Leuke winkel/webshop met hele vriendelijke medewerkers. Krabpalen die wij van hen hebben zijn van goede kwaliteit. Onze katten zijn er gek op. Ook het kattengrind is super fijn. Ruikt lekker en is een hele fijne korrel. Top! Ps. Ook echt de moeite waar om eens te kijken in de winkel in Schijndel. Echt een katten walhalla

Toller Kratzbaum (Kratzbaum Cityview 195 de Luxe Grey)

Die Bestellung war schnell und unkompliziert. Die Lieferung erfolge auch schnell. Der Aufbau war durch die mitgelieferte Anleitung kinderleicht. Der Kratzbaum ist sehr hochwertig und stabil und wird den Krallen meiner Katze hoffentlich lange standhalten :) Sehr empfehlenswert!

TOPkrabpalen TOPservice

Krabpaal was zeer snel geleverd.

unschlagbare Qualität

Es gibt Kratzbäume und es gibt KRATZBÄUME von Petrebels! Viele Katzenbesitzer haben sicher schon mal einen Kratzbaum gekauft und zusammengebaut, aber wenn man den KRATZBAUM von Petrebels auspackt erkennt man sofort den Unterschied! Massiv und hochwertig mit viel Liebe zum Detail. Keine billig Massenware, aber definitiv jeden Cent wert. Unsere zwei Stubentieger werden sicher viel und lange Spaß dran haben, denn so schnell bekommt man den nicht klein :-)!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb de krabpaal Cottage 186 gekocht. De 2 hangmanden zorgden ervoor dat mijn katten niet makkelijk op het bovenste plateau konden komen. Na een mail te hebben gestuurd met de vraag of ik een los plateau kon krijgen om 1 hangmand te vervangen, werd hier direct op gereageerd met info en de kosten ervan. Na akkoord en betaling, de volgende dag het plateau ontvangen. Nu is de paal helemaal top. Mijn dank voor Richard voor de super goede service!

Heel tevreden

Ik heb reeds menige pakken kattenbakvulling gebruikt. het klontert goed, is stofarm en je ruikt niet dat er katten de bak gebruiken.

Absolutely love our new cat tree

We ordered the Cleveland Cream cat tree for our 10 month old cat, Nadja, following having had a really poor quality tree prior to it. We ordered it from a Norwegian website, as we live in Norway, and it was delivered to our door less than 48 hours after ordering it. We could tell just by the weight of the box it came in that the quality of this was outstanding. Despite being quite a big and tall tree, it was very easy to assemble. And to say that it's sturdy, stable and of the absolute highest quality would be a serious understatement. We are so incredibly satisfied with our purchase - which was absolutely affordable. And our Nadja adores her new tree - she can't get enough of playing and sleeping everywhere on it! There's no question about it: From now on, we will only buy Petrebels cat trees.

Absolut empfehlenswert!

Wir haben seit kurzem zwei kleinen Rackern ein neues Zuhause gegeben und von Anfang an haben sie den wunderbaren Kratzbaum in Beschlag genommen. Sie spielen, toben und schlafen darauf. Der Zusammenbau ging schnell und total problemlos und die Lieferung erst recht. Wir würden jederzeit wieder ein Produkt von Petrebels bestellen und Euch auch gern weiterempfehlen!

Echt prachtig!!

Al enige tijd op mijn verlanglijstje, een echte Petrebels krabpaal voor onze Nooshi. Eindelijk besteld en in huis. Ben er mega blij mee, zo mooi en stevig!! Nooshi ligt er heerlijk in en op! Fijne speelplek ook. Zeer content!

Einfach super

Der Kratzbaum kam schneller als erwartet,ließ sich ganz leicht aufbauen und ist sehr stabil. Würde nie wieder einen anderen kaufen. Kann nur jedem raten, hier einen zu kaufen.

I love it!

I love it! Als mijn katten konden praten zouden ze dit schreeuwen. Ze zijn zielsgelukkig met hun lucky bastards klim en lounge kasteel. Als baasje zeg ik, de beste aankoop ooit . Ik heb als ex eigenaar van een dierenspeciaalzaak vele krabpalen gezien en verkocht maar dit is goeie. De indelingen zijn logisch, de kwaliteit is stevig. Het stof is degelijk en de kussentjes supersoft. Dus.... Let's rebel.

Besser geht's nicht

Von Anfang bis Ende top. Super schnelle Lieferung, auf Nachfrage bzgl. Lieferung kompetenter Service. Montageanleitung sehr gut und übersichtlich, somit leicht zu verstehen. Die Ware ist super, stabil, eimwandfrei verarbeitet. Alles in allem sehr zu empfehlen.

Einfach geniale Kratzbäume.

