Van zoeken naar het juiste product tot ontvangen van de bestelde producten: Top Service!

Bij Pasco helpen ze je zelf zoeken naar een gepast artikel als je niet onmiddellijk vindt wat je zoekt. Snelle en vriendelijke respons.

Snelle levering en mooi resultaat.

Onlangs de uitnodigingen voor de opening van onze nieuwe zaak laten drukken. Vlotte communicatie en zeer snelle levering. Een tevreden klant!

Snelle en vriendelijke communicatie!

Ik heb de bestelling via mail gedaan en kreeg hierop heel snel reactie. Over het algemeen een goede service!

Top service!

Onze bestelling is steeds in orde!

Top bedrijf!

Prima geholpen, en een snelle levering van mooie bedrukte producten. En dat voor een goede prijs.

stipte levering

tevreden over proces, perfecte levering

Persoonlijke en snelle service!

Ik werk heel graag samen met Pasco. Ze zoeken altijd mee naar oplossingen, sturen verschillende voorstellen en halen altijd de deadline ! Ook de afhandeling van proefdruk en orderbevestiging is practisch en eenvoudig.

Goede opvolging en afwerking

Correcte prijs voor deze artikelen Druk is OK Afhandeling tot levering is in orde

Efficiente digitale flow, service en prijs !

Altijd een goede ervaring !

Splendid!

Het online platform zorgt ervoor dat alles op een automatische en efficiënte manier kan gebeuren. Je verliest dus geen tijd en je kan het proces van A tot Z volgen: uploaden van gegevens, automatische generatie van een proef ter goedkeuring en het opvolgen van de bestelling. De geleverde goederen zien er top uit en op tijd geleverd. Een aanrader voor zij die gepersonaliseerde producten willen bestellen.

Tevreden

Vriendelijke service en goede kwaliteit.

Goede service, correct geleverd.

bedrukking vervaagt na eerste wasbeurt.

Snel en efficient !

Top ervaring ! Ik heb een last minute bestelling moeten doen en het ging vlotjes door.

Bestelling wordt goed opgevolgd wat zorgt voor een correcte levering en goede service!

Heb na mijn eerste bestelling nog 10st. extra gevraagd en alles is zeer vlot verlopen!!!

Top service!

Van offerte vraag tot levering: duidelijke communicatie, correcte timing!

Bestelling Lanyards

De medewerkers van PASCO reageren snel op vragen en zijn meedenkend in het beslissingsproces. Het geleverde drukwerk is kwalitatief goed, en de gebruikte materialen zijn ook deftig. Wat bij ons helaas niet overlegd was was de breedte van de lanyards, waardoor we een beetje teleurgesteld waren toen ze maar 1cm bleken te zijn. Wij gaan hier nu een nieuwe bestelling voor plaatsen.

Top service.

Goede begeleiding, en heel aangenaam contact. Uitstekende en snelle service. Tevreden van het eindresultaat :)

van prijsvraag tot levering zeer goeie opvolging

over gans de lijn zeer tevreden

Snelle levering - top kwaliteit

Zoals steeds konden we rekenen op een snelle levering en een zeer goeie kwaliteit.

Snelle levering - top kwaliteit

Snelle offerte, snelle productie en snelle levering!

Bij Pasco gaat het allemaal snel: het bestelproces, de productie en de levering. Altijd een geweldige service. Na 7 jaren nog steeds een tevreden klant en zal dat ook zeker blijven.

Altijd top!

De feilloze en zeer klantvriendelijke opvolging doet mij keer op keer terugkeren naar Pasco.

Great customer service and product quality.

We ordered a variety of products for a special action and we are very happy with the customer service and attention to deliver our products in time. Also the quality of the delivered products are very good!

16 Stationsstraat

Aalst 9300