Onlinebestelling gedaan en waar is mijn 2de artikel??geen spoor noch een antwoord,... een zendingsnr ??of een track and trace code?bende amateurs krijg ik mijn betaling terug?niemand dat het daar weet!!
Hallo, Alvast bedankt voor je bericht. Het spijt ons te moeten lezen dat je een negatieve Krëfel ervaring had. Kan je ons via dit formulier ( https://www.krefel.be/nl/contact ) meer informatie geven? We zullen dit vervolgens grondig bekijken. Met vriendelijke groeten, Krëfel
ik ben heel tevreden met het product
bon accueil et service
Achat un mardi dans un magasin KREFEL (Marcq) , sur place. Evidemment pas de stock (pourtant pas un gros article). Le vendeur me confirme que cela devrait arriver jeudi (je vais tout faire pour). Première remarque : je dois me re-deplacer pour venir l'enlever, on s'étonne que de grosses plateformes fonctionnent bien, pas de déplacement et livré le lendemain. Je dis ok Appel le mercredi soir (18h30 donc pas la foule) du Krefel de Marcq afin de savoir si à tout hasard c'est arrivé. Jamais eu de réponse, pire 3 fois le répondeur. J'appelle jeudi matin à nouveau Marcq vers 10h30. Idem jamais eu une seule réponse. Messagerie. Je me dis : je vais appeler la centrale. Et bardaf : même topo. Jamais eu une seule réponse. JE suis resté au total 45 min au téléphone sans jamais avoir eu un correspondant. En résumé : j'irai encore au Krefet et si pas de stock, j'irai alleurs
Bonjour, Toutes nos excuses quant à votre expérience négative chez Krëfel. Pouvez-vous nous remplir ce formulaire ( https://www.krefel.be/fr/contact ) avec plus d’informations ? Nous examinerons ensuite votre plainte. Bien à vous, Krëfel
ik kom voor de 2de keer langs - want veel te lange wachtrij vorige week ik vraag een TV voor de signal switch voor mijn hoogbejaarde ouders. een verkoper neemt me mee naar zijn scherm - en selecteerd een TV die zeker werkt .. en dan nog een selectie van wat in stock is zoekt daar 15 minuten om om zeker te zijn ( verkoper S G - filiaal gouden kruispunt) en praat me dan een panasonic aan van 529 euro - helaas , geen enkel model dat met ecocheques betaald kan worden en dat ook gaat werken op signal switch .. dus betaal 30 nov -- de switch is er - beeld gaat uit herinstellen slecht 2 zenders ( een en canvas) al de andere met een sleuteltje ik probeer de winkel te bellen - na 1uur geef ik het op vandaag zat 4dec , krijg ik iemand aan de lijn -- hij beweert dat er daarvoor een "CI+" module moet bijbesteld worden ik hoor dat voor het eerst ! en plus is het een betalend doosje - dat ik bij telenet moet gaan halen ! waar is het correct advies ? ten einde raad, bel ik een telenet winkel --- en voor 65 eur komt iemand het afregelen
Plastic deurflessenrekje gebroken van een oudere AEG Koelkast. Contact opgenomen met Krefel Wetteren. Samen onderdeel opgezocht, maar wegens de vele uitvoeringen bleek dit 2x niet de juiste wegens kleine verschillen. Gelukkig had ik mijn gebroken onderdeel niet weggegooid. Oa Yelena en collega's hebben contact opgenomen met servicedienst van AEG en uiteindelijk het juiste onderdeel gevonden. Het teveel betaald aan voorschot werd direct terugbetaald. Puike en vriendelijke dienstverlening. 1 goede raad, probeer ter plaatse met de medewerkers van Krefel een oplossing te zoeken ipv mailen en telefoneren.
Expeditienummer 21112905530549 Besteld 29/11 met levering 30/11 maar niet eens verstuurd. Amazon.de is goedkoper en sneller geleverd. Geen 2de kans meer voor mij.
Bonjour, la commande passée dans un de vos magasin m'a été livrée. Je souhaitais vous faire part de mes remerciements les plus distingués concernant cette commande. De l'achat jusqu'au placement de mes appareils, je suis ravi de la collaboration, du professionnalisme et de la gentillesse de vos membres du personnel. Pour information, mes achats ont été effectués au magasin de Gembloux et la livraison et l'installation ont été réalisées par le "Chauffeur 05372". Un tout grand Merci à ces derniers en particulier. Respectueusement, Mr MASSART Olivier (5020 Temploux).
