Snelle en vlotte service

Al vaker gadgets besteld bij Pasco. Ook nu een super vlotte service en afhandeling met goede prijs-kwaliteitsratio voor de gadgets.

Geweldig!

Vlotte communicatie en goede service.

Snelle levering!

Snelle levering, perfect volgens afspraak, aan scherpe prijzen!

Snelle en correcte leverancier. Aanrader!

Mooi!

Mooi afgewerkt met het logo van onze firma!

Vlotte service

Van verkoop tot productie verliep alles heel vlot

Snelheid ten top

Snelle offerte, snel en makkelijk besteld en snel geleverd

Snelle service op maat

Het hele proces van offerte-aanvraag tot levering is heel vlot verlopen. De medewerkers (sales en studio & orderverwerking) hebben me heel vlot geholpen en waren bij wijzigingen snel mee met wat er moest gebeuren.

Op Pasco kan je rekenen.

Een dringend verzoek, een goed idee en prima opvolging ivm communicatie en levering.

Toppie

Beste, Perfectie bestaat niet vandaar de 4.5/5 alles verliep naar wens en de communicatie was ook goed. super mvg johan

Top service en opvolging

Niet alleen de aanloop naar de effectieve bestelling loopt supervlot door een gedegen begeleiding en opvolging. De levering laat ook niet lang op zich wachten.

Altijd kwaliteit & snelle levering

Wij bestellen telkens bij Pasco voor de goede kwaliteit van de artikelen en de uiterst snelle levering. Ook bij problemen staat het team telkens klaar.

super professionals

Wij plaatsen al jaren bestellingen en zijn zeer tevreden

Topleverancier

Zoals altijd, zijn wij ontzettend tevreden met onze samenwerking met PASCO. De prijs-kwaliteit verhouding is werkelijk uitstekend en biedt ons de beste keuze binnen ons budget. Leveringen verlopen steeds vlot en snel, waardoor we nooit voor verrassingen komen te staan. Wat we vooral waarderen, is de persoonlijke begeleiding die we krijgen. Het team zorgt voor een vlekkeloze afhandeling en denkt mee in elke stap. Zonder twijfel: een betrouwbare partner waarop we kunnen rekenen!

vlotte samenwerking

Samenwerking en levering lopen steeds zeer vlot

Sneller dan snel

prima klantenservice en snelle leveringen

Heel goede service

Zeer snelle service, altijd heel vriendelijk, luisteren heel goed naar de noden.

Pasco denkt steeds mee met ons om zo dicht mogelijk bij onze wensen aan te leunen. De communicatie is altijd vlot, duidelijk en vriendelijk. Top!

Snel, professioneel en goede kwaliteit

Het contact verliep snel en soepel. Men was duidelijk over mogelijkheden en kosten. Daarna snel in productiegenomen en geleverd.

Perfecte Service

Perfecte opvolging and levering

Materiaal heeft topkwaliteit

Materiaal die wij altijd bestellen is van topkwaliteit.

Altijd snelle service en duidelijke communicatie

Ik ben altijd heel erg tevreden. Ze antwoorden snel, geven goede info en communiceren goed. Je weet wat te verwachten.

zeer goede service

een van de bestelde pakketten is even niet terug te vinden, Pasco heeft dan maar kosteloos de bestelling opnieuw verstuurd zodat wij het zeker op tijd binnen krijgen. Zeer vriendelijke en correcte service.

Snelle en vriendelijke service

Pasco levert steeds een snelle en correcte service. Ze zoeken mee naar oplossingen of alternatieven.

Zeer vlotte communicatie en correcte opvolging

Alle vragen werden meteen (ook via mail) beantwoord. Zeer heldere en vriendelijke communicatie. Interessante prijzen ook.

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Specialist in gepersonaliseerd promomateriaal en originele relatiegeschenken. Verkozen tot "Product Media Advisor of the Year" op PSI Promo World in Düsseldorf (beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken). Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven werd Pasco Business & PromoGifts verkozen tot beste bedrijf van België in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met je logo.