Een leuke assortiment in een gezellige winkel.

Steeds tevreden over de enorme keuze die beschikbaar is.

• Heb je gevonden wat je zocht bij jouw bezoek aan de GIKS winkel? Ja, de maatregelen werden gerespecteerd en ik voelde me veilig.
  • Werd je ondanks de afstandsregels voldoende geholpen door de verkoopsters? Ja, ik werd super goed geholpen.
  • Wist je dat je ook kledij gratis kan reserveren op de GIKS webshop en kan komen passen in één van onze winkels? Ja

heel veilig gevoel en heel behulpzaam

ik werd heel goed geholpen door de mensen in de winkel

• Waren de veiligheidsmaatregelen voldoende duidelijk in de GIKS winkel en voelde je je veilig? Ja, de maatregelen waren duidelijk en ik voelde me veilig.
  • Voelde je je ondanks de afstandsmaatregelen toch voldoende geholpen door de verkoopsters? Ja
  • Prefereer je shoppen in een fysieke winkel boven online shoppen? Ja, ik verkies nog steeds shoppen in de winkel.

Veilig en correct

Heel goed ontvangen in de winkel. Ik had op geen enkel moment een onveilig gevoel.

Aangenaam

Werd heel goed ontvangen. Erg vriendelijke mevrouw aan de kassa.

Het was veilig shoppen bij GIKS

Alle opgelegde veiligheidsmaatregelen ter preventie van Corona werden nageleefd en werkten zeker niet storend bij het shoppen in de winkel te Sint-Denijs-Westrem. Het vertrouwde gevoel van vroeger was onmiddellijk terug.

Veiligheid gegarandeerd, controle over aantal klanten in de winkel en paskamers perfect ontsmet

Alles was in orde.

Voelde goed aan.

De maatregelen tegen covid-19 werden duidelijk aangebracht en het personeel gaf de nodige aanwijzin.

Van bij het binnen komen werd meteen duidelijk welke richtlijnen moesten gevolgd worden. De kleedhokjes werden telkens ontsmet na iedere pasbeurt wat een gevoel van veiligheid gaf.

Vriendelijke bediening

Zeer rustig in de winkel

• Prefereer je shoppen in een fysieke winkel boven online shoppen? Ik maak geen onderscheid en shop zowel online als in de fysieke winkels.

Idem als anders

professioneel en veilig gevoel

Het was niet druk in de winkel waardoor er voldoende afstand werd gecreëerd. Het personeel droeg een masker. De pashokjes waren netjes en er werd duidelijk gecommuniceerd welke pashokjes je mocht gebruiken en waar je de kledij die niet gekocht werd moest laten. Sowieso kwam die kledij niet onmiddellijk opnieuw in de winkel terecht.

Niets is te veel!

Bij de kinderafdeling is men steeds behulpzaam, niets is te veel gevraagd! Aan de kassa is men ook steeds vriendelijk en behulpzaam. Ik ga graag voor mijn zoon van 12 naar Giks Sint-Denijs-Westrem.

aangenaam

vriendelijke verkoopsters mooi, gevarieerd winkelaanbod grote maten vanaf 46 misschien iets uitbreiden

Zeer aangenaam rustig shoppen

Veel ruimte, overzichtelijk Vriendelijk, niet opdringerig personeel, stelt de klant op zijn gemak. Toch behulpzaam, indien nodig.

veilig en vriendelijk

positief

gezellige winkel

Ik vind het leuk winkelen in Giksmode. Het is overzichtelijk en voor iedereen wat wils. Enkel de trend van de laatste tijd, en dat vind je nu overal, veel synthetische en druk geprinte stoffen.

• Voelde je je ondanks de afstandsmaatregelen toch voldoende geholpen door de verkoopsters? N.v.t.

Heel professioneel

Heel professioneel

Door het weinige volk kon ik rustig shoppen.

Toevallig zag ik dat twee dames die de winkel verlieten (zonder iets te kopen) de badge die we kregen bij het binnenkomen gewoon terug in de mand aan de ingang deponeerden, terwijl dat aan de kassa moest. Deze worden dus niet terug ontsmet!

VAKKUNDIGE, VRIENDELIJKE EN VLOTTE BEDIENING

Ik voelde me volkomen veilig in de winkel, de verkoopsters waren vriendelijk en behulpzaam

Prettig om te winkelen

Ik was blij om te weten dat ze de gepast kleding opzij hangen

Super !

Veel keuze, helemaal niet druk, veiligheidsregels werden in acht genomen! Pashokjes werden voldoende ontsmet !

Tof

Vriendelijk behulpzaam

is nog wennen

Ik ben het laatste halfuur op een donderdagavond langs geweest. Vooraf had ik een aantal stukken gereserveerd. Hierdoor kon ik de tijd in de winkel tot een minimum herleiden. Dat vond ik heel goed.

Vlotte, veilige bedienning

....

Vriendelijk personeel, winkel perfect in orde, veel personeel tegenover weinig klanten, waarschijnlijk moeilijk in te schatten hoe druk het gaat worden . Op korte tijd alles gevonden

Zuiderdijk 21

9230 Wetteren

0032 9 369 52 79

Over Giksmode

GIKS merkt je op met mooie modemerken voor het hele gezin. Met om en bij de 100 fashionbrands voor dames, heren en kinderen zit je bij GIKS zeker goed voor de laatste trends. De verkoopsters staan klaar om je te helpen bij jouw keuze en advies te geven. Naast de 7 winkels is er ook de GIKS webshop www.giks.be. Shoppen was nooit zo simpel: online reserveren, passen en betalen in de winkel. Schrijf je online in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voordelen en acties. Met de GIKS bonuskaart verzamel je tot 10% korting op jouw aankopen die je kan verzilveren bij de volgende aankoop.