Voor jong en oud
Aangenaam
Het personeel weet heel goed wat er in de winkel aanwezig is. Heel erg vriendelijk. Veel geduld . Ze hebben veel weet over de verschillende modellen van broeken die passen bij bepaalde types van personen. We komen graag terug!
Steeds goed geholpen door de medewerkers, ruim assortiment, ik kom er graag winkelen.
Vriendelijk personeel dat helpt bij het passen. Ruime keuze.
Het zijn toffe merken . Er zijn zowel goedkopere als dure merken. Verschillende keuzes. Mijn man vindt er ook grotere maten. Het personeel is ook behulpzaam. Dat is zeker ook een pluspunt.
Goed geholpen geweest ook kleren in de winkel gereserveerd en vrijdag hebben we ze gepast en gekocht is wel gemakkelijk dat je die kleren daar kan reserveren ook al heb je iets op het oog en de persoon zelf niet mee is kan je het op zij laten leggen voor paar dagen tot je kan komen passen en dan ben je ook zeker dat het stuk zeker van jou is als het past natuurlijk. zeer klant vriendelijk personeel. Ik raad deze winkel zeker aan. Zal zeker nog terug gaan hier een blije klant .
Ik vind altijd wel iets in Giks. Heel draagbare kledij. Aangenaam om te winkelen
Vriendelijke mensen goeie bediening als je wat veaagt
Aangename winkel met kwalitatief assortiment. Wel af toe kleine gebreken aan oorringen.
Heel modieuze kleding. Verschillende merken en trends.
Altijd heel behulp,aam en heel vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel
Professionele, degelijke hulp van verkoopsters zonder aandringen.
Altijd met de glimlach bediend
G
Een totaal aanbod voor het gehele gezin
Steeds ervaren en vriendelijk hulp in de winkel.Voldoende keuze in kwaliteitsvolle mode .
Snelle service. Mooi ingepakt. Papieren duidelijk erbij . Aangenaam om zo te winkelen. Tip. Bonuskaart online ook kunnen gebruiken
Heel vriendelijk
ik ben tevreden
Heel vriendelijke verkoopsters die je direct willen helpen.
Prachtige nieuwe collectie! Behulpzaam en vriendelijk personeel! Goede prijs / kwaliteit verhouding!
Zuiderdijk 21
9230 Wetteren
GIKS merkt je op met mooie modemerken voor het hele gezin. Met om en bij de 100 fashionbrands voor dames, heren en kinderen zit je bij GIKS zeker goed voor de laatste trends. De verkoopsters staan klaar om je te helpen bij jouw keuze en advies te geven. Naast de 7 winkels is er ook de GIKS webshop www.giks.be. Shoppen was nooit zo simpel: online reserveren, passen en betalen in de winkel. Schrijf je online in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voordelen en acties. Met de GIKS bonuskaart verzamel je tot 10% korting op jouw aankopen die je kan verzilveren bij de volgende aankoop.