Alles hat super gepasst! Schnelle Lieferung und der Aufbau war relativ einfach. Ich hab es tatsächlich allein - als Frau - geschafft. Mit Geduld und tierischen Zuschauern die einen anfeuern, geht sowas :) Der Baum war etwas größer als Gedacht, dafür sieht er doppelt so gut aus.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super fijne krabpalen van hoge kwaliteit

Mijn vriend en ik zijn langs geweest in de showroom voor een krabpaal voor onze kat. Omdat we een grote kat hebben zochten we een extra stevige krabpaal. Het personeel is super vriendelijk en denkt met je mee over welke krabpaal het beste bij je kat past. We hadden onze kat zelfs mee mogen nemen. Daarna hebben we de gekozen krabpaal online besteld. Super tevreden met de service!

Oplichters

Deden alsof er een aanbieding was dus mijn vriendin er 1 besteld, blijkt het achteraf gewoon dezelfde prijs te zijn als altijd. Geklaagd hierover op facebook en ze hebben mij gewoon geblokkeerd kneusjes. Geen aankoop doen hier, vuile oplichters zijn het. Rebels die je portemonnee leegroven, idioten.

Schön, aber instabil

Wir haben das Model "Kratzbaum Grace 190 Cappuccino" gekauft. Der Kratzbaum sieht auch wirklich toll aus. Doch leider ist er wirklich wackelig und unsere Katze ist erst 7 Monate - also noch seeeehr leicht. Mich wundert, dass sie keine Angst hat, obwohl er so wackelig ist. Ich hätte ihn gern zurückgeschickt, aber Petrebels bietet keine kostenfreie Retoure an - da habe ich nicht aufgepasst. Ich bin also leider enttäuscht. Habe mit Absicht viel Geld ausgegeben. Wir müssen also notgedrungen einen neuen Stellplatz aussuchen an der Wand und mal mindestens 2 Löcher in die Wand bohren, damit er stabiler wird und unser little tiger noch eine Weile Freude dran hat.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prachtige stabiele krabpaal

Blij dat ik voor dit merk gekozen heb ze komen een belofte na.

Zeer goede service

Zeer prettige communicatie gehad over de bezorging. We zullen zeker hier nog eens iets bestellen. Onze katten waarderen de nieuwe zeer stevige turnpike 190

Aanrader

Hebben ff moeten wachten. Maar werden steeds goed geïnformeerd. Bij aanpassingen. Het monteren ging erg vlot en de poezen gingen gelijk een speer de kattenpaal op. Poezen zijn gelukkig en wij dus ook! Mvg Britt

Wonderful

Il prodotto è stupendo, solido e fa divertire molto il mio gatto. Gioca tanto e dorme soddisfatto. Fantastico!!!

Petrebels kattenbak vulling fresh garden

Vandaag voor de eerste keer de kattenbak gevuld met Petrebels kattenbak vulling Fresh Garden. Geur was prima nu kijken wat onze poes er van vind.

Een sterke must have voor Maine Coons!

Mag het sterk en op korte termijn goed betaalbaar zijn? Dan is dit een aanrader! Wij hebben na iets dan 19 jaren onze eerste kanjer afgegeven, 2 jaren later 2 nieuwe jonge Maine Coons in huis genomen. Échte speelvogels en ondertussen aan hun derde klimrek/imperium toe. De eerste 2 kostten gemiddeld in zogenaamde promotie€ 179 en waren na een kleine 2 maanden stuk. Deze van Pet Rebels blijft gewoon overeind en de bekleding is en blijft echt goed. Fantastisch produkt!! Frederik en An, Poesjkin en Kato

Stevige krabpaal waar onze katten nog jaren plezier aan zullen hebben!

Na verschillende, goedkopere krabpalen die steeds na een jaar versleten waren kozen we deze keer voor meer kwaliteit. Meteen bij het uitpakken was het duidelijk dat de palen veel dikker zijn dan we gewend waren. Het eindresultaat is hierdoor veel stabieler. Ook zijn de palen volledig omwonden met sisaltouw, waar dit bij goedkopere modellen vaak maar gedeeltelijk is. De meegeleverde handleiding was heel duidelijk waardoor het in elkaar zetten zeer vlot verliep. Onze acrobaten zullen zich hier nog lang op kunnen amuseren en na het spelen hebben ze voldoende keuze voor een zachte slaapplek.

Een solide rust.

Het ontwerp van de krabpaal past qua kleuren mooi in het huis. De uitvoering voelt gedegen, en dat geeft een rustig gevoel als je bedenkt met hoeveel geweld er soms in geklommen wordt. ;-)

Onze katten kunnen nu samen slapen

Sinds we een krabpaal met meerdere slaapplekken hebben, kunnen onze katten samen op de krabpaal. Dat ziet er zo lief en schattig uit. Wij kochten de Kings & Queens Charlotte 134. Groot genoeg voor onze King en Queen.

Van Leeuwenhoekweg 17

5482TK Schijndel