Wat een service!

Mijn dochter had op de website van Giks haar droomoutfit gevonden voor haar communie. Helaas bleek het niet zo simpel om de begeerde rok nog te kunnen krijgen toen we langsgingen in de winkel. Dankzij de inspanningen van de medewerkster en een portie geluk was er toch nog één rok in haar maat te krijgen. De medewerkster die het verlossende telefoontje deed was bijna net zo blij als ikzelf :-). En mijn dochter? Die is super blij dat ze op haar dag zal kunnen stralen in de outfit die ze graag had gehad! Bedankt GIKS Kuurne!

• Waren de veiligheidsmaatregelen voldoende duidelijk in de GIKS winkel en voelde je zich veilig? Ja
  • Voelde je je ondanks de afstandsmaatregelen toch voldoende geholpen door onze verkoopsters? Ja
  • In welke GIKS winkel kom je vooral? Kuurne

Rustig keuze maken uit gevarieerd aanbod.

Overzichtelijk Rustig Ruim aanbod

zeer fijne ervaring

positieve ervaring. de mevrouw heeft mijn dochter goed geholpen met de communie outfit!

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Sint-Denijs-Westrem

Over het algemeen goede ervaring

Wij winkelen steeds bij Giks Ternat. Bij de opening van de winkel was er een goede, vriendelijke verkoopster die verantwoordelijk was voor de kindermode. Zij wist perfect welke kledij het best bij het kind (mager/dik) paste. Dit was ook zo voor de mannenafdeling, daar was een hele goede verkoper. Het is spijtig dat deze 2 verkopers er niet meer zijn. De verkopers van de kinder- en mannenafdeling die er nu zijn, hebben veel minder kennis en weten helemaal niet welk model te kiezen bij een slank kind of bij een 18-jarige. Dus nu vind ik het minder goed dan in het begin vooral voor de kinder- en mannenafdeling.

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Ternat

Grote keuze, mooie winkel, vriendelijke persoon aan de kasa

Ga er heel graag winkelen, keuze voor de hele familie!

• Waren de veiligheidsmaatregelen voldoende duidelijk in de GIKS winkel en voelde je zich veilig? N.v.t.

Vriendelijk personeel

Klantvriendelijkheid

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Sint-Denijs-Westrem

Goed tot zeegoed Giks nadenken meer person

Wiena heel vriendelijk behulp zaam kent zeegroed wat er past en wat ze in de winkel heeft heel goede verkoopster , spijtig dat ze alleen staat moet vliegen van de eend persoon naar de andere plus dan kassa dat vind ik niet goed maar een persoon tot de minste twe

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Gent

Aangename winkel met vriendelijk personeel

Mooie betaalbare kleding in een aangename winkel en vriendelijk personeel.

Overzichtelijk met veel keuze

Overzichtelijk Prijs/ kwaliteit ok Ruim aanbod

gemakkelijk

Voor elk wat wils en kwalitatief

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Sint-Eloois-Vijve

Klantvriendelijk

Als je met een persoonlijke vraag zit, word je vriendelijk geholpen.

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Sint-Eloois-Vijve

Aangenaam

Vriendelijk personeel en hulpvaardig. gezellige winkel.

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Wetteren

Ik ben tevreden voor mijn gezin maar voor mij kan ik er niets kopen steeds te klein en dat bind in een midpunt voor jullie zaak graag ook eens aan mollige mensen denken kn de toekomst dat betaalbaar is grt

• Voelde je je ondanks de afstandsmaatregelen toch voldoende geholpen door onze verkoopsters? N.v.t.

leuke winkel

voor ieder wat wils. van klein tot groot is er iets leuks te vinden.

Veel keuze

Veel keuze en prijs kwaliteit

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Kuurne

Heel vriendelijke dame aan kassa

Alles ok

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Gavere

vriendelijke hulpvaardig

ruime winkel genoeg keuze vriendelijk personeel

• Waren de veiligheidsmaatregelen voldoende duidelijk in de GIKS winkel en voelde je zich veilig? Nee
  • In welke GIKS winkel kom je vooral? Sint-Denijs-Westrem

Altijd zeer tevreden van de klantvriendelijkheid!

Goede begeleiding door de verkoopsters

Goede begeleiding door de verkoopsters

Veel keuze

Vriendelijk personeel, die mij goed geholpen heeft bij mijn keuze om iets te combineren

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Gavere

Aangename winkel met veel keuzep

Veel verschillende merken, verschillende prijzen, ruime winkel met veel paskamers. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Leuk

klantvriendelijk, behulpzaam

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Roeselare

Er is een heel goede service en grote keuze

heel grote keuze voor elke leeftijd. Vriendelijke bediening (niet opdringerig) zowel in de winkel als aan de kassa. Alles is duidelijk geordend verzorgde winkel Ik ga er graag winkelen

Mooi winkel

Heel veel keuze en geen opdringere verkoopsters.

• In welke GIKS winkel kom je vooral? Kuurne, Sint-Eloois-Vijve

Heel goede bediening, zowel in de winkel als aan de kassa

Zuiderdijk 21

9230 Wetteren

0032 9 369 52 79

Over Giksmode

GIKS merkt je op met mooie modemerken voor het hele gezin. Met om en bij de 100 fashionbrands voor dames, heren en kinderen zit je bij GIKS zeker goed voor de laatste trends. De verkoopsters staan klaar om je te helpen bij jouw keuze en advies te geven. Naast de 7 winkels is er ook de GIKS webshop www.giks.be. Shoppen was nooit zo simpel: online reserveren, passen en betalen in de winkel. Schrijf je online in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voordelen en acties. Met de GIKS bonuskaart verzamel je tot 10% korting op jouw aankopen die je kan verzilveren bij de volgende aankoop.