Grandioos!

Mooie krabpaal, de katten zijn er blij mee, zelfs de Jack russel gaat onderin liggen geweldig!! Goed in elkaar te zetten! Mooi meubelstuk in huis!! Iedereen is er blij mee 2 katten en de jack russel.

Geweldig mooie en stevige krabpaal

Voor onze wat oudere poezendames en kater hebben wij de Victoria Royal Grey 125 gekozen. Mooie kleur stevige constructie. De krabpaal staat snel ruikt nu nog een beetje sterk naar katnip oid maar dat zal minder worden tzt. Heerlijk zachte ligplekken en de rol kan weggelaten worden zit niet vast affabriek.

Een super krabpaal!

Mijn 3 poezels zijn er niet af te krijgen! Ruim voldoende plaats en een mooi zicht in huis. Uiterst tevreden!

Luxe uitstraling, stevig en genoeg ligplaatsen

gisteren besteld en vandaag al in huis na enig gepuzzel de krabpaal in elkaar gezet, de tekening zou wat duidelijker kunnen maar verder compleet met kussentjes en 2 speelbolletjes geleverd Genoeg ruimte en keuze om te luieren of te spelen.

We waren wel toe aan een nieuwe krabpaal met ons twee divas. Per toeval kwamen we deze tegen. De Bungalow 240. Een zeer atevige krabpaal in mooie kleuren. Erg makkelijk in elkaar te zetten en zeer solide materialen. Tijdens het in elkaar zetten kwamen ze zich er veelvuldig mee bemoeien en wilde al klimmen en liggen. De mandjes en kussentjes zijn super zacht ik zou er zo zelf in willen kruipen. Heerlijk voor mijn poezenbeesten.

Mooi product!

Lang gezocht naar de juiste krabpaal, prachtige krabpaal 90cm van Petrebel is het geworden. Prachtig product helemaal af, heel stijlvol afgewerkt. In mooie doos afgeleverd. Zeer tevreden!

Zeer mooi en sterk materiaal. Niet alleen onze 4 poezen zijn tevreden ook de baasjed

Niet voor herhaling vatbaar slecht service

Slecht service

Top product !

zeker aanrader,mooi ,stevig ,makkelijk in onderhoud en veel speelplezier verzekerd! Kwaliteitsproduct stevige planken en mooi afgewerkt.

Een prachtig product en snelle nette levering

Wij hebben de superdome 120, Het is een mooie stevige kraton en de pezen zijn er helemaal dol op. Bovenop ruimte voor alle drie de poezen. En ze springen er van uit de verte op en hij blijft stevig staan. Beter dan de andere die ik gehad hebt. Verder werd hij keurig geleverd door de koerier binnen twee dagen.

Na lang wikken en wegen (en sparen!) gekozen voor de mooie krabpaal van petrebels de Charlotte besteld. Het installeren was een makkie en leuk om te doen. Uiteindelijk bleek het elastiekje van het speelballetje helemaal verweerd. 1 mailtje naar de klantenservice en er werd direct een pakketje klaargemaakt met vervangende balletjes. Top service! Hij staat mooi in de woonkamer, de katten vinden hem fijn, stabiel en heerlijk zachte kussentjes. Alleen maar plusjes!

Super snelle levering. Degelijke krabpaal!

Onze kittens komen pas in augustus. De krabpaal staat nu al, ter voorbereiding. Op dit moment zijn de kinderen er dolblij mee... Zowel met de krabpaal als de dozen!

Krabpaal voor Maine Coon

Echt goede kwaliteit krabpaal voor Maine Coon. Mijn kat is echt tevreden. Ik ook! Hij speelt hele dag lang en eigenlijk wil niet naar buiten, een echte aanrader!

Wow Geweldig!

Prachtige en goede kwaliteit voor een hele scherpe prijs! En misschien nog belangrijker stabiel, waar andere merken al snel omvallen, stuk gaan of door gekrabd worden , zijn deze echt onverwoestbaar!

Mooie, stabiele krabpalen

We zijn naar de showroom geweest om de diverse krabpalen goed te kunnen vergelijken. We werden ontvangen met een kop koffie en konden op ons gemak de diverse modellen bekijken. We werden goed geadviseerd en hebben uiteindelijk 2 krabpalen en een krukje mee naar huis genomen. Alles ziet er mooi uit en is zeer stabiel! Als ik een minpuntje moet noemen zou het zijn dat het nog mooier is wanneer ook de onderkant van de hoogste plankjes en manden bekleed zouden zijn met dezelfde stof. Kleinigheidje want we zijn erg tevreden met onze aankopen.

