Pluspunten

Snelle levering, uitstekende kwaliteit, oerdegelijk

Onze kat is niet zo gecharmeerd van het materiaal van het kussen waardoor wij er een kussensloop overheen gedaan hebben, hij houdt niet zo van pluche dus misschien kussens van verschillende stoffen of losse slopen met klittenband.

Pluspunten

Ik heb de Petrebels Sweet Petite Mansion 93 sinds juli 2018. De krabpaal was makkelijk in elkaar te zetten. Verder is de krabpaal erg stevig en de stof is zacht. Nu bijna een jaar later ziet de krabpaal er nog netjes uit. Mijn katten maken er regelmatig gebruik van. Ze slapen graag in het hoogste mandje waar ze nog weleens ruzie om hebben omdat ze er allebei in willen liggen, haha. Al met al erg tevreden!

Kan zo snel geen verbeterpunten of tips bedenken, prima product.

Positive

Der Kratzturm macht einen sehr soliden und sauber verarbeiteten Eindruck ! Er hat ein relativ hohes Gewicht und wird mit Sicherheit sehr gut ankommen! Wir sind zufrieden!

Positive

Super schnelle Lieferung und Ware in gewünschter Qualität. Wir sind sehr zufrieden und werden bei Bedarf wieder hier bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Stevige krabpaal Ziet er erg mooi uit Katten zijn er erg blij mee en ik ook!

Pluspunten

Heel snel antwoord op mijn mails. Zeer snelle verzending ook. Toen het even fout liep bij DHL heeft Kees me enorm geholpen. Ik heb hem wel 10x op 1 dag aan de lijn gehad en niets was hem te veel.

Pluspunten

Top zaak, Erg vriendelijk en behulpzaam geholpen, Maar vooral natúúrlijk prachtige, zeer stevige krabpalen, en veel keus. Voor ons was het zeker de moeite waard om er ruim een uur voor heen te rijden. En onze Poezen kinders

Positive

Bei allen schriftlichen Fragen, in den nächsten Stunden Antwort erhalten. Super! Katzenbaum innerhalb 3 Tage erhalten! Katzenbaum ist sehr stabil, meine jetzt noch kleine Katzen, lieben den Baum zum klettern!

Verbesserungspunkte

Wenn meine beiden kleinen Rebels rumgeturnt haben, liegen immer wieder einzelne Fasern des Plüschs rum.

Positive

Stabiler schöner Kratzbaum, unsere Katzen mögen ihn. Es wurde erst der falsche geschickt, aber ohne Probleme zurückgenommen und den richtigen geschickt. Würde wieder hier kaufen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering en kwalitatief aanbod

We hebben niet onze volledige bestelling aangekregen en op de mail die we daarop gestuurd hebben, hebben we geen antwoord gekregen. We wachten dus nog altijd op de bijlevering!

Positive

Super schnelle Lieferung. Katzen nehmen nach bissl Zeit ja. 2 Tage den Baum sehr gerne und täglich her. Vor allem die Milde und Höhle. Endlich mal stabile Stämme.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verwerking en verzending Mooie en stevige krabpaal Gemakkelijk in elkaar te steken

De stof aan de bovenste plank gaat niet over de hele plank, waardoor de katten graag aan de eindjes van de onderkant prutsen Het balletje ging na 1 week al goed kapot ...

Pluspunten

Paal is mooi en stevog. Maar de meegeleverdere kussens zij in in mum.van rijd zo plat als een dubbeltje. Dat is geen gezicht verder zijn we tevreden

Betere kussenvulling

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Goede Krab bak en stevig . Vooral het mandje is erg geliefd bij de poes .

Positive

Superschöne Kratztonne... wird sowohl von den Norwegern als auch von den Coonies abwechselnd in Beschlag genommen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goed verpakt. Top krabaal voor mijn 2 noren

andere pakket leverancier nemen hebben het bij de buren afgeleverd terwijl ik thuis was. Niet bij de voordeur geweest alleen bij de tuin poort en die heeft geen bel.

Positive

Schöner Kratzbaum, super Optik und leicht aufzubauen. Leider nicht ganz so stabile wie erhofft. Daher eher für kleine zierliche Katzen geeignet. Super schnelle Lieferung!

Verbesserungspunkte

Bessere Stabilität, gerade bei der oberen Liegefläche.

4 stars: good service, well treated

Positive

Great product, very stable, good looking and solid. We love it and glad we bought it.

Suggestions

Our Maine Coon, 3 years old and 7.5kg has a hard time to get to the higher level. We have to help him or he really struggles from mid level.

Het plannetje om de krabpaal in elkaar te zetten, zou duidelijker mogen zijn én groter gedrukt

Pluspunten

Snelle reactie Snelle levering Fijn contact via mail

Nee, eigenlijk niet. Was een positieve ervaring.

Van Leeuwenhoekweg 17

5482TK Schijndel