• Vond je de GIKS winkel netjes en overzichtelijk? Ja, de winkel was ordelijk en de presentaties waren overzichtelijk.
  • Werd je voldoende geholpen door de verkoopsters? Ja, de verkoopsters waren spontaan behulpzaam en vriendelijk.
  • Wist je dat je op de GIKS webshop gratis kan reserveren en deze kledij kan gaan passen in de winkel? Nee

Ruim overzichtelijk aanbod

Altijd vriendelijk geholpen

• Wist je dat je op de GIKS webshop gratis kan reserveren en deze kledij kan gaan passen in de winkel? N.v.t.
  • In welke GIKS winkel deed jij je laatste aankoop? GIKS Sint-Eloois-Vijve

Altyd alles in orde en proper

Ik heb telkensprima ervaring niets op aan te merken

• Werd je voldoende geholpen door de verkoopsters? Geen mening, ik had geen hulp nodig.
  • Wist je dat je op de GIKS webshop gratis kan reserveren en deze kledij kan gaan passen in de winkel? Ja

Leuk shoppen

Leuk dat er nu en dan eens ook op zondag geshopt kan worden.

• In welke GIKS winkel deed jij je laatste aankoop? GIKS Kuurne

Een zaak waar het totale plaatje klopt.

Mooie ruime winkel, mooie collecties en vriendelijk personeel. Ik kom er zeer graag winkelen. zowel voor dames, heren en kinderen is er een mooi aanbod.

Leuk !

Altijd vriendelijke verkoopsters en tof om te winkelen in Giks Wetteren

super winkel

veel keuze, goede kwaliteit/prijs verhouding, goede service, handige online service

• In welke GIKS winkel deed jij je laatste aankoop? GIKS Gavere

Heel tevreden

Behulpzaam en vriendelijk

Genieten

Alles past bij elkaar, je kan echt de tenue'tjes kiezen per kleur, per stijl... Ik hou van de winkel!

Mooie kleding!

Steeds mooie kleding aan betaalbare prijs.

• In welke GIKS winkel deed jij je laatste aankoop? GIKS Gavere

Altijd vlot geholpen door vriendelijke verkoopsters

Top geen klagen

Alles in orde

• In welke GIKS winkel deed jij je laatste aankoop? GIKS Roeselare

mooi kledij prijs/kwaliteit vriendelijke bediening

Winkelplezier

Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Geeft goeie raad. Zeer mooie collcties in de winkel. Brno fan geworden van Belgisch merk She goes Lala. Verkoopster vertelde me dat het Belgisch is wat mij nog meer motiveerde. Heb ondertussen al zeker 6 kledingstukken gekocht van het merk.

• In welke GIKS winkel deed jij je laatste aankoop? GIKS Ternat

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel in Giks Roeselare

zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

mooie kledij aan een betaalbare prijs

mooie kledij aan een betaalbare prijs

gevonden wat ik zocht

Behulpzame verkoopster wanneer je iets past.

• In welke GIKS winkel deed jij je laatste aankoop? GIKS Kuurne

Aangenaam shoppen voor het hele gezin!

Vlotte service en vriendelijk personeel, heel behulpzaam divers aanbod qua merken leuk is de 'shopics'hoek: leuke 'andere' merkjes kidscorner is makkelijk en plezant om samen met kids te shoppen

• In welke GIKS winkel deed jij je laatste aankoop? GIKS Sint-Eloois-Vijve

Ik kom graag naar de GIKS, veel keuze en vriendelijk personeel

Veel keuze in verschillende merken en het personeel is vriendelijk

Fijn winkelen

Zijn wel goed geholpen geweest door een verkoopster ,dat vonden we wel fijn .

• Werd je voldoende geholpen door de verkoopsters? Ja, ik werd goed geholpen maar moest zelf iemand gaan zoeken.
  • In welke GIKS winkel deed jij je laatste aankoop? GIKS Sint-Eloois-Vijve

Zeer goed hulp aangezien ik doof ben

idem

• In welke GIKS winkel deed jij je laatste aankoop? GIKS Sint-Denijs-Westrem

Geen probleem met het geleverde kledij

Het geleverde kleedje was in orde

• Voldeden de bestelde artikelen aan jouw verwachting? Ja, alles zag eruit zoals ik verwachtte.
  • Hoe ervaar je de GIKS webshop? Ik vind de GIKS webshop overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
  • Wist je dat je ook kledij gratis kan reserveren op de GIKS webshop en kan komen passen in één van onze winkels? Nee
  • Zou je de GIKS webshop aanraden aan vrienden of familie? Ja

overzichtelijk en vlot af te handelen

overzichtelijk. Ik vond niet alles wat ik in de winkel zag wat dan wel een minpunt is maar over het algemeen een aanrader

Goede klantenservice

Relatief goeie website, met wel tekort aan ruimere omschrijving van de artikelen en aan meerdere foto's per artikel Snelle levering na online-aankoop en vlotte afhandeling van retour

• Wist je dat je ook kledij gratis kan reserveren op de GIKS webshop en kan komen passen in één van onze winkels? Ja

Zuiderdijk 21

9230 Wetteren

0032 9 369 52 79

Over Giksmode

GIKS merkt je op met mooie modemerken voor het hele gezin. Met om en bij de 100 fashionbrands voor dames, heren en kinderen zit je bij GIKS zeker goed voor de laatste trends. De verkoopsters staan klaar om je te helpen bij jouw keuze en advies te geven. Naast de 7 winkels is er ook de GIKS webshop www.giks.be. Shoppen was nooit zo simpel: online reserveren, passen en betalen in de winkel. Schrijf je online in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voordelen en acties. Met de GIKS bonuskaart verzamel je tot 10% korting op jouw aankopen die je kan verzilveren bij de volgende aankoop.