Top von der Bestellung bis zur Lieferung. Netter Kontakt zwischendurch und super Verpackung. Ich habe den Riesen alleine !!! geschafft aufzubauen, was der verständlichen Beschreibung und der guten Handhabung geschuldet ist. Völlig ohne Probleme - und ich bin weiblich, mittelalt und... blond - zwinker... Ich sende 4 Schnurrer mit
Na een moeilijke keuze voor de Scenic view 197 gegaan met extra hangmand. Snelle levering en met een duidelijke handleiding zo in elkaar. Het is een mooie stevige paal en mijn coontjes zaten er direct in. Ik zeg dikke 10 !!
Super stabil und qualitativ sehr gut!
We hebben de turnpike 190 voor onze 2 ragdoll katten gekocht, en wat een super krabpaal is dit zeg! We hebben grote katten maar de krabpaal staat zo vast als een huis, met 2 grote slaapplekken een groot hang gedeelte en een groot plateau bovenop is dit een geweldige krabpaal!
Also ein sehr freundliches und zuvorkommendes Unternehmen, es wurde uns Versehentlich der Falsche Kratzbaum geliefert. Wir haben uns aber dazu entschlossen diesen zu behalten da er aus der selben Serie ist. Die Differenz des Betrags wurde uns Umgehend zurück erstattet. Somit sind wir sehr zufrieden und lassen Sterne da. MfG. F. Moll
Das ist unser erster Baum von Petrebels und ich bin total begeistert. Die Lieferung war sehr schnell. Die Qualität ist der Hammer, habe so etwas noch nie gesehen! Der Baum ist stabil, bietet für grosse Katzen genug Platz und ist sehr hochwertig. Auch der Aufbau ging dank der guten Bedienungsanleitung recht einfach. Ich werde meine Bäume nur noch hier kaufen. Da bekommt man super gute Qualität für sein Geld!
Einfach ein toller Einkauf, ein toller Kratzbaum und ein super schneller Versand. Der kratzbaum wirkt sehr hochwertig und stabil. Der Aufbau war einfach und ging schnell. Unsere Katzen lieben den neuen Kratzbaum jetzt schon!
Der von uns bestellte Kratzbaum "Cottage 169" ist sehr empfehlenswert und wurde sofort angenommen. Stabil und dekorativ ist er obendrauf. Wir sind sehr zufrieden! :-) Leider musste ich den zuerst Bestellten wieder Retoure schicken, weil er maßlich nicht passte. Dank des prima Services von Petrebels war das sehr problemlos und die Neubestellung wurde sehr zügig geliefert. Bei Bestellungen über Amazon könnte ggf. die Erreichbarkeit einer Service-Stelle verbessert werden. Ich habe bei Petrebels direkt angerufen, um ein Retourenlabel zu erhalten. Würde jederzeit wieder dort bestellen, dann allerdings direkt über die Petrebels-Homepage/Onlineshop.
Onze poes is super blij met haar krabmeubel! Na het in elkaar zetten, wat heel makkelijk ging, zat de poes gelijk in de hangmat en was er niet uit te krijgen. Ook klimt en klautert ze in de palen. Echt een aanrader ter vermaak.
Deze krabpaal nu ‘n week staan en we zijn er heel blij mee ! Goed in elkaar te zetten , veel ruimte om op/in te liggen en stevig genoeg voor onze 2 lucky bastards Ragdoll’s. De kleinste vindt het gat in de bovenplaat helemaal geweldig , vliegt er als n echte rebel doorheen en ligt dan lekker te loeren over de rand terwijl zijn pluimstaart nog door het gat naar beneden hangt .
Supermooi en stevig!! Goed over nagedacht. Lekkere kussentjes erin. Kleine tip. Misschien de onderkant van de bovenste bak bekleden ook.
Ik heb om spoed gevraagd, één dag later stond de krabpaal in huis. Uitstekende service en goede kwaliteit, sterk en stabiel.
Diddel ging er meteen opleggen de ton is 1.10 hoog en ligt er op zijn gemak . Hij vind het geweldig
Super Kundenservice, tolle Produkte, Unkomplizierte und schnelle Hilfe bei Reklamation würde ich immer wieder kaufen
Mooi stevig krabmeubel. Super makkelijk te monteren !
I could not find a cat bed with a scratching posts here in Slovakia, because all looked cheap, wonky ang ugly, so I made a decision to order the Victoria 125 from Petrebels and it is amazing! Delivery was super fast, the instructions clear and the design is 100x more luxurious than all the available cat beds that can be bought around here. I appreciate the grey colour of the scratching posts, it blends very well with my interior and of course, the cat is quite happy with his new chillout area and finally does not spend all the sleepy time on the couch.
