Zeer goede uitleg en klantenservice

Vriendelijke verkopers, niet opdringerig. Goede service en naverkoop. Een aanrader.

Beste deal,correct,tijdig,vakkundige plaatsing!

Een AEG inbouw vaatwasser gekocht bij Krëfel Lommel,vriendelijke en behulpzame bediening!Ze hebben hem net geplaatst,netjes op tijd en vakkundige en heel vriendelijke installateurs dank U Kim en compagnon voor onze nieuwe afwasser,dank U Krefel!!Qua prijs en service duidelijk de beste we hebben goed rondgekeken,zij hebben de oude toestel ook uitgehaald en meegenomen voor de beste prijs.İs niet bij alle winkels,je moet hem zelf demonteren.Krefel demonteert de oude en neemt hem ook mee.Nogmaals onze dank!Tot de volgende aankoop.

Beste ervaring ooit in een electrozaak.

Vervanging van een 1,5 jaar defecte GSM: vlotte en vriendelijke bediening, omruiling voor een nieuw toestel(met nieuwe garantie !) zonder enige discussie. Proficiat

Professioneel geholpen

De verkoopster was heel vriendelijk en nam de tijd om mij de verschillen tussen twee toestellen te verklaren. Zij deed dit met kennis van zaken zodat ik mijn keuze bevestigd zag en met een gerust gemoed kon bestellen.

Vriendelijk personeel met deskundige uitleg

Het personeel was heel behulpzaam bij het maken van onze keuze.

Service déplorable... à fuir

Commande passée ce jour à 12h30 pour un article disponible en magasin. Collect & go en magasin en 1h. Montant débité immédiatement. 17h00 toujours aucune nouvelle. J'appelle le magasin de Froyennes, téléphone en dérangement. J'appelle le service client qui "n'a pas les logiciels pour vérifier" mais propose de contacter le magasin qui me rappellera en urgence. 45 minutes plus tard toujours rien. Je réessaye Froyennes où un type qui à l'air de sortir d'une sieste me répond d'abord qu'ils n'ont pas reçu la commande, puis que si mais qu'un collègue n'aurait pas trouvé l'article et donc annulé la commande. Article qu'il me confirme de stock en magasin... surréaliste. Je demande quand je serai remboursé, réponse: "Aucune idée". Commande annulée à ce stade mais toujours pas remboursée. Pitoyable. Et on s'étonne qu'Amazon cartonne. Pas étonnant avec une telle médiocrité.

Ondermaats

Op 3/12/2020 een espressomachine van Philips aangekocht. Na drie maanden, voor herstelling binnengebracht op 11/03/21. Totaal niet hersteld terug ontvangen op 26/03/21. Terug opnieuw voor herstelling binnengebracht op 29/03/21. Nu meer dan drie weken later, en bijna zes weken na de eerste herstelling is er nog steeds geen zicht op een echte herstelling. Voor mij beneden alle peil voor een toestel van drie maanden oud en onder waarborg.

Over het algemeen positief op een enkele mindere ervaring na

Over het algemeen zijn wij tevreden van de service, omgaan met defecten en dergelijke. Op een uitzondering na: een toestel na 1 week stuk (we weten echt wel hoe we met elektrische apparaten moeten omgaan), volgens plaatselijke bediende ons eigen schuld, dus geen garantie... Dat moet niet al te vaak gebeuren...

pas envie de travailler

ce 16/04/2021 à 13h30 je me présente au magasin sans rendez vous , je vois personne dans le magasin .L' employé assis me demande avez vous une idée ce que vous cherchez ? je dis oui je sais ce que je veux, je vais pas me balader. Inscrivez vous et revenait à 5 heures .Alors je me dis il veule pas travailler ou vendre bien content d'être assis et attendre l'heure de fermer.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ben uitermate tevreden voor de snelle oplossing voor een defect koffieapparaat

Bij opname via telefonisch contact voor een afspraak wordt me gemeld dat ik om 11 uur kan langskomen. Er wordt me ook onmiddellijk gevraagd waarvoor ik naar de winkel kom. Omdat ik een defecte koffiezet heb, en dus voor een herstelling in aanmerking kom, mag ik direct langskomen. Wanneer ik ter plaatse vraag om een reserve koffiezet, krijg ik een nieuwe in de plaats omdat de vorige nog onder garantie valt. Ik voel me een gelukkige klant en ben zeer blij met de geleverde service!

Machine à laver - Installation nickel dans ma cave peu accessible !

