Au delà de c equ'un client peut attendre

23111608005391 Ce jeudi 16/11 vers 10H15, j'ai acheté (Krefel Overijse) de façon très fluide un lave vaisselle à livrer à Bxl chez ma Maman âgée de 92 ans. Vendeur compréhensif et efficace. Livraison prévue le lendemain. Top. Et bien, la promesse a été honorée dans les temps et avec une gentillesse extrême. Le livreur M. Beks a pris la peine de s'annoncer avant son passage et de me faire un débriefing du placement et de la mise en main après son passage chez ma Maman. Et quand je le remercie, il répond "Je n'ai fait que mon job". M. Beks, votre employeur et vos clients ont bien de la chance. Un niveau de service et de compréhension au delà de ce qu'un client peut attendre. Bravo! 1000 Mercis.

zeer goed

verkoper Nachité V.D.J. zeer beleefd zeer klantgericht goede uitleg vriendelijk een geweldige verkoper een aanwinst voor Krefel

Slecht

Een diepvrieskast Haier aangekocht bij Krefel is reeds na 3 maanden defect. Dit onmiddellijk aangegeven via Krefel en pas na 2 weken een afspraak gekregen voor herstelling door Haier!!! De dag van de herstelling heb ik pas rond de middag het nieuws gekregen dat de technieker uiteindelijk (na meer dan 2 weken wachten) toch niet kan komen. Opnieuw meer dan 1 week wachten voor een nieuwe afspraak. De behulpzame telefoniste van Krefel die ik rond de middag aan de lijn had, beloofde contact op te nemen met Haier om de herstelling alsnog vandaag in te plannen. Indien ik nets hoorde, diende ik terug te bellen naar Krefel en zouden ze een andere oplossing zoeken. Toen ik in de namiddag terugbelde kreeg ik een andere telefoniste aan de lijn die me vertelde dat Haier 48u de tijd had om mij een nieuwe afspraak te geven (dewelke ik reeds heb maar pas voor 15/11!). Wanneer ik haar wijs op wat haar collega me verteld had over het zoeken naar een andere oplossing, antwoordt zij doodleuk dat zij en haar collega's de procedures kennen en dat ik bijgevolg lieg. Schandalige dienstverlening zowel van Krefel als Haier.

alles ok - vriendelijke technische dienst met ervaring - prima

alles ok - vriendelijke technische dienst met ervaring - prima Bezorgadres Factuuradres: B-2800 MECHELEN B-2800 email: [email protected] 1DEUR INBOUW KOELKASCANDY CBO150NE/N 349,00 Bedankt voor je aankoop! We hopen dat je tevreden bent van onze service. Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek/Grimbergen - BTW: BE 0400.673.544 we hebben zonet je toestellen geleverd. Hierbij de bevestiging van de geleverde goederen: Beste klant, Ordernummer Omschrijving Toestel geplaatst - Instellingen uitgevoerd - Test uitgevoerd - Oud toestel teruggenomen alles ok - vriendelijke technische dienst met ervaring - prima

Super, vriendelijk en behulpzaam

Gisteren nog naar Krëfel geweest in B-park in Brugge waar ik mijn powerbank gekocht had. Mijn powerbank heeft 2 oplaaduitgangen, maar eentje ging niet meer en wanneer je op het knopje van aanleggen duwde ging dat ook niet meer. Hij was nog in garantie en heb direct een nieuwe ontvangen. De bediende Sofie die mij hielp, was héél vriendelijk en behulpzaam.

ze verkopen u niet wat je vraagt

ze hebben mij een laptop verkocht die hopeloos verouderd is, daardoor werkt deze zeer traag en kan je er bijna niet op werken, ik had niet zoveel gevraagd, een laptop waar ik word, excel, internet, mails kan op gebruiken en foto's op zetten. Na een paar dagen gebeld met de vraag of het normaal is dat deze zo traag werkt maar ik moest geduld hebben, na een paar maanden toch binnen gedaan voor nazicht, nu vraag ik te ruilen voor een andere mits opleg maar daar hebben ze geen oren naar want de laptop is te oud, ik had maar vroeger moeten reageren. Ik voel me 100% in het zak gezet. Ze hebben me niet verkocht wat ik gevraagd heb maar waar ze vanaf wilden.

Erbarmelijke communicatie klantendienst!

