Topservice aan perfecte kwaliteit!

PascoGifts is een correcte leverancier. We hebben kunnen genieten van een vlotte en vriendelijke service. Van het eerste contact tot het ontvangen van onze relatiegeschenken werden we perfect op de hoogte gesteld van de status van onze bestelling. Erg geruststellend werken met zo'n betrouwbare partner! Een echte aanrader.

goede service

Snelle reactie en levering.

Mooie spullen, snel geleverd

Fijne materialen, goed klantcontact en de spullen zijn snel geleverd. Tevreden klant!

Deadlines worden gerespecteerd

Snelle levering en een goed product!

Na de bestelling en de bedrukking te hebben gedaan hadden we de pennen snel in huis... En kwaliteit product en kwaliteit bedrukking. Als ik in de toekomst nog eens promo materiaal nodig heb ga ik zeker weer naar de site van Pasco!!!

Alleen als het echt goed moet zijn

Zeer vlotte samenwerking, vanaf het eerste contact. Sterke aanrader.

Zoals altijd snelle en correcte levering

Heel het proces van de bestelling verliep zoals altijd bij Pasco super vlot. Het resultaat voldoet perfect aan de verwachtingen.

Snelle en excellente service en opvolging

Zowel offerte-aanvragen als bestellingen bij Pasco worden heel snel in behandeling genomen en worden zorgvuldig opgevolgd.

Top service!

De medewerkers doen er alles aan om aan je specifieke vragen te voldoen. Wanneer we nog iets nodig hebben, komen we zeker bij jullie terug!

Zeer vlotte afhandeling

Makkelijke bestelling, vlot betalingsproces en correcte levering! Top!

Helpen heel erg mee om alles goed en op tijd geleverd te krijgen.

Ook met een korte levertermijn helpt Pasco prima om het op tijd te ontvangen. Denken enorm mee aan de beste oplossing.

Al jaren tevreden klant

We zijn al jaren klant bij Pasco voor gepersonaliseerde giveaways en business gifts van ons bedrijf. In al die jaren zijn we steeds goed en snel geholpen. Kwaliteit van het geleverde werk en de geleverde producten is top! Bedankt Team Pasco!

Perfect!

Op voorhand een staal gekregen, product komt overeen met de drukproef, goede klantenservice!

Zoals altijd, snel en perfect

We hadden opeens hoodies nodig, Pasco heeft er weer voor gezorgd dat ze 2 dagen voor de deadline geleverd zijn geweest! Ook is de kwaliteit super, zoals altijd! Bedankt!

Snel, correct en aangenaam

Aangename ervaring met Jelle. Pennen die ik bestelde konden niet geleverd worden omdat we te weinig afnamen. Verschillende alternatieven voorgesteld en nieuwe gekozen. Leveren moest snel gaan wegens strakke deadline, maar mooi behaald, bedankt daarvoor!

Alweer top-ervaring

Net zoals voorgaande bestelling: correcte communicatie, vlotte service en top-kwaliteit

Professionele leverancier die inspeelt op de noden van zijn klant

Vlotte bestelling gedaan echter door leveringsonderbreking van hun leverancier is er snel een alternatief mogelijk gemaakt zodat de bestelling tijdig geleverd kon worden.

Snelle en goede service

Reeds meerdere orders geplaatst en telkens perfect uitgevoerd.

Tevreden, goede communcatie en gunstige prijzen

Tevreden, Vlotte communicatie en gunstige prijzen gekregen. Drukproeven zijn ook steeds duidelijk en werden mooi geprint op de door ons bestelde petten.

Gaven veel vertrouwen

Ik was op zoek naar pins en post-its voor ons bedrijf. Ze gaven zelf ook voorstellen en aanpassingen doen was geen probleem. Zeer behulpzaam, correct en ook bereikbaar! Als ik nog eens op zoek ben naar promomateriaal, zal ik niet twijfelen!

Heel tevreden!

Netjes ingepakt, correct geleverd, vriendelijk

correcte en snelle service

Snel antwoord bij offerte-aanvraag, vragen, wijzigingen. Correcte service.

Alweer een fantastische service!

Zoals steeds van prijsaanvraag tot levering een goede opvolging door David en Elisa. En het resultaat was ook zoals we verwacht hadden.

Mooi eindproduct

Een originele verrassing voor gasten met eigen touch.

Goede en vlotte samenwerking

Pasco Business & Promogifts staat je met raad en daad bij. Ze zorgen voor een vlotte handeling aan een juiste prijs / kwaliteit. Een tevreden klant

16 Stationsstraat

Aalst 9300