Ik werd direct geholpen door een medewerker wanneer ik het product (de airfryer) wilde kopen. Geen lange wachttijden,het product werd nagekeken alvorens te worden gelelverd. Uitleg over de garantie. Ik ben heel tevreden met deze aankoop,en heb al eerder in het verleden die zelfde ervaring met Kréfel gehad in Oostende. Zeker een aanrader om te shoppen bij Kréfel.
Het juiste toestel waarvoor wij gekomen waren is niet op voorraad en er is een lange levertijd op, daarom heeft de verkoper ons een gelijkaardig toestel aangeprezen met de juiste uitleg over gebruik en onderhoud. Wij zijn alvast tevreden over het genomen besluit van de verkoper, die heeft ons echt kunnen overtuigen om over te gaan naar de koop van het vervangtoestel. het toestel voldoet aan al onze wensen. Chapeau aan Kréfel
Bij Krefel kan je alleen gaan als je heeeel veel tijd hebt. Veel te weinig personeel en lange wachttijden aan de kassa. Ik moest een kapotte blender inleveren voor herstelling. Na drie weken bleek dat men de blender als stoomstrijkijzer had teruggestuurd omdat die ook op de factuur stond. Weer lang aanschuiven voor een giftcard. Via de giftcard proberen te bestellen. Geen activatiecode te vinden voor de giftcard. Service bellen. Eerst 10 selecties maken, dan lang muziek en dan wordt de lijn verbroken. Via facebook dan maar. Niemand aanwezig op zaterdag. Volgende keer zeker Bol.com. Nog goedkoper ook.
Hallo, Alvast bedankt voor je bericht. Het spijt ons te moeten lezen dat je een negatieve Krëfel ervaring had. Kan je ons per e-mail ( [email protected] ) meer informatie geven? We zullen dit vervolgens grondig bekijken. Met vriendelijke groeten, Krëfel
Iphone gekocht om mijn defecte toestel te vervangen met de belofte : vandaag besteld, morgen geleverd Bevestiging gekregen dat toestel dag erna zou geleverd worden Dag zelf was het toestel nog niet eens verstuurd, geen reactie van de klantendienst Volgende keer opnieuw Coolblue....
Na 6x bellen, afspraak gemaakt. Zou telkens terug gebeld worden, nooit gebeurd. Elke keer zelf weer. Wij moeten van Nederland komen, 3 uur rijden. Afspraak was tussen 12.15-14.15 u. Geen levering. Weer gebeld. Tja meneer, ik weet het ook niet..... de levering (2 weken geleden besteld en betaald, wasmachine, droger en vriezer) wordt verplaatst naar dinsdag (zou vrijdag geleverd worden!). Maar dinsdag ben ik hier niet..... Tja, dan maar naar december. Tussen 12-17 u. Ongelooflijk. Wat een bizar slechte service voor goederen die je al betaald hebt! Dat dit bedrijf nog bestaat met zo'n giga slechte service. Wij zullen daar in ieder geval nooit meer iets kopen!
Ik kwam voor een smartphone die niet meer voorradig was. Er werd een bestelling geplaatst door de verkoper. Enkele dagen later kreeg ik een telefoontje dat de bestelling binnen was in het filiaal. Goede service, waarvoor dank.
Deze ipad (APPLE iPad (2021) Wi-Fi 64 GB Zilver) staat bij de Black Friday deals aan 389 euro. Spijtig genoeg niet beschikbaar (tijdelijk niet leverbaar) Echter wel beschikbaar als je de volle pot betaald van 529 euro
1 ster voor de verkoopster in lier Sandra 1 ster voor de man van de levering Vaatwasser gekocht 23 october zou 28 october geleverd worden ,fout in depot ,niet geleverd ,geen melding . Nieuwe datum3 november niet geleverd ,gebeld naar winkel in lier . Grote verwarring vaatwasser wordt niet meer gemaakt ?..... even later telefoon,toch machine in toonzaal model ,beloofd voor 5 november voormiddag ,weer geen email .gebeld,we leveren na de middag zonder afspraak ,ik niet thuis . Levering 1uur15 ,goed geplaatst
Nous avons été conseillé par Me Nermina pour l’achat de notre télévision. Nous avons été impressionnés par ses connaissances techniques et la clarté de ses explications. Nous avons apprécié sa patience face à toutes nos questions de comparaison d’appareils pour nous aider à choisir ce qui nous convenait. Livraison et installation conforme à notre attente.
