Reçu

Je vous recommande se produit très efficace

Pressé d'avoir mon colis !

Bonjour, je ne peux pas laisser de commentaire, je n'ai pas encore reçu mon colis mais je trouve dommage qu'il n'y a pas de suivi de colis.

Mijn 4 katten waren er al gelijk blij mee. Het wordt goed gebruikt en staat heel netjes in de huiskamer.

Uitstekende kwaliteit

Al jaar en dag zijn onze poezels trouwe fan.

degelijk en mooi

De verwarming bleek een geliefde plaats maar niet ideaal voor het toestel. Nu liggen ze te genieten van het warme plekje boven de verwarming en baasje is nu ook zeer tevreden.

Mooie, stevige krabpaal

Direct na het plaatsen van de krabpaal gingen de katten er in en op liggen. De brede ligplaatsen zijn ideaal voor de grotere katten maar ook de kleintjes liggen er heerlijk te relaxen.

Prachtige krabpalen waar onze katten echt van genieten.

Ondertussen al 3 krabpalen van Petrebels. Ze staan prachtig in ons interieur. En onze poezen die genieten er heel veel van. Wanneer die slapen, liggen ze altijd in 1 van de mandjes van de krabpalen. De Funky Rebels die we in de krabpalen hangen overleven niet lang. De poezen zijn er gewoon gek van. Ze spelen/vechten ermee en na max. 2 dagen is de Funky Rebel van de krabpaal getrokken. De veertjes vinden we dan op verschillende plaatsen in ons appartement. De stammen van de krabpalen zijn ideaal. Heel regelmatig trekken de poezen hun nageltjes aan de stammen. En nooit aan onze zetels ! Ik vind het heel mooie krabpalen, en indien er nog een nieuwe zou komen, dan wordt het zeker terug een Petrebels! P.S. Ook contact via mail met de mensen van Petrebels is heel aangenaam en er komt steeds een snelle reactie op de mails die je stuurt naar hen. Hartelijk dank aan iedereen. Groetjes, Karin

Toller Kratzbaum

Kratzbaum ist super, Versand war superschnell

Qualitativ hochwertige Produkte

Alle Kratzbäume hervorragend und die Kratztonne ist auch sehr schön und praktisch

Netjes verpakt, snel geleverd en stevig,

Ravie de mon achats et mes chats aussi !

Large choix sur le site, de beaux produits. Un vrai coup de coeur pour un modèle en particulier, commandé dans la foulée. De la commande à la livraison, moins d'une semaine. Livraison rapide et sans souci. 4 colis comme prévu tous en parfait état. Produits conforme au descriptif. Tissu de qualité et très agréable au touché. Immédiatement adopté par les chats.

Toller Kundenservice und einfache Montage des Kratzbaumes.

Ich hatte einige Probleme bei der Lieferung mit DPD, als ich mich daraufhin gemeldet habe half mir die Kollegin Frau Windeln super weiter und schlussendlich hat Sie mir den Kratzbaum nochmal per DHL rausgeschickt. Dieser ist nach nur wenigen Tagen geliefert worden und angekommen. Die Montage des Kratzbaumes war durch die einfach beschriebene Anleitung sehr schnell und einfach. Meine Katzen freuen sich sehr über ihren neuen Baum. Vielen Dank das alles noch super geklappt hat! :)

Zalige aankoop

Mooie grote stevige krabpaal. Word in gebruik genomen door twee poezen en het bakje onderin gebruikt onze woeffer. Alle comfort is erin voorzien.

Très Très satisfaite de Petrebels

Très grand choix et haute qualité de produits. Délai de livraison très rapide, grand soin dans l'emballage des produits. Très satisfaite, je recommande.

Excelent

The order arrived within four days, exceeding expectations. The product quality is exceptional; I would be comfortable using the cat tree myself if my cat disliked it, but fortunately, it does not.

Nickel

Acheté pour 2 Maine Coon, il est plus petit que l'ancien , mais ils l'apprécie autrement

Zeer kwaliteitsvolle krabpaal!

Wij hebben denk ik reeds 25 jaar katten. Ik ben nooit bang geweest te invest In een krabpaal. Maar dit is veruit de meest kwalitatieve paal die ik ooit gekocht heb. Veel keuze in het assortiment, je vindt zeker iets dat bij jouw kat en in jouw interieur past .

