Zeker verzorgd geleverd. Mooi ontwerp, meteen uitgetest en hartje warmt snel op naar een zeker aangename warme temperatuur en blijft echt lang warm! Resultaat mag er weten, onze gasten van de trouw zullen versteld staan.

Snelle levering en goede klantenbegleiding!

Prima klantenservice, vlotte bestelling en uitstekend afgewerkt product ontvangen.

Tevreden

Levering gebeurde correct en snel. Product beantwoordt aan de verwachting.

goede klantenservice

Bezorgdienst heeft pakket niet tijdig geleverd. Pascogift heeft er alles aan gedaan om ons toch nog een waardig vervang-gadget te bezorgen voor op onze opendeur. top service!

Top Business partner

Reeds jaren vertrouwelijke business partner , denkt mee met de klant !

tijdig en correcte levering

denken mee om het opschrift op de katoenen tas te optimaliseren

Geen enkele uitdaging is voor Pasco te veel...

Telkens probeer ik Pasco een nieuwe uitdaging aan te brengen, telkens slagen zij met glans om alles netjes op tijd, netjes in orde aan te leveren... Wat een service, wat een team, top !!!!

Alles verloopt altijd zoals gepland

Vlotte vriendelijke services

Bij Pasco is er altijd een vlotte en vriendelijke service. De levering gaat ook altijd snel en tijdig.

Steeds correcte, vriendelijke behandeling en afhandeling

Bij iedere bestelling gaat dit steeds vlot, correct en snel. Bedankt hievoor. mvg, Marc en Alda

Persoonlijk

Ik kreeg al heel snel reactie van de firma in verband met mijn bestelling. Deze ging wat aangepast moeten worden, dit werd zelf voorgesteld. Daarna ging de ontwerper zelf aan de slag en creëerde iets waar ik heel erg blij mee ben. Top service. Dankjewel!

Snelle levering en perfect resultaat

Super snelle levering. Bij eerst drukproef niet tevreden dus heeft Pasco meteen contact opgenomen en met ons besproken. Dan super opgevolgd en snel geleverd. Mooi resultaat!

Topservice!

onze bestelling werd heel goed opgevolgd. Ook zeer snelle levering! bedankt!

zeer goeie service

zeer goeie service !!! en altijd goeie opvolging

Topservice en Topkwaliteit en een zeer aanvraadbare levertijd!

Zeer snelle reactie op prijsaanvragen, zeer handig online bestelsysteem. Ook het goedkeuren van proefdrukken is heel efficient. Topservice!

Correcte service

Het was een zeer vlotte service

Snelle proffesionele service

Steeds snel een offerte en professioneel advies.

Top-kwaliteit en snelle service

Snelle reactie op onze offerteaanvraag, snelle proefdruk na bestelling en snelle levering. Alweer top-samenwerking!

Optimale afwerking van een bestelling

Goed geholpen & snelle levering, ondanks de korte deadline!

Tevreden

Gewoon tevreden van de service die we altijd hebben bij jullie.

top!

altijd vriendelijk, goede levertijden, top kwaliteit

Pasco levert keer op keer uitstekende service!

De medewerkers van Pasco denken met je mee wat uiteindelijk tot een uitstekend resultaat leidt.

Vlot, communicatief, snel en marktconforme prijs

Vlot, communicatief, snel en marktconforme prijs

Zeker aan te bevelen!

Heel vriendelijke klantenservice. Denken mee na over de beste oplossing. Goede kwaliteit en snelle levering.

16 Stationsstraat

Aalst 9300