Makkelijke site , snelle levering

Top site!

Nog niets ontvangen

Geen ervaring met iets war ik nog ni et heb

Mooi product snelle levering

Veel keuze en tegen schappelijke prijzen.

Snelle levering.

No-nonsense, snelle levering.

Blijft goed koud. Licht makkelijk.

Snelle levering, degelijk product!

Snelle levering en het product is degelijk en heeft een mooi formaat. We hebben de igloocooler afgelopen zondag gelijk gebruikt voor de IJsselbruch. Hield goed koel ook na 4 uur in de prille zon.

Zeer snel geleverd en goed stevig ingepakt

Zeer snel geleverd en goed stevig ingepakt

Snel geleverd! Tegen goede prijs

Top coolers. Binnen 48 uur volgens afspraak!

Snelle levering en goed produkt

Zoals beloofd de volgende dag netjes geleverd. Erg tevreden over de kwaliteit van het product

Topcoolers waarin het dagenlang koud blijft!

Wij gebruiken de Igloo-coolers al 7 jaar bij ons op de Borrelboot. Wij gebruiken ze dus zakelijk en dan is het erg belangrijk dat de drankjes voor onze gasten ook echt goed koud blijven. Deze coolers doen wat ze moeten doen en dat doen ze perfect, zelfs bij 30 graden. Als de scharnieren wat zwaarder uitgevoerd zouden zijn dan kregen ze een 10. Mike Borrelboot Harderwijk

Ging zoals verwachte

afwachten

De bestelling was snel geleverd, echter was 1 product stuk (gebarsten ) zojuist ingepakt voor retour zending dus afwachten hoe dat gaat. Dan komen er sterren bij!

Goed en mkkelijk te bestellen en op tijd geleverd

overzichtelijk op website, met email en kwaliteit die ik verwachte

overzichtelijk op website, met email en kwaliteit die ik verwachte

Ruim en gemakkelijk te hanteren

Het zou fijn zijn als het mogelijk zou zijn om de koeler af te sluiten door middel van een ingebouwd slot in de 2 afsluithendels

Great customer service

Drain piece broke within a few months, but after reaching out to customer service I got a replacement part sent to me straight away.

Super product perfecte service

Ben erg blij mee en mijn maten ook,. Op deze manier altijd koud bier bij de f1

TOO SERVICE!

Supersnelle reactie via de website, zeer flexibel in de afspraken en zeer klantvriendelijk! en dat staat allemaal los van de geweldige producten die ik bij ze heb aangeschaft! Zeker niet de laatste keer dat ik hier ga shooppen!!!

Fast and reliable

I searched for igloo coolers because I know the brand. Immediately this page came up and I found exactly what I was looking for. The delivery was fast and as shown on the website.

Goeie telefonische hulp. Goeie afhandeling van bestelling onderdelen.

Top koelboxen

Hadden een paar jaar geleden al 2 van deze toppers aangeschaft. Nu een derde erbij.

Uitstekende service voor hele mooie spullen

Igloo heeft topproducten, deze zijn heel gemakkelijk te bestellen on-line. Prima op tijd geleverd. Leuke kortingsbon erbij voor volgende bestelling.

Praktische Koeltas met enkele (koel)vakken. Ook voor boodschappen met erg warm weer. Een mooie en solide tas. Nét gekocht dus gebruikerservaring ontbreekt. De bestelling is goed en snel afgehandeld

Hoogeveenenweg 214

2913LV Nieuwerkerk aan den ijssel