nadat je wat heb besteld komt er geen informatie over je bestelling. Die is er niet - Bellen naar Klantenservice telefoonnummer kost geld en dit wordt nergens vermeld. Ik dacht dat ik normaal uit mijn belminuten belde maar achteraf zag ik dat er extra geld is afgeschreven naar bellen met krefel klantenservicenummer. Dit kan beste wel even vermeld worden bij het telefoonnummer voor service.
Hallo, Alvast bedankt voor je bericht. Het spijt ons te moeten lezen dat je een negatieve Krëfel ervaring had. Kan je ons via dit formulier ( https://www.krefel.be/nl/contact ) meer informatie geven? We zullen dit vervolgens grondig bekijken. Met vriendelijke groeten, Krëfel
I ordered a TV at Click and Collect Krëfel Borsbeek De Robianostraat 155 2150 Borsbeek After 1 hour driving they said they don't have it. Worst services ever. Never buy from you anymore.
Hello, We’re sorry that you had a bad experience at Krëfel. Can you fill in this form: https://www.krefel.be/nl/contact ) We will look into this. Kind regards, Krëfel
Personnel compètent , serviable et ponctuel lors des livraisons .
Suite à un sinistre très important, j'ai demandé, via le centre d'aide, la liste de mes achats en magasin pour l'assurance. Je me suis sentie éjectée, je suis sensée faire le tour de tous les magasins Krefel dans lesquels je suis susceptible d'avoir fait des achats, sauf si je donne les numéros de commande (sic). Avant de faire cette demande, je m'étais présentée dans un magasin où j'étais certaine d'avoir acheté une TV Sony (c'est la seule facture qui a résisté) et même avec ma facture, ils n'ont rien trouvé. Je suis extrêmement déçue. Comme dirait l'autre, c'est dans l'adversité que l'on reconnait ses amis. Vous ne me verrez plus.
Bonjour, Toutes nos excuses quant à votre expérience négative chez Krëfel. Pouvez-vous nous remplir ce formulaire ( https://www.krefel.be/fr/contact ) avec plus d’informations ? Nous examinerons ensuite votre plainte. Bien à vous, Krëfel
Ik bestel vandaag online een artikel voor click & collect in de winkel in Korbeek-Lo. Enkele uren later krijg ik een sms dat mijn bestelling geannuleerd is. Ik probeer naar de winkel te bellen, na een kwartier deze moeite maar opgegeven omdat ze daar gewoon niet opnemen. Ik bel naar de klantendienst en krijg daar dan te horen dat het artikel daar niet meer beschikbaar is en op de centrale ook niet meer. Ik kan het nog opnieuw bestellen om het in een winkel te gaan afhalen waar nog voorraad is. Toch heel raar want volgens de site kan ik nog steeds click & collect kiezen voor dezelfde winkel waarvoor ik eerst had gekozen. En in plaats van dan eerst de optie te geven aan de klant of ik het in een andere winkel wil gaan afhalen, wordt het gewoon onmiddellijk geannuleerd. Dus als ik het uiteindelijk toch nog via krefel wil bestellen, moet ik dus eerst een tweede maal betalen en dan nog 5 dagen wachten eer ik mijn geld van de geannuleerde bestelling terugheb. Laatste keer geweest bij deze keten
Bij de aankoop van de nespresso veel goede info en hulp
Achat d'une télévision ce vendredi 5 décembre. A la maison je constate que l'écran est cassé. On m'a proposé un remboursement sans problème et comme ce modèle n'était plus disponible dans ce magasin, ils m'ont fait une réservation dans un magasin à 20 min. Service Top et personnel à l'écoute.
Van mijn stofzuiger ben ik tevreden maar van de bediening niet ik had op maandag mijn stofzuiger besteld en volledig betaald er is mij dan gezecht dat hij op dinsdag zou binnen zijn en ze gingen mij bellen ik ben donderdag dan maar zelf gaan kijken want er werd niet gebeld ik kreeg te horen dat de mensen in de winkel voorgingen dus ik moest maar wachten al was mijn stofzuiger volledig betaald
Ik was op zoek naar een oplossing om mijn internet signaal te dellen voor meerdere toestellen ,in een ander winkel ( niet krefel)had men had tot tweemaal toe een soort splitter aangesmeerd maar dit ging niet. In de winkel van Oostende werd ik direct geholpen met een gepaste oplossing (switch) en voor een schappelijke prijs sindsdien kan ik 4 toestellen gebruiken op dezelfde lijn zonder kwaliteitsverlies
toujours de bon conseils , et trés aimable
De winkel in Brugge is overzichtelijk en netjes. Niet alle toestellen hadden een prijsetiket in de rekken. De bediening was vlot en professioneel. Mijn aangekochte stofzuiger doet wat hij moet doen.
