service Krefel

J'ai recu un appareil neuf qui avait un defaut de fabrication ( defaut du fabricant non imputable a Krefel ) On m'as envoyé un autre appareil directement . le surlendemain je recevait mon appareil en echange de celui defectueux , Top service et amabilité du service apres vente .

Top product !

Dit wil ik toch even kwijt, eerst de Xiaomi Essentieel gekocht, voldeed niet aan mijn verwachtingen, de snelheid was een min punt. Max 18 per uur, terwijl ze spreken van 20km/u. Naar de plaatselijke Krefel in Hasselt geweest. Dit uitgelegd, direct een andere besteld, nadien zelfde probleem.. voldeed niet aan de verwachtingen.. uiteindelijk de S1 gekocht, deze is veel beter, qua snelheid, vlot 25/u.. voor de rest is dit een stevige en degelijke step ! Xaomi over het algemeen. Zeer tevreden met de S1 momenteel. Ook een welgemeende dank aan de service van Krefel. Nu heb ik 100€ meer betaald voor de S1 maar geen spijt van ! Ook bedankt aan de verantwoordelijke van Krefel Hasselt Steve & Kai

Top product !

Topisime, chaleureux et compétence maximum

Tout est parfait

Pas facile pour les vendeurs...

En cette période de crise, les vendeurs se doivent d'être plus proches des clients encore et ils le font en respectant les mesures sanitaires, ce qui est tout à leur honneur. Chez Krefel, c'est bien agréable car tout est parfaitement achalandé et les informations principales sont notées en regard de chaque produit. Cela facilité évidemment le choix du futur acheteur. De surplus, les vendeurs nous transmettent bien volontiers les informations complémentaires, ce qui nous met encore davantage en confiance. Mon épouse et moi sommes de fidèles clients et nous ne voudrions pas changer. Aussi et c'est essentiel, la facilité de parking est un atout non négligeable. Pas de stress non plus car si il y a du monde en magasin, pas de souci de parcmètre à réalimenter. Bravo à vos équipes et bonne fête de Pâques à venir.

Je vous recommande de vous adresser à Yves : d'une patience inouïe... Et je sais de quoi de parle.

Je vous recommande de vous adresser à Yves comme vendeur. D'une patience inouïe. Merci à lui.

Vriendelijke bediening

Heel verzorgde winkel,deskundige uitleg en zeer vriendelijke verkopers.

Bedankt fantastische verkoper !

Direct oplossing

Hulpzaam,vriendelijk en klant gericht.Grtjes

deze keer minder tevreden dan anders

Normaal heb ik niks aan te merken op de service van Krefel en het personeel. Deze keer echter was het een heel geklungel en is het wat mis gelopen. Ik heb deze keer ook niet de juiste info gekregen over bepaalde zaken en dan is het niet fijn als je hier nadien op uit komt...

Délais de livraison non respectés il est plus de 17 h et je n ai pas reçu mon smartphone n 51004270

Délais de livraison non respectés il est plus de 17h et je n ai pas toujours reçu mon smartphone n 51004270. Dois je avoir confiance dans vos promesses ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

• Nous recommanderiez-vous? Non

vriendelijke en behulpzame verkopers

vriendelijke en behulpzame verkopers

Disons que le produit est génial!

Je suis un fidèle de ce magasin grâce à la gentillesse et le compétence de ses vendeuses et vendeurs.

Rapide et efficace

Pour la première fois pas d attente et service rapide

Supertof

Ik zocht een senioren gsm voor iemand die op zijn leeftijd grote problemen had met het gebruik van gsm.de vriendelijke verkoper nam zijn tijd voor mij om alles uit te leggen en de phone te activeren. Die dag heeft jullie verkoper heel wat mensen gelukkig gemaakt : mij, mijn senioren vriend en al de mensen die hij terug kon opbellen!

Vriendelijk onthaal, ruime keuze, bij een online bestelling wordt je steeds op de hoogte gehouden.

De klant staat centraal, voor, tijdens en na de aankoop.

In tijden waar het internet ons vertelt waar we de beste prijs kunnen bekomen voor een toestel en waar achter de schermen - 24/7 - een prijzenoorlog woedt, blinkt Krefel uit in klantenservice. Het verschil om voor Krefel te kiezen.

Zéér vriendelijke service in Lommel

zeer klantvriendelijk personeel. Bij de online bestelling heb wel problemen gehad. De stoomreiniger moet afgehaald worden in een winkel maar schijnbaar moet ik dan van Bocholt naar een winkel in de Walen,toch wat ver vanuit Bocholt. Ik heb hem dan maar telefonisch besteld in Lommel en daar ben ik optimaal geholpen.

J'était contente je racheterait toujours du krëfel j'ai aimer

Le meilleur magasin je recommande vraiment professionnels surtout la vendeuse mina trop competente et gentille

Housse sympa

Housse sympa.Reste à savoir combien de temps il va tenir. à priori je suis satisfait de l'achat.

Servies is tof

Ik heb problemen met mij nieuwe tom tom en de medewerkers doen er alles aan voor een oplossing te zoeken

Bon service rapide

Bons conseils, prix normaux, livraison rapide

l'amabilité et la réactivité du vendeur engagent à la décision d'achat

client satisfait de tous ses achats

Fantastische uitleg en vakkennis en zeer vriendelijk top

Steenstraat 44

1851 Humbeek