Wat een fantastische krabpaal. Mooi stabiel en fijne ligplekken voor mijn katjes om comfortabel te kunnen liggen en genoeg plek om te krabbem
Henrike
Lutten
Laden reviews...
763 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.503 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken de stevigheid en de prijs-kwaliteit verhouding. Klanten noemen eenvoudige montage en snelle levering. Veel kattenliefhebbers geven aan dat hun katten dagelijks genieten van de krabpalen. Over het algemeen is de tevredenheid hoog.
Henrike
Lutten
Schnelle Lieferung und super Material. Durchdachtes Design und gute Anleitung.
Mark-Oliver
Rosche
Mooie stevige krabpalen en makkelijk in elkaar te zetten dankzij de duidelijke beschrijving. Goede service, mocht de krabpaal omruilen voor een andere en had deze twee dagen later al in huis. Ik weet zeker dat onze 2 poezen er veel plezier van zullen hebben.
Rita
Hardenberg
Schnelle Bearbeitung unserer Bestellung, alles sehr gut verpackt und schon nach 3 Tagen geliefert. Sehr zuverlässiger Absender, Petrebels werde ich gerne weiterempfehlen!
24 July 2025
Sabine
Ratingen
De krabpaal was gemakkelijk en leuk om in elkaar te zetten en de katten genieten er nu onwijs van! Cats happy, catmom happy!
24 July 2025
Els
Utrecht
Die Kratztonne Dome 80 wurde schnell geliefert und von meinen beiden Katzen sofort begeistert entdeckt. Sie ist toll! Mein Kater hat nun endlich genügend Platz auf der obersten Fläche und kann gemütlich dösen oder die Vögel im Hinterhof beobachten. Meine zweite Katze finden den Ausguck mit Kissen oben auf ganz toll und verstecken und jagen in den Höhlen finden sie auch toll. Der anfängliche Geruch war nach ein paar Tagen verflogen. Sie sieht schick aus, ist stabil und fällt nicht so leicht um. Endlich was vernünftiges! Also rundum zufrieden! Sehr zu empfehlen!
23 July 2025
Antje
Köln
Très contente de notre achat, très simple à monter (je l’ai monté seule), l’un des modules était abîmé en arrivant, le SAV a été d’une rapidité pour donner une réponse et me satisfaite en renvoyant un module.
Léa
France
Der Kratzbaum ist echt beeindruckend wenn er aufgebaut ist. Bin sehr begeistert davon
Steffen
Zehdenick
Os meus gatos amaram e o arranhador é lindo!
Vania Raio
Lisboa
Sehr schnelle lieferung, mega schöner kratzbaum (route 180) ebenso die kratztonnen dome 80 und 110. alles sehr stabil und sehr gute qualität. Aufbau kinderleicht. Alles steht, nur die katzen fehlen noch :-) fotos folgen in 2 wochen :-)
Sonja
Jestetten
C'est certes un investissement mais il n'y a pas mieux pour mes grands chats. Très solide, spacieux, ils peuvent tous y aller et même faire les fous en courant partout, l'arbre reste debout et en place. Et surtout, mes chats l'adorent ♡
Nadia RINGUET
LAGNY-SUR-MARNE
Von der Lieferung bis zum Kratzbaum, dieser ist sehr schön und stabil. Kommt super bei unseren Katzen an. Auch der Zusammenbau war gut beschrieben und einfach.
Natascha
Schwanstetten
Sehr schöne Kratzbäume, super Qualität, bin sehr zufrieden.
Kristina
Schöningen
Anleitung war super, so das es mit dem Aufbau auch gut funktioniert hat
Nicole
Hamburg
De kattenbakvulling is perfect, weinig uitloop en goed uit te scheppen. Je doet er lang mee.
Marja Kuiper
Doetinchem
Ze zijn zoals verwacht maar daar is de prijs ook naar.
Bert
Spijkenisse
Ein schöner, stabiler Kratzbaum, der gleichzeitig platzsparend ist. Ich bin sehr zufrieden mit meinem Kauf.
Christine
Wien
Wij krijgen binnenkort 3 maine coon kittens, dus heeft mijn man alvast een mooie grote krabpaal besteld voor ze. Hij is echt zijn geld waard. Heel mooi materiaal en goed zwaar.
Mara
Hoogvliet
Wir haben schon einen Kratzbaum von Petrebels und auch nach 4 Jahren und 13 Katzen sind man noch keine Gebrauchsspuren, weshalb wir uns nun für einen 2 Kratzbaum von Petrebels entschieden haben. Die Liegeflächen und Mulden sind schön groß, sodass unsere Ehemaligen Streuner hier tolle Schlaf- und Spielplätze haben. Die Kratzbäume, haben hier eine angemessene Größe und Durchmesser das die süßen sich perfekt Strecken und kratzen können. Wir lieben die Kratzbäume von Petrebels sehr und hätten am liebsten noch mehr.
Stefanie
Rothenacker
De krabpaal is goed in elkaar te zetten, en staat ook nog mooi in je interieur, zeer blij mee!
19 July 2025
Carlijn lisanne
Meppel
Le colis livré en deux jours dans trois cartons bien emballés. L'arbre chat comble toute nos attentes aussi bien en qualité et en confort très spécieux pour le chat. Le plus pièce rechange disponible. Je recommande...
18 July 2025
Sandra
France
Een kranten besteld voor onze twee poezen, waaronder een Maine Coon. Super stevig.
17 July 2025
Marina
Riemst
de levering is vlekkeloos verlopen en de krabpaal vind onze kater geweldig. bedankt voor de vlotte levering zowel via de info die jullie gegeven hebben op mijn email adres als de levering zelf. De goede mondelinge reclame zal zeker gegeven worden. Nogmaals bedankt.
16 July 2025
Dirk
Waasmunster
Wir und der Kater sind sehr glücklich. Gerne wieder. Alles super!
16 July 2025
Sandra Schröder
Berlin
Hele mooie krabpaal van goede kwaliteit
15 July 2025
Peggy