vlotte samenwerking!

van bestelling tot levering alles prima verlopen, wij zijn absoluut tevreden!

De ontvangen rugzakken zijn een schot in de roos.

De rugzakken die we hebben ontvangen zien er fantastisch uit, met de USB aansluiting als bonus, ook zeer mooie afdruk van het logo

De samenwerking is zeer goed, steeds accuraat en zeer vlot.

correct, behulpzaam en

Heel vlotte communicatie met de orderbegeleiders. Onze correctbooks werden zelfs vroeger geleverd dan voorzien! Alles was mooi afgewerkt. Mooi eindejaarsgeschenkje voor onze medewerkers.

Super service waarbij er steeds mee naar oplossingen wordt gezocht.

Pasco biedt een top service aan! Ze komen steeds met leuke ideeën en proberen altijd vernieuwing te brengen. Als er iets misloopt zijn ze steeds bereid om naar een oplossing te zoeken en die vinden ze dan ook.

Top ervaring, vlotte levering & aangename service!

Bij Pasco kan ik steeds terecht voor al mijn vragen inzake relatiegeschenken. Zij zoeken steeds met mij de geschikte oplossing en staan garant voor vlekkeloze service. Ik ben zeer content van onze samenwerkingen en de bestelde producten. Een echte aanrader!

Topservice

Snelle en correcte prijzen. Goede en vriendelijke opvolging.

Geweldig !

Zeer enthousiast team, top service en zeer goede kwaliteit. Alles tot in de détail verzorgt! Een aanrader !

Zeer klantvriendelijk en correct

Aangezien de kleuren van ons logo soms lichtjes wijzigen, heeft Pasco eerst nog even gedubbelcheckt om zeker te zijn van de juiste kleuren. Uitstekende service, dus.

Pasco helpt je om je vraag zo goed mogelijk in te vullen!

Wij waren last minute op zoek naar een geschenkje voor onze werknemers en samen met de medewerker van Pasco hebben wij dit gevonden. De service was heel snel, goeie communicatie!

Snelle levering en super service

Bestelling was er sneller dan verwacht, super service

Alles heel vlot verlopen

Van bestelling tot levering alles prima in orde. Ook vlotte communicatie van bestelling tot levering!

Super service op alle vlakken !

David kent ons DNA, heeft maar een paar woorden nodig om te weten wat we nodig hebben. Hij slaagt er dan ook altijd in om het ons te bezorgen wanneer wij het wensen ! topverkoper, topservice !

Top service!

Wij zijn echt super tevreden vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering. Ook heel fijn dat levering aan huis voor de thuiswerkers kan. Dus : TOP SERVICE!

Altijd top service

Hoewel het artikel als niet meer beschikbaar stond heeft David er nog een partij op de kop kunnen tikken! Super, dank!

We verstaan elkaar

Ik heb een wens en Pasogifts speelt daarop in, aanvullend en ondersteunend.

Supertevreden !

Heel veel support gekregen van David bij het kiezen van onze eindejaarsgeschenken (elk jaar weer iets origineels). Makkelijke bestelling, heel soepele opvolging in verband met kleine wijzigingen aan de opdruk, zeer snelle levering. Kortom : over de hele lijn een 10 op 10 !

Goede service, correcte dienstverlening

Altijd een vlotte service!

Zoals altijd verloopt het bestellen van promomateriaal zeer vlot en kan je rekenen op deskundig advies.

Snelle dienstverlening en follow up

Fijn met PascoGifts te kunnen samenwerken. De snelle dienstverlening, hands-on approach en eerlijke feedback zijn gewoongweg TOP!

Eens Pasco-klant, altijd (tevreden) Pasco-klant

Kiezen, bevestigen en zonder kopzorgen op je perfecte levering wachten. Tevreden werkgever met tevreden werknemers. Vernieuwend en kwaliteitsvolle producten. Ruime keuze. Vlot contact en ondersteuning van een A-team. No complaints. Dikke duim!

Zeer tevreden.

Alles snel en correct verlopen. Goede en vriendelijke communicatie.

Snelle reactie

Pasco was de enige die mij terug contacteerden over het maken van persoonlijke fluohesjes. In totaal twee verschillende maten besteld. De ene maat is na enkele dagen al aangekomen, het ander maatje duurt wel bijna 3 weken eer het aankomt.

Super vriendelijk, snel bereikbaar, top geschenk!

Ik raad Pasco absoluut aan! Zeer vriendelijke contacten, handelen snel, doen wat beloofd werd en vooral: onze medewerkers zijn heel blij met hun geschenk! TOP!

Bon prix - bonne qualité !!!

Les prix sont bons La qualité est top Le délai un peu long pour le moment, mais je suppose que c'est à cause du Covid.

16 Stationsstraat

Aalst 9300