Vriendelijk , prijs kwaliteit super

Vriendelijk personeel in kortrijk kuurne , winkelen is heel vlot gegaan en goede voorzorgsmaatregelen tegen covid .

• Waren de veiligheidsmaatregelen voldoende duidelijk in de GIKS winkel en voelde je je veilig? Ja, de maatregelen waren duidelijk en ik voelde me veilig.
  • Voelde je je ondanks de afstandsmaatregelen toch voldoende geholpen door de verkoopsters? Ja
  • Prefereer je shoppen in een fysieke winkel boven online shoppen? Ja, ik verkies nog steeds shoppen in de winkel.

veilig efficiënt

Ik was oorspronkelijk wat aan het zoeken tussen de kinderkleren, een vriendelijke , zeer behulpzame en attente verkoopster met mondmasker kwam me helpen. Ik ben zeer tevreden en heb het haar ook gezegd bij het afrekenen, we praatten eventjes, niet langer dan nodig maar toch gaf ze me wat extra tijd. Ik kwam, voldaan in mijn auto terecht Ik had mooie kleertjes gekocht en had een fijn moment in de winkel doorgemaakt

Zeer goed.

Alles ok.

Leuk om er te winkelen,ook in coronatijden!

Ondanks alle richtlijnen om zo veilig mogelijk te winkelen had ik in de winkel geen beklemmend gevoel en kon ik op mijn gemak kledingstukken bekijken en passen. Ook het personeel was er vriendelijk!

Vriendelijk personeel

Alles verliep heel vlot

Alles zeker ok, alleen was de ontsmettingsalcohol net water, rook ook niet naar alcohol...

Alles OK

Alles OK

zeer goed

er was weinig volk dus heerlijk winkelen

• Voelde je je ondanks de afstandsmaatregelen toch voldoende geholpen door de verkoopsters? N.v.t.

Ik vond wat ik zocht. Ik vroeg raad en ben goed geholpen. Het was rustig in de winkel. Blij met de korting die ik kreeg (actie 15%).

Tevreden

Alles verloopt zoals het hoort. Personeel vriendelijk en behulpzaam! Blijf tevreden klant!

top

goed geholpen geweest

Vroeger beter

Beter merken, meer voor alle leeftijden, vaster personeel die de mensen goed hielpen met kennis van zaken. De libelle korting die weg is en betere manier om online te reserveren en in de winkel te kunnen passen en dan beslissen om aan te kopen of niet.

• Waren de veiligheidsmaatregelen voldoende duidelijk in de GIKS winkel en voelde je zich veilig? Ja
  • Voelde je je ondanks de afstandsmaatregelen toch voldoende geholpen door onze verkoopsters? Ja
  • In welke GIKS winkel kom je vooral? Gavere

Goed behalve bijhorende riem

De bijgeleverde riemen in de broeken waren allemaal te klein volgens de broekmaat! 105 ipv 110...

• Waren de veiligheidsmaatregelen voldoende duidelijk in de GIKS winkel en voelde je zich veilig? N.v.t.
  • In welke GIKS winkel kom je vooral? Gavere, Gent

Alles onder één dak.

Wij zijn met vier en er is voor elk wat wils. We worden telkens goed en met de glimlach geholpen. Het puntensysteem met de klantenkaart moedigt aan om terug te komen.

OK

OK

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Roeselare

Vriendelijke en behulpzaam personeel.

In orde

Vriendelijke, behulpzame verkoopsters.

Ik vond de verkoopster ad paskamer heel vriendelijk en behulpzaam, zonder opdringerig te zijn want voor mij zeker een pluspunt is, want ik winkel liefst alleen. De verkoopster ad kassa was bijzonder vriendelijk. Veel aangenamer dan de andere verkoopster doe vaak afrekent.

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Sint-Eloois-Vijve

voor de perfecte outfit .....

ordelijk aangenaam Je vindt wat je zoekt

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Ternat

zeer hulpvaardig

ik werd zeer snel geholpen, en kon dan ook snel mijn kleren kiezen met de juiste maten. Ik spendeer over het algemeen niet graag veel tijd in een klerenwinkel, en ik ben daar goed bij geholpen geweest om mijn keuze snel te vinden :)

• Waren de veiligheidsmaatregelen voldoende duidelijk in de GIKS winkel en voelde je zich veilig? Nee
  • In welke GIKS winkel kom je vooral? Gavere

Vriendelijke verkoopster en de kledij is prijs/kwaliteit goed

De verkoopster kent mijn smaak en ook van mijn dochter. Ook geen opdringerige toestand.

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Sint-Eloois-Vijve

Heel deskundige hulp. Ze halen veel kleren om te passen en zijn eerlijk als je er niet mooi mee bent. Mijn favoriete winkel

super

alles onder 1 dak voor mijn outfit

leuke winkel

leuke winkel

Mooie betaalbare kledij

Mooie betaalbare kledij, vriendelijk personeel. Jammer dat de winkel gehalveerd is waardoor er niet voldoende keuze meer is.

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Gent

Super verkoopster in roeselare eerlijk en behulpzaam.

Zuiderdijk 21

9230 Wetteren

0032 9 369 52 79

Over Giksmode

GIKS merkt je op met mooie modemerken voor het hele gezin. Met om en bij de 100 fashionbrands voor dames, heren en kinderen zit je bij GIKS zeker goed voor de laatste trends. De verkoopsters staan klaar om je te helpen bij jouw keuze en advies te geven. Naast de 7 winkels is er ook de GIKS webshop www.giks.be. Shoppen was nooit zo simpel: online reserveren, passen en betalen in de winkel. Schrijf je online in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voordelen en acties. Met de GIKS bonuskaart verzamel je tot 10% korting op jouw aankopen die je kan verzilveren bij de volgende aankoop.