Siberian 200

Der Siberian 200 war mein absoluter Wunsch Kratzbaum. (Leider passte der Alley 200 von der Größe her nicht) Da die Bäume auch bei Megazoo vertrieben werden, schaute ich mir dort ausgestellte Modelle an. Nach dem Ausmessen war klar, dass er passen würde und aufgrund des Angebotspreises habe ich ihn dann bei Petrebels samstags bestellt. Der Kontakt zu Petrebels bis dahin war sehr freundlich. Die Lieferung erfolgte bereits am Dienstag per DPD. 4 große Pakete wurden geliefert. Da alles numeriert war, habe ich zunächst alles ausgepackt und sortiert. Der Aufbau ging auch alleine super einfach. Er sieht richtig toll aus, wie ein Möbelstück. 2 meiner 3 Kater lieben ihn. Der älteste nutzt ihn noch nicht. Er ist stabil und wirkt hochwertig. Ich hoffe er hält auch lange. Ich werde nun mal sehen ob ich ihn noch ergänze oder etwas umbaue, je nach Bedarf meiner Kater. Ich habe an die linke Seite noch eine 40 cm hohe kleine Sitzbank gestellt, damit der Auf und Abgang für den älteren leichter ist.

Schöner Katzen-Kratzbaum

Ich bin sehr zufrieden, der bestellte Kratzbaum ist robust, schön und von guter Qualität. Der gesamte Bestellvorgang hervorragend .

Tevreden katten dus ook een tevreden klant

Ruime keuze, waardoor ik kon kiezen naar de mogelijkheden van de ruimte die ik heb, alsook naar de behoeften van mijn 2 maine coons. Gezien hun grootte hebben ze echt nood aan een stevige krabpaal alsook een ruime rustplaats. Heb hier 2 grote genieters van hun nieuw speelgoed/nest dus ook een tevreden klant. Voordeel dat onderdelen kunnen bijbesteld worden wat een geruststelling is voor ons. En dat we niet zozeer een volledige nieuwe hoeven aan te kopen.

Super spannend voor de poezen ,die waren heel nieuwsgierig bij het opstellen. Heel tevreden, zeker zijn geld waard.

Hij stond nog niet eens in mekaar en er werd al gebruik van gemaakt. Super stevig en robuust. Top product

Einfach Klasse

Habe länger für einen Neuen Kratzbaum gespart und bin nicht enttäuscht worden. Dieser Kratzbaum, Route 210 ist der Hammer, auch wenn er teuer ist. Die Bestellung & Lieferung war unkompliziert, er kam super schnell und sehr gut verpackt an. Die Aufbauanleitung ist sehr verständlich und einfach. Alles an Schrauben und Werkzeug dabei, sogar Ersatz bei den Schrauben. Alle Liegeteile Innen und Außen sehr gut bezogen. Der Kratzbaum ist genauso schön wie abgebildet, oder eher noch schöner. Hohe Qualität und Optik. Er ist super flauschig und man kann fast alle Stoffteile abnehmen und waschen. Der Baum ist gut durchdacht, er könnte auch mitten im Raum aufgestellt werden. Ich würde mich jederzeit wieder für dieses Produkt entscheiden. Ein großartiges Produkt, das ich nur weiterempfehlen kann. Hier merkt man die Qualität. Schön ist auch, dass ich alles nachkaufen könnte, wenn dies nötig sein sollte. Leider hat mein Kater etwas gebraucht bis er ihn angenommen hat. Er hat seine alte Hängematte vermisst. Habe diese einfach in die Neue gelegt (für zwei Tage) und siehe da - es ist wohl doch sehr gut darin. Mein Kater liebt jetzt die verschiedenen Ebenen und die robusten Kratzsäulen, am leibsten mag er die Hängematten. Ich möchte diesen Kratzbaum nicht mehr missen, mein Kater bestimmt auch nicht. Der Route 210 von Petrebles ist für mich, nicht nur ein Kratzbaum, sondern ein echtes Möbelstück in unserem Zuhause. Bei diesem Kratzbaum kann man nur zufrieden sein, auch die Farbe Off White ist sehr schön.

Prima product

Zeer snelle levering. Mijn katten maken er dankbaar gebruik van. Soms even grommen om van plaats te wisselen en vervolgens liggen er weer twee in dezelfde mand. Onder in het zonnetje en boven in de schaduw met gedeeltelijk neergelaten rolluik.

Steeds top producten aan correcte prijs!

Al jaren fan van Petrebels, zowel voor krabpalen als kattezand. Super kwaliteit, snel geleverd, majkelijk te monteren en te onderhouden. Top!

Van Leeuwenhoekweg 17

5482TK Schijndel