Geweldig mooie paal en zeer stevig. Zelfs de hond zit er graag op!
Ich bin durch Zufall auf PETREBELS gestossen, habe am Montag bestellt und am Dienstag morgen standen schon 2 große Kartons vor der Tür. *TOP super schnelle Lieferung* Ich hatte einen Victoria125 und einen Cleveland175 bestellt. Die Montage der beiden Kratzbäume gibt überhaupt keine Rätsel auf, und war schnell erledigt. Solche stabile und schwere Kratzbäume hatten wir noch im Haushalt. 2 der 3 Fellnasen haben sich sofort über die neuen Kratzbäume hergemacht und sind begeistert. Wird wahrscheinlich nicht die letzte Bestellung gewesen sein
Kratzbaum Panorama 172 de Luxe Cappuccino Wir sind absolut begeistert! Der Kratzbaum ist stabil, qualitativ und sieht super aus! Die Bezüge der Flächen sind dick und weich! Unsere Katzen fühlen sich sehr wohl und nutzen den kompletten Kratzbaum, aber besonders gerne die beiden Kuhlen.
Gisteren het pakket ontvangen, vandaag de krabpaal Charlotte 134 in elkaar gezet en er wordt al veelvuldig gebruik van gemaakt door onze 3 katten! Geweldige krabpaal zowel voor oudjes als voor kittens. Duidelijke handleiding, snel in elkaar gezet, een aanrader!
Meine Katzen haben schon während des Aufbaus den Kratzbaum in Beschlag genommen. Liegen seitdem er steht auch sehr gerne oben oder benutzen ihn zum Spielen und Toben. Er ist sehr stabil und auch wirklich schön, passt sehr gut in mein Wohnzimmer und ich bin glücklich auch meinen beiden "Chefs" eine solche Freude damit gemacht zu haben und auch mein Sofa freut sich darüber nicht mehr herhalten zu müssen. Danke und ein ganz liebes *schnurr* :)
Our cat, Kaizer, loved the Charlotte from the time it came out the box. It was not even assembled yet and he made himself at home. Thank you for giving my 15 year old boy a lovely place to play and sleep.
Wat een geweldige krabpalen! Als eerste is het contact via social media (Instagram) echt top! Er wordt ontzettend snel en vriendelijk gereageerd op berichten. Na even twijfelen de Panorama 188 deluxe gekocht. Het grote pakket (3 grote dozen) werden al erg snel bezorgd ondanks alle drukte. Mijn kleine rebeltjes sprongen gelijk bovenop de dozen. Helaas moesten ze nog even tot de avond wachten. Bij het in elkaar zetten waren ze al erg ongeduldig ze konden niet wachten tot de Panorama in elkaar was gezet. Eenmaal in elkaar gezet moesten ze even wennen om van het bovenste plateau te komen. Gelukkig stond mijn vriend ernaast om mr. rebel op te vangen haha! Normaal slapen ze savonds bij ons, dit keer hebben we ze de hele nacht niet gezien. De hangmatten (echt alle 3) vinden ze helemaal geweldig. Ze gebruiken echt de hele krabpaal. Nu in een halve dag zijn ze helemaal gewend aan de paal en vliegen ze overal over en doorheen! Echt een paradijs! Wie weet koop ik in de toekomst nog een extra krabpaal erbij. Hele mooie stevige kwaliteit. Echt een aanrader voor (Bengaalse) katten! Ik had nog 1 mat besteld bij de krabpaal maar deze was niet meegeleverd. Hierover gemaild en dat moet ik nog even afwachten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit netjes opgelost gaat worden. En het petrebels concept… echt zó leuk bedacht! Super origineel en geweldig met al die leuke filmpjes om de krabpalen te laten zien. Geeft ook gelijk een duidelijk beeld hoe groot de krabpaal ongeveer is! En het zijn zeker lucky bastards met zo’n mooie krabpaal!
Kratztonne Superdome 120 Cappuccino : ik heb onlangs deze grote krabton aangekocht voor mijn kittens. Ze spelen er zeer graag in en gebruiken ze ook als krabpaal. En liggen graag op het bovenste kussen. Kwaliteit.
Wir sind sehr zufrieden mit dem Kratzbaum. Der Preis ist leider sehr hoch, daher einen halben Stern abzug. Wir haben im Black Sale zugeschlagen und sind total zufrieden. Schon während des Aufbaus konnten es unsere Kater nicht abwarten und haben direkt den Baum erkundet und nutzen ihn seitdem regelmäßig.
Van Leeuwenhoekweg 17
5482TK Schijndel