Appareil légèrement abimé remplacé en 10 minutes et remboursement de la différence de prix. Equipe et manager au top. Merci Laurent
De medewerkers van de winkel in Izegem zijn echt super! Zeer vriendelijke en ze gaan voor hun klanten echt tot het uiterste!! 1 woord super
Ging naar de winkel en kocht een artikel, ik betaal en ze gaan hem in het magazijn halen. Omdat ze hem niet kunnen vinden moet ik terugkomen op het einde van de week. Doe is wat moeite om te zoeken!
Bedankt Krefel Grimbergen voor de perfecte service!
kwaliteitvol product en vriendelijke en behulpzame bediening
Ik heb eerder deze week een koelkast gekocht en dit moest zonder vriesvak zijn. ik kwam thuis met het toestel, nam de koelkast uit de verpakking en bleek dus wel met vriesvak te zijn. Ik mocht het de dag later gaan inruilen voor een ander toestel, het toestel was iets betere kwaliteit maar wel duurder en heb ter compensatie 5% gekregen. Wat ik niet mooi vond de eerdere verkoper wou me 10€ aanrekenen voor het aan huis leveren (in dezelfde gemeente/stad) Terwijl ik daarna vernomen heb dat vanaf een aankoop van meer dan 20€ de levering gratis is. Bedankt Kjiel voor de gratis levering en de korting.
Niettegenstaande Krefel de mond vol heeft over een "goede klantvriendelijke" dienstverlening, stel ik vast dat ik producten 25 km verder moet gaan halen dan waar ik woon "en" in mijn buurt op 5 km, 2 Krefel winkels zijn
toujours un très bon accueil, à l'écoute du client, que l'on vienne pour des sacs d'aspirateur ou un téléviseur. Dernier achat en date : un téléviseur. le vendeur de très bon conseil nous a orienté vers le oled et nous en sommes satisfaits. Merci au magasin d'anderlecht, 1445 chaussée de Mons.
J'ai commandé une tv au black friday celle-ci n'étant pas de stock devait m'être livrée hier j'ai pris congé pour la réceptionner mais personne ne s'est présenté à mon domicile de plus pas moyen de joindre le magasin Krefel;je vais encore devoir me déplacer au magasin pour récupérer mon acompte ! moyen de communication parfaitement nul !!!c'est de la vente uniquement bonne chance si vous acheter une cuisine chez eux Si vous envoyez un message ils disent déjà qu ils vous répondront dans quelques jours ça veut tout dire
Je me rends au magasin d'Erpent pour acheter un "gobelet thermique les artistes can metal T280" . Comme il n'est pas de stock au magasin ils commandent cet article en me disant qu'il faudra patienter 3/4 jours. Je paye l'article et puis quand je rends au magasin 5 jours + tard on me dit qu'in n'est toujours pas livré et que je dois tel avant de me déplacer. Ce que je fais 3 jours de suite pour finalement m'entendre dire qu'ils vont me rembourser (donc encore 1x me déplacer car l'article n'est plus de stock. ... je vérifié sur le site krefelt et là aucun problème pour le commander en ligne et le recevoir le lendemain !!!! Cela m'aura fait 4x 11km de déplacement pour rien et après cela les magasins se plaindront que l'on achète sur le net. Cela soit dit chez amazone le même article etait nettement moins cher...mais trop tard j'avais déjà commandé chez Krefelt....ce que je ne ferai pas 2x !
Wij bestellen en betalen een koelkast. Die zou op een maandag in december 2021 geleverd worden. Maar op de dag van de levering zien we niets. De dag nadien krijgen we te horen dat de chauffeur onwel was geworden en wordt een tweede levermoment vastgelegd. Weer geen levering, dus twee dagen verloren thuiszitten ... Nu horen we nadat we zelf contact hebben opgenomen...dat we het toestel opnieuw moeten bestellen. Dat wilt zeggen 10 tot 15 dagen wachten. De koelkast zou beschadigd zijn ... het is niet duidelijk waarom Krëfel ons twee dagen in huisarrest plaatst en gewoon niets laat weten wanneer een levering misloopt.
slechte levering mijn oude toestel sta hier nog
!service Garantie 5ans ne vous servira à rien elle ne tient plus compte des 2ans réglementaire et krefel décompte la dépréciation De l appareil en contradiction avec le fournisseur qui vous promet l échange standard de votre lave vaiselle dont vous n êtes pas responsable de la malfaçon .2ans a2mois d utilisation payé 900€ avec cette assurance supplémentaire krefel accorde 574 € Plus jamais je n achèterai chez Krefel
J'ai commandé hier soir, samedi, un petit poste radio pour enfant et en cette période de fin d'année je ne pensais vraiment pas que le poste radio serait livré aujourd'hui. Je me trompais. Je suis allée le chercher au magasin et cela même pas 24 heures après ma commande en ligne. Merci, c'est super.