WAT EEN GEWELDIG BEDRIJF

Petrebels is een nieuw bedrijf maar met ouderwets ongekende service...Ze hebben mij uitleg gegeven bij het in elkaar zetten. Vooraf super advies gegeven. Wat een service kan niet anders zeggen!

Super!!!!!

Zeer hartelijke ontvangst in de showroom. Zeer vriendelijk te woord gestaan, Met lekker kopje thee en bakkie koffie. Raad iedereen een krappaal aan van petrebels. Zeer duidelijke beschrijving voor het in elkaar zetten. En super makkelijk. In 1 woord fantastisch!!

Goeie krabpalen

Van de week een bestelling gedaan en vandaag binnen gekregen super goede kwaliteit mijn kat is er super blij mee. Krabpaal Anna 240 Royal Cappuccino... hij is echr giganties maar super goed om om elkaar tezetten alleen de topjes was even moeilijk.. En heb een nog een makkelijke en dat is gwn een paaltje jammer dat ze hem niet in de goeie kleir hadden maar wel fijn dat ze binnen paar minuten een mail sturen en heb toch voor een andere kleur gekozen maar ben met 2 krabpalen heeel blij mee en mn kat is er zkr blij mee ze ging meteen krabben....

Super gave stevige grote klimpalen

Aangezien ik 3 furbabies heb die allemaal graag wat willen in en binnen katten zijn, heb ik de view 180 gekocht. Zo kunnen de kiezen of ze lekker willen snoozen of donderjagen. Het is nog wel even wennen voor ze om te kijken hoe ze het handigst bovenin komen...misschien toch 1 hangmandje wisselen met het opstapje zodat ze makkelijker klimmen kunnen. Gelukkig kun je ook losse onderdelen kopen misschien haal ik wel een groter plankje zodat Toshji mijn schatje die wat rugpijn heeft toch wat makkelijker in zijn uitkijk toren kan klimmen.

Geweldige kwaliteit

Onlangs bij Jumper Enschede de Lucky Bastards Panorama 188 aangeschaft. Een geweldige winkel en een super store manager. Zij begrijpt de wensen van de klant. Deze winkel is een echte aanrader. Ons buitenverblijf voor de katten (4) 42m2 staat vol met Petrebels producten.

eerst en vooral complimenteer ik de goede service. ik ben goed snel vriendelijk correct geholpen met mijn vraag over de levering . (Pakke 1 en 2 van 3 waren er woensdag pakket 3van3 vrijdag) ik heb 6 katten de krabpaal skyline 185 deluxe is voor elk wat wils . waaronder 2maine coons dus zwaardere grotere katten de palen zijn stevig en de krabpaal stabiel. de montage verliep wat onhandig het plannetje was misschien makkelijker in wat meer stappen maar dat is ook maar omdat ik niet zo handig ben :) mijn katten waren heel nieuwsgierig zelfs al bij het in elkaar zetten . ze maken er grondig gebruik van ! zowel de klim als krab als slaapplaatsen zijn super . ik had bang voor de maine coons en de hangmatten maar ook dit is lekker stevig materiaal !! een echte aanrader alleen maar positiviteit voor petrebels !!!! hij werd al geïnspecteerd als we hem nog aan het bouwen waren en ook al had er 1 dezelfde dag juist een sterelisatie achter de rug was hij toch te uitnodigend om er niet een op te klimmen .

FAN-TAS-TISCH!

Vandaag in de showroom geweest, omdat we toch graag wat verschillende palen wilde vergelijken. Hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een snoepje voor de kids. We werden goed voorgelicht en daarnaast ook geheel vrijgelaten om keuzes te maken en input te geven in onze wensen. Er werd met ons meegedacht en dat is erg fijn. Prima service, bestelling geplaatst en word zsm bezorgd. We kijken ernaar uit dat onze twee rebels de krabpaal mogen beklimmen. We love Petrebels!

Zeer tevreden!

Goed geregeld. Snelle levering van een mooie en stevige krabpaal voor onze kat. Was makkelijk in elkaar te zetten en bovendien door een aanbieding €50 voordeliger. Zeer tevreden!

Nieuwsgierig bij het uitpakken.. en nu zich in de hangmat laten zakken

Direct een groot succes, ze voelt zich echt een prinses. Snel geleverd ondanks deze vervelende tijd. Binnen een paar minuten in elkaar gezet. Goede kwaliteit en een duidelijke instructie. Ze genieten er meteen van! Blij met onze aankoop.

Zeer behulpzaam en oplossingsgerichte klantenservice

Top service!

Van Leeuwenhoekweg 17