Veel keuze maar te fleurige collectie met te veel motieven Zie liever meer keuze in effen stoffen
Rustig rondkijken en keuze maken.
Vond snel mijn goesting!
Heel vriendelijk personeel a pas hokjes Kledij v mannen bevalt me wel meer dan die v vrouwen
super goed geholpen geweest bij het schoppen met de twee kids, heel vriendelijk onthaald geweest, heel behulpzaam personeel. echt topteam!! ik werd bijgestaan en geholpen door mevr Bianca, echt super geholpen geweest, ging om de juist maat, hangde wat niet paste terug, hielp mee kijken en haalde steeds dingen bij. was super aangenaam voor mij want twee kinderen voor de zomer klaarstomen is niet gemakkelijk, maar op die manier was het zeer aangenaam voor mij. zelfs de kindjes zeiden amai das wel een lieve madam he!
Hele mooie winkel waar alles mooi wordt gepresenteerd. Leuke merken. Ik vind er altijd wat ik zoek. Ik word altijd geholpen door het vriendelijke personeel als ik een andere maat nodig heb of iets zoek. Een aanrader. Vaste klant
Super tevreden van hulp verkoopster ivm maat voor mijn dochter Alleen achteraf merkte ik op dat ik nog een korting op mijn klantenkaart had en deze werd niet gevraagd door de kassierster of het mocht afgetrokken worden. Spijtig want was over de 10 euro...
Beste Mevrouw, Dank voor jouw reactie. Tijdens kortingsweken worden bonuspunten op de kortingskaart niet verrekend omdat verschillende kortingen niet cumuleerbaar zijn. Maar geen nood. De punten blijven op de bonuskaart staan en je kan ze bij een volgende aankoop zeker nog verzilveren. De bonuspunten kunnen ook gebruikt worden bij een online aankoop als je inlogt met hetzelfde e-mail adres. Met vriendelijke groeten, Steffi Wylein, marketing GIKS
Ik ben een trouwe klante, een oma die af en toe de kleinzonen komt verwennen.Ik ben al altijd geholpen door zeer competente lieve dames, ik ben geen nummer voor hen, ze nemen hun tijd, als die er is, om me goed te begeleiden,ik ben een tevreden klant in de winkel en ook thuis , als ik mijn oogappeltjes zie rondlopen in jullie kleertjes
Voor mij telkens weer een uitstap waar ik naar uit kijk.
Tevreden
Steeds vriendelijk onthaal en directe hulp bij vragen . Heel aangenaam.
Ik ga heel graag kopen bij Giks. Door het thuiswerk en de annulering van alle feesten en reizen heb ik momenteel wat minder nieuwe kledij nodig en waarschijnlijk is dat zo bij veel klanten. Als de lockdown voorbij is, kom ik zeker weer vaker bij jullie langs. Ik vind de service dat je kan bestellen in een andere maat vanuit andere winkels ook heel handig. Nog veel succes met de zaak, ik ben zeker dat de klanten na corona weer massaal terugkomen!
Heel positieve ervaring gehad: vriendelijke winkelbediende die haar werk heel goed deed, met veel plezier andere maat of kleur ging halen en hielp bij de styling.
Leuke winkel, leuke collecties. De verkoopsters laten je rustig kijken, maar zijn er wel als je hen nodig hebt.
Ik ben tevreden in de Giks ze hebben daar prachtige mooie kledij
Goede begeleiding gekregen bij aankoop, zonder aan te dringen.
Ben tijdens het passen vriendelijk geholpen geweest door advies te vragen.
Idem als hierboven
Ik vond t aangenaam winkelen. Ik werd ook vriendelijk geholpen bij m’n keuze vanop voldoende afstand. Alleen aan de kassa zou ook desinfecterende handgel mogen staan vind ik.
Goede klantenservice, ik kocht online werd zeer goed en efficiënt geholpen per mail.
alles vlot verlopen
Winkel is leuk voor te gaan shoppen alles ligt ordelijk en je kan alles gemakkelijk vinden. En de keuze is groot genoeg.
Super mooie grote winkel met verschillende merken
Hulp indien nodig maar niet opdringerig
Zuiderdijk 21
9230 Wetteren
GIKS merkt je op met mooie modemerken voor het hele gezin. Met om en bij de 100 fashionbrands voor dames, heren en kinderen zit je bij GIKS zeker goed voor de laatste trends. De verkoopsters staan klaar om je te helpen bij jouw keuze en advies te geven. Naast de 7 winkels is er ook de GIKS webshop www.giks.be. Shoppen was nooit zo simpel: online reserveren, passen en betalen in de winkel. Schrijf je online in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de voordelen en acties. Met de GIKS bonuskaart verzamel je tot 10% korting op jouw aankopen die je kan verzilveren bij de volgende aankoop.