Goede opvolging, stipte levering

Goede en snelle opvolging van de lopende offertes. De levertermijnen worden meer dan nageleefd.

Vlotte opvolging van bestellingen

Gaan meteen aan de slag met je specifieke aanvraag en reageren snel op jouw email. Pascogifts komt dan met verschillende voorstellen en zijn steeds professioneel. De verzending verloopt steeds vlot en de geleverde prodcuten zien er telkens goed uit van kwaliteit. Bedankt!

Order perfect afgewerkt

alles op tijd en volledig volgens spec geleverd.

Supersnelle en persoonlijke service!

De contactpersonen zijn zeer behulpzaam en bereikbaar, ze denken echt met je mee en de bestellingen worden heel snel geleverd. Je krijgt ook een track & trace nummer om de levering te volgen.

Goede kwaliteit

De sweaters zijn van mooie kwaliteit en de opdruk is zeer geslaagd.

Top afhandeling, zeer correct!

Wij hadden matten besteld en werden goed geadviseerd hoe en wat. Zeer blij met het resultaat!

uitstekende, snelle service

Pasco helpt mee zoeken naar ideaal product en bedrukking

10/10

Steeds een fantastische service!

Excellent!!

Great customer service, reliable, quick and efficient. I would recommend Pasco without any hesitation and I will definitely contact them again in the future!

Zorgeloze samenwerking

Mooie voorstellen, steeds oplossingsgericht, actueel aanbod, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering, communicatief, overzichtelijk opvolgsysteem van je orders, makkelijk goedkeuren van drukproeven, ... kortom geen klachten na meerdere jaren van samenwerking. Houden zo!

Fijn om mee samen te werken. Correcte afspraken en afhandeling van het gevraagde.

Top, zoals altijd!

Van de eerste tot de laatste seconde prima service en qualiteit. Bedankt aan heel het team.

Sinds mijn eerste ervaring doen wij steeds meer zaken samen.

We weten wat we aan mekaar hebben, in goede en kwade dagen!

Prima geholpen aan een mooi product.

We zijn prima geholpen door het service team met het uitzoeken van een gepast product. Ze hebben alle twijfel weg genomen en een duidelijk voorbeeld gegeven. Bij de levering overtrof het de verwachting zo mooi.

prima in alle opzichten

WE hadden 100 pennen met opdruk besteld voor de gasten op ons 50jarig huwelijksfeest. De pen viel bij de gasten enorm in de smaak. En wij zijn erg tevreden op de hele procedure: bestellen, proefversie en over de communicatie.

Top USB

USB -Stick besteld met logo van de firma. Perfect werk, op tijd geleverd

Correcte, snelle service

Het was een snelle correcte service. Het ging om een vrij dringende opdracht. Deze werd echter even zorgzaam afgewerkt als elke andere. De producten waren tijdig en correct geleverd.

Top service van bestelling tot levering

Heel vlotte communicatie van bij de aanvraag tot offerte tot bij de levering.

Amazing!

Pasco gifts was able to work with our budget and tight time frame and delivered the goods on time and packed nicely. Our Team event had some great gadgets and loved them. 10/10 would recommend and we will definitely use them again for the next event! Thanks again!

Niks op aan te merken. Alles verloopt vlot!

Niks op aan te merken. Alles verloopt vlot!

Uitstekende service

Vlotte afhandeling van bestelling, tot drukproef en levering.

Super service! Snelle leveringen! Heel behulpzaam team

Altijd snelle reactie op vragen. Zeer behulpzaam in het meedenken en zoeken naar een geschikt geschenk. Topteam!!

super service

We werden zeer snel en steeds heel vriendelijk geholpen. Zelfs met de korte levertermijn hebben ze alles in het werk gesteld om aan onze wensen te voldoen. Top service.

goede opvolging bestelling

Een snelle en duidelijke opvolging van onze bestelling. De geleverde goederen voldeden aan onze verwachtingen

Overzichtelijk proces

Bij de samenwerking met Pasco is alles gestructureerd en overzichtelijk. Van A tot Z weet je in welke fase je zit.

16 Stationsstraat

Aalst 9300