Nous nous sommes présentés au Magasin Krefel de Grimbergen pour retourner un Micro-Ondes qui ne nous convenait pas. Nous avons été très bien reçu par l'Assistant-Manager Mr. Maxime VDM qui nous a aidé à choisir un autre modèle. Comme nous habitons à côté du magasin, nous avons pu profiter de l'aide du sympathique et efficace magasinier Stéphane pour reprendre à notre domicile l'appareil à échanger. Nous sommes très contents des services de Krefel, Waardbeekdreef 8 à Grimbergen.
Ik had in mijn opmerkingen gezet er zijn aan het huis wat werken bezig, maar rijd even rond het gebouw dat naast ons huis staat en u hebt er geen last van. die dag regende het veel. Niet aangebeld wel op gsm maar had net zelf telefoon, tja kan voorvallen, toch voor de rest niks, geen geklop, niks nada. en dan gaan ze met de vaatwasser door de 'werken' ipv rond de rijden dat ik doorgegeven had en daardoor waren toch deukjes in mijn nieuw vaatwasser en gewoon aan mijn deur gezet terwijl ik thuis was, ik ga nog naar buiten moet ik tekenen vraag ik? de reactie was neen is niet nodig en ik zet uw vaatwasser niet binnen want mijn schoenen zijn vuil! en daarna krijg je pdf in je mail, vaatwasser getest, aangesloten en uitgepakt wat totaal niet klopt. dan neem je contact met krefel en ze beloven je schadevergoeding (n voucher) maar als ik vraag hoe of wat nada niks meer foto's van schade verzonden, geen reactie ik vind deze service schandalig, voor hetzelfde geld regende het, als ik langer had gewacht met machine ZELF BINNEN TE SLEUREN, alleen! had het heel dat machine nat geweest. bedankt krefel voor je slechte service ooit, afwasmachine buiten dumpen (nieuw!!!!) en dan doen of alles normaal is. dat noem ik geen service. Wordt er geen schade vergoeding gegeven dat wel beloofd is zal krefel, dan zal ik hen nooit meer een verkoop gunnen. ik laat nog netjes weten dat al een geluk dat het machine normaal werkt (dat iemand anders, die ik heb moeten opbellen) aangesloten heeft en dat ik het wel hou) en dan reageren ze niet meer???? Krefel, u was mijn geld niet waard, tenzij u het recht zet zoals beloofd, ik wacht er nog op!!!!
Een nieuw gewoon gasfornuis besteld via internet. 2 dagen daarna geleverd, helaas had ik niet de nieuwe aansluitingen in bezit. Na wat bekeken hebben gewoon het machine terug in de auto. Met het nodig formulier, uitgelegd dat ik van aankoop afzie. Papieren in orde en kreeg mijn geld onmiddelijk cash terug betaald. Goede service in Lommel.
Heb pas een wasmachine gekocht, het aankoop is heel snel verlopen en de levering ook.
Goed geholpen in winkel Lier aankoop vaatwasser. De levering en plaatsing inbouw vaatwasser is ook goedgedaan door vriendelijke en bekwame techiekers
Hallo, bestelling van een Melitta koffiemachine is gebeurd op 4/10/21 met levering op 6/10/21. Ik blijf daar ook speciaal voor thuis. Ik krijg geen enkele melding wanneer de levering gebeurd. Op Krefel.be/leveringen vind ik nu dat de levering op 7 oktober gebeurd, dus een dag later dan gevraagd, zonder enig uitleg van jullie. Ik ben dus speciaal thuis gebleven voor niets. Ik stuur een boodschap via messenger, geen reactie. Ik telefoneer en na 15 minuten geen reactie en heb ik de telefoon maar ingelegd. Is dit service? ???????
Verkoper was zeer vriendelijk en snel met opzoeken en ging mijn product onmiddellijk halen. Ben er zeer tevreden mee. Verkoper smeerde me ook geen extra verzekeringen of kosten aan. Gewoon top.
koelkast geleverd, maar deuren staan niet waterpas, blijven niet staan
Dag Jan, Deze deuren staan nooit waterpas. Deze worden altijd iets naar achter gezet, zodat de deuren automatisch sluiten. Indien je de deuren vergeet te sluiten, dan vallen deze toch nog automatisch toe. Mvg, Krëfel