De levering was heel snel en correct

Snel geleverd, top kwaliteit. Dank!

Goede kwaliteit boxen.

Vind het gewoon een fijne uitvinding

Vroeger had ik een opplooibare isomo box maar deze is veel handiger en steviger breekt niet ,heb hem steeds in het koffer van de auto staan praktisch voor het winkel

ik kan het iedereen aanbevelen.

Super handig, ook in gebruik

Erg prettig, goede prijs & kwaliteit, best ruim ook nog

ze doen wat ze beloven

ze waren wel wat klein maar dat had ik zelf kunnen lezen

Ik ken het merk al 25 jaar en was nu een aan vervanging toe op de boot

Communicatie was goed en snel. En de rugtas ziet er stevig en goed uit. Maar de tijd moet het leren of hij echt van goede kwaliteit is.

Ik zit al meer als een week te wachten op de levering, en nog steeds!!!

Top op heden nog niets ontvangen dus er valt weinig te beoordelen. meer als een week geleden besteld.

Snelle levering, mooie tas (Gizmo)

Snelle levering, mooie tas. Kwaliteit van het product is nog wat te vroeg om al te beoordelen, al merkte ik dat de bieropener die aan de tas zit al na het openen van 2-3 biertjes begon te slijten. Deze lijkt van te goedkoop materiaal gemaakt. Hopelijk blijft de rest van de tas wel heel.

top product

mooie degelijke koelboxen * plus punten ruim en houden goed koude vast * min punt de sluitingen zijn van kunststof en kunnen snel kapot gaan, deze vervangen vind ik best prijzig. ik geef u als fabrikant de tip om deze te vervangen door metalen sluitingen. m vr gr Ed

prima produkten met een minpuntje.

Prima koelboxen, allen de plastic sluitingen gaan regelmatig kapot. Nu metalen sluitingen besteld en gemonteerd, en dat is beduidend beter.

Delivery was quick and Customer Services was very responsive

Snel en goed

Gewoon zoals het hoort

Snelle levering Goed product

Ik heb nog niets ontvangen.

Ik krijg een beoordeling aanvraag terwijl ik nog niets ontvangen heb.

Great service and goods arrived when they were supposed to.

Easy shopping experience.

coole rugzak, verpakking kan beter

De koelrugzak lijkt in eerste instantie erg handig maar ik heb hem nog niet zo vaak gebruikt dus over de duurzaamheid van Igloo producten kan ik nog niet zo veel zeggen. Verpakking zou beter geregeld kunnen worden aangezien de rugzak los in een kartonnen doos verstuurd werd en er kleine krasjes op zaten (Dat kan van het los vervoeren zijn of het is een rugzak die al een enkele keer gebruikt is. Beide opties zijn niet wenselijk). Verder geen bijzonderheden over de afhandling van mijn bestelling. Levertijd als aangegeven.

Great service

I ordered something, cancelled the order and got a refund, but hey the customer service was great! Shootout to Davy!

Snelle levering en goed product

Tijdens de Corona crisis nog steeds snel gezorgd!

Zoals gewenst

Sehr schnell versendet und hervorragende Qualität

Der Versand war kostenlos und sehr schnell. Die Produkte sind wie von Igloo gewohnt sehr gut und robust gebaut. Als eine Lieferung unvollständig war, hat der Kundenservice sofort reagiert und am selben Tag den fehlenden Artikel versendet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Blijft hele dag koud

Koelelementen blijven de helle dag koud, smorgens in de koelbox van Igloo en savonds nog ijs in de element.

Good choice

Fast delivery and good product.

Snel ontvangen en top product!

Dure rugtas, maar wel van topkwaliteit. Houdt mijn etenswaren i.c.m. koelmatten lekker koel.

214 Hoogeveenenweg

Nieuwerkerk aan den ijssel 2913LV