J'ai acheté une machine à laver et je me la suis faite livrée. Elle devait être installée à la cave, dans un endroit peu accessible : escalier étroit, plafond très bas, etc. Les livreurs, très aimables, l'ont descendue et raccordée, malgré la difficulté. J'ai été soulagée. La machine fonctionne évidemment très bien. Je suis ravie. Un grand merci aux livreurs :-)

remplacement de mon ordinateur par un ordinateur sur mesure

Cyril de chez Tones a remplacé mon ordinateur HP par un module sur mesure. Il était hyper rapide, efficace et super serviable. En moins de 3 heures, il avait rassemblé les nouvelles composantes et transféré toutes mes données de façon à ce que j'aie pu immédiatement utiliser mon nouvel ordi professionnellement. Service impeccable et d'une grande gentillesse! Un vrai GEEK!

ne respecte pas les délais de livraison

tres déçu, aucun respect des délais de livraison, commande faite pour l anniversaire de ma maman de 80 ans, du coup, elle devra attendre son cadeau et j arriverais les mains vides . merci Krefel

Service 0,0

Bestelling online geplaatst. Zou beschikbaar zijn binnen het uur in de winkel. Na 3u wachten zelf contact opgenomen. Was nog niet in behandeling en bleek niet voorradig. Contact opgenomen via het contactnummer 02/255 00 00 maar tevergeefs antwoord Wij kunnen uw oproep niet beantwoorden. Geprobeerd om via het contactformulier online mijn ongenoegen te uiten. Kan niet verzenden??? Conclusie service 0,0

SAPV inexistant.

J'ai effectué un achat le 15/02/2021 pour lequel j'ai eu un problème et les délais de livraison n'étaient pas respectés. Le 16/02/2021, j'ai contacté Krefel via leur formulaire sur leur site internet, et depuis ... RIEN ! Voilà bientôt 2 mois que m'a demande est sans réponse. DEUX MOIS. Et bien évidement, aucune solution proposé à mon problème. Je peux concevoir que des problèmes puissent arriver, mais ne pas trouver le temps de répondre à vos clients en deux mois, c'est incompréhensible. Cela montre, au mieux de l'incompétence, au pire de l'irrespect. J'imagine que cette publication restera comme ma demande, sans réponse ...

Verkoper was Opdringerig

Ik heb altijd een stoomgenerator strijkijzer van bosch gebruikt. 7 jaar,met dagelijks gebruik. Dus ik wou terug een bosch van rond de 200€,wist zelfs al welk. Was zelfs in voorraad volgens de webshop.. De verkoper probeerde ons een te verkopen van 470€,Philips en beweerde dat bosch direct kapot was . Ik wou toch een bosch en hij beweerde dat die niet meer voorradig was en keek op zijn gsm,terwijl ik het toestel onder in het schap zag staan. Wij voelden ons er zeker niet goed bij. Hij verplichte ons bijna. Krefel Borsbeek.

insatisfait

Lorsque je suis retourné le lendemain avec mon achat que je considérais comme incomplet, j'y ai reçu une réponse très laconique et j'en suis ressorti insatisfait. Krefel ATH 07:04:2021 TICKET n° 85201298

In de winkel Geraardsbergen personeel competent en vriendelijk.

Heb recent meerdere aankopen gedaan [o.a. TV, Inductie kookplaat en kleinere toestellen]. Prima begeleiding, geen moeite te veel. De website toont wel reeds enkele maanden gebreken bij het ingeven in de zoekmachine. Het probleem is gekend maar nog steeds niet verholpen. Zijn de IT'ers van Krëfel niet in staat dit te verhelpen? Het is echt vervelend!

Super.

Met veel geduld en toewijding, heeft de verkoopster toch gevonden wat ik wou en zocht.

Tout est tb

Tour est TB. ACCUEIL, PRISE CHARGE, COMPÉTENT ET CHARMANT/SERVIABLE

Heel tevreden

Heel te vrede en heel behulpzaam en heel vriendelijk

Super vriendelijke en ervaren verkoper

Zeer goede begeleiding bij onze aankopen. Verkoper Randy kent zijn producten door en door en geeft dan ook de nodige raad en advies. Bovendien is hij zeer vriendelijk en geduldig. Hij is een goede verkoper, maar heeft zeker niet de bedoeling je iets aan te smeren. Krefel heft ook een uitzonderlijk groot aanbod aan producten. Enig minpunt "cashback" op stofzuiger zorgt voor problemen... Spuitig !

Très bonne expérience, la personne qui nous À accueillie était très sympathique, très compétente et disponible.

Prima.

Probleemloze aankoop.

Top kerel die me geholpen heeft

De verkoper die me geholpen heeft was echt heel sympathiek en vriendelijk

Steenstraat 44

1851 Humbeek