Lekker snel

Zeer fraaie koelboxen. Goede service.

2 koelboxen gekocht. BMX52. Uitstekende kwaliteit en afwerking. Diepgevroren vlees voor de honden was na 2 weken nog hard bevroren. Bij een exemplaar een scheurtje in de zijkant van het handvat. Zonder enig probleem direct een nieuwe gekregen. Prima betrouwbaar bedrijf. Iets vlotter reageren via emails kan ik wel aanbevelen. Maar dat is een detail.

Prima. Snel

Ok

Degelijke coolbox

Erg fijne en degelijke coolbox

Goeie en vlotte service

Moet het nog uitvinden hoe het product is

Snelle levering waarschijnlijk goed product maar heb hem nog niet gebruikt.

Mijn volgende koelbox is hier vandaan gekomen

Zoals de vorige keer gemeld, mijn volgende koelbox is hier weer vandaan gekomen. Had nog een kleinere nodig en weer is de bestelling makkelijk en snel verlopen. Ik had hem in no-time in huis. Bedankt.

Mijn volgende koelbox gaat daar ook vandaan komen.

Eenvoudig bestellen. En snelle levering. Helaas het verkeerde model geleverd. Maar dat is snel en zonder problemen hersteld. Foutjes kunnen gemaakt worden, belangrijk is hoe ze hersteld worden. En dat is hie prima verlopen. Mijn volgende koelbox gaat hier ook vandaan komen.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Igloo is al jaren bekend om hun koelboxen. Ik heb nu een waterkan besteld. Ideale manier om te vullen en schenktuit werkt fijn!!

Koel elemeten met gel blijven erg lang bevroren. Ideaal in combinatie met de igloo koelbox. Fijn product.

Zeer goede levering en produkt

Ik heb de koelbox direct getest. Hij blijft met 2 koelelementen zeker 20 uur koel. Eerste 16 uur <7gr. Ik ben zeer tevreden!

Volgende dag in huis. Reserve onderdeel past prima

Ik heb al jaren een box en een tas in gebruik! Geweldige producten.

Omdat iemand anders nog wat extra biertjes in de tas propte en vervolgens veel te hard aan de rits ging trekken, ging deze kappot. Omdat ik verder alleen maar geweldige ervaringen heb met deze tas heb ik direct een nieuwe besteld. De bezorging gaat via GLS, dat is een waardeloos bedrijf dus kostte het wat moeite en tijd om mijn bestelling in huis te krijgen, maar dit is uiteindelijk gelukt. Onder andere door de hele prettige klantenservice medewerkers van IGLOO. Tip van de dag: stap over naar een ander koeriersbedrijf

Zeer goeie service bij defect.

Mooie koelbox gekocht met wieltjes, de inschuifbare trekstang was gedeukt. Zonder discussie is er meteen een nieuwe trekstang opgestuurd. Top team!

Topboxje

Alleen als je bij bol.com besteld , heb je hem sneller als dat je hem bij de importeur besteld 🤔

Gewoon tevreden

Geen op of aanmerkingen... van bestellen tot bezorgen, alles goed gegaan

Top. Snelle levering

Snelle en correcte levering

Professionele service

Erg vriendelijk. goede producten. 1 minpuntje dat hun prijzen van eigen producten hoger zijn dan anderen die hun producten aanbieden heb een verschil van 13 euro gezien ( na het aanschaffen ) dat is op 134 toch bijna 10 % verder prima cooler de quik en cool 120

Fijne koelbox

Vriendelijke medewerkers, snelle reactie op e-mails, en eerlijk over de producten

Zeer goede en snelle levering supee

Positive

Service was vriendelijk en hulpvaardig. Bestelde onderdelen de volgende werkdag al in huis. Prima!

Positive

Snelle service vriendelijk aan de telefoon

Positive

Fantastic cooler, easy to handle. I use it as a lunchbox! The delivery was within 24 hours.

Suggestions

None, great product

Positive

Excellente producten die wij al jaren regelmatig inzetten voor sampling bij evenementen! Altijs snel geleverd en goede service voor o.a. onderdelen etc.

Hoogeveenenweg 214

2913LV Nieuwerkerk aan den ijssel