opvolging!

goede kwaliteit, goed levering, goede opvolging!

Zéér tevreden

Ik wordt steeds snel geholpen en de service is top!

Top zoals gewoonlijk

Alles wordt altijd netjes opgevolgd, snelle communicatie, vlotte levering, leuke goodies die worden aanbevolen matchend met je merk. :-)

Heel vlotte, correcte handeling

Onze bestelling ging heel vlot. Meteen een juiste proefdruk. Snelle levering. Correcte prijzen!

Kwaliteit met een uitstekende service

Van begin tot einde kan je rekenen op de uiterst betrouwbare en snelle service van het Pasco team.

Snel, correct en efficiënt

Mijn ervaring met Pasco is zeker positief. Snelle antwoorden op mails, correcte leveringen. Prijs / kwaliteit is ook goed. Leveringen gebeuren zonder problemen en communicatie is perfect. Een grote variatie aan producten. Een aanrader

Professioneel

Alles verliep super vlot van bestelling, proefdruk tot uiteindelijke uitvoering van onze bestelling.

Telkens weer mooi resultaat & perfect volgens afgesproken timing!

Onze 2e bureaukalender is weer een mooie & handige eyecatcher. Bedankt voor de fijne en vlotte samenwerking!

Pasco denkt actief mee naar de beste oplossing binnen beschikbaar budget

De mogelijkheid om niet alleen het geschenk maar ook de packaging te personliseren is top. Het feit dat ik het volledige proces van de handling tot het versturen bij Pasco kon leggen voor een faire prijs nam heel wat werk weg bij me. Alles verliep vlekkeloos. Zeer tevreden met deze eerste bestelling.

snelle service en correct advies

Ik had Pasco aangesproken voor het maken van balpennen met ons logo. Ikzelf zag het bos door de bomen niet door de vele keuze die er is. Ik kreeg van hen gepast advies en alles verliep heel vlot. Correcte opvolging van bestelling tot levering.

Meedenkend!

We hadden een hele krappe deadline en door het slim meedenken van Pascogifts hebben we het gehaald. Product ziet er prima uit!

Luisteren naar de klant

Er wordt geluisterd naar de klant om het juiste product te vinden. Ook de communicatie loopt zeer goed en je kan het proces van je bestelling gemakkelijk zelf opvolgen.

Uitstekende service

Bedankt aan het Pasco-team en meer specifiek aan mijn twee contactpersonen Marijke en Jonathan! Ze zijn zeer klantvriendelijk en hebben een probleemoplossend vermogen. Ik beveel het bedrijf zeker aan.

Altijd een correcte en goeie service vanuit Pasco. Prijs kwaliteit

Goede prijs, excellente service

Het gehele bestelproces was vlot en aangenaam. Proefdruk snel ontvangen, en de bestelling was geleverd binnen de afgesproken termijn en dat alles aan redelijke prijs. Zeer tevreden!

16 Stationsstraat

Aalst 9300