Na meerdere keren contact op te nemen met de klantendienst word ik geen beetje verder geholpen. Doen geen moeite! Zeer jammer maar ben dus absoluut niet tevreden met mijn bestelling.

arnaque

mon réfrigérateur est tombé en panne(givre a l'intérieur),visite d'un technicien,il faut remplacer le thermostat,une nouvelle porte et une nouvelle poignée,le thermostat et la poignée ont été apporté a mon domicile par un technicien et la porte est en depot chez "asogem",mais malgré la garantie prolongée,KREFEL refuse de réparer invoquant que la réparation coute trop cher et me propose un voucher de 183 euros en compensation,alors pourquoi avoir accepté de livrer le thermostat et la poignée a mon domicile ? , faites attention,cette garantie prolongée est une arnaque,c'est fait pour vous soutirer de l'argent et après,KREFEL s'en fout du SAV,vous voilà prévenus.

I.p.v. een nieuw toestel een 2de hands ontvangen

Kan niemand bereiken . Heb een nieuw doro toestel betaald van 169,95 euro . Doos was reeds geopend. Telefoon en bijbehoren los in de doos, klein krasje op glas en dit jammer genoeg niet te zien op de foto. instructie boekje zat fout opgevouwen in de doos. Telefoon was reeds gedeeltelijk opgeladen. Nee niet tevreden over het product en ook niet over de service

Altijd in orde

Super goede technieker voor het installeren van onze vaatwasser

Doet wat moet tegen 'normale' prijzen !

Af en toe aantrekkelijkere prijzen dan de concurrentie !

NOTEBOOK ASUS UM425QA-KI194W - ONBETROUWBAAR

41007226 - NOTEBOOK ASUS UM425QA-KI194W aangekocht op 25/7/2023. Op 16/8 startte het toestel plots niet meer op, het toestel binnengebracht bij Krefel Genk wat dit zou opsturen voor herstelling. Op 2/9 konden we het toestel terug ophalen en hebben we opnieuw alles geïnstalleerd. Op 18/9 terug hetzelfde probleem (toestel start niet meer op). Weeral toestel moeten inleveren voor herstelling ? Krefel is niet bereid om toestel om te ruilen. Pas nadat het toestel 3x defect is overwegen ze om een omruiling te voorzien. Naar onze mening heeft dit toestel een structureel probleem en lijkt afwachten of het goed zal gaan overbodig.

Livraison offerte le lendemain --> ARNAQUE

Arnaque? Sur votre site, si nous commandons avant 22.00hr, livraison offerte le lendemain, même le dimanche. J'ai acheté le vendredi 08/09, à 15.44hr, un frigo encastrable d'exposition avec en sus, paiement des frais d'installation. En consultant le planning (au nom du magasin et en mon nom propre), la venteuse me signale que pas possible avant le mardi 12/09 (même avec ce temps de canicule, pas de pitié)! Donc la publicité de "livraison le lendemain" est une arnaque. J'ai contacté via plusieurs mails, votre Sav (customer care --> Laura, puis Tom) qui me signale ceci: Nous pouvons proposer des livraison dans les 24 heures à nos clients, ceci en fonction du nombre de chauffeurs disponible et de la disponibilité de l'article. J'ai demandé via mail à Tom, où cette mention était renseignée sur votre site et toujours pas de réponse (il fouille peut-être dans les archives). Encore merci pour cette fausse mention --> bel et bien une arnaque pour moi!

Livraison Nul

Ils promettent des livraisons le lendemain, moi le chauffeur n'a pas su livrer la machine à laver vu qu'il était tout seul et à remis ma livraison à mardi car le lundi c'est le jour des livraison avec lift. Samedi complet je suppose. Donc c'est leur erreur, vu que je ne sais pas ce qu'un chauffeur tout seul va réussir à livrer aujourd'hui, et aucun geste pour m'intercaler dans le planing. Non, on remet à la première place disponible. J'ai commandé le 12 et je serais livré le 19! 1 semaines, 1 jour ... c'est du pareil ou même. Evidemment c'est moins vendeur que la concurence qui annonce des délais (réel eux) de 5 jours. Prochaine fois je test VandenBorre ou Electro-Depot. Vraiment très déçu! Ah oui! Le plus drôle! J'avais commander un micro onde aussi, il est repartit avec! Trop lourd aussi pour un homme seul de le déposer au 1er étages apparemment! Vraiment du foutage de gueule! Aucun respect du client, l'argent est déjà encaissé de toute façon! Pas le choix que d'attendre maintenant! Et apparement, je ne suis pas le seul! Serait peut-être bien de songer à une autre société de livraison KREFEL car là pour moi vous aviez 5 étoiles et à cause de cet incident vous avec chutez bien bas dans mon estime!

Et 2 mois plus tard...

Toujours rien, pas un message, pas un coup de fil, rien, rien, rien ! ! ! ! ! C'est tout simplet HONTEUX

• Nous recommanderiez-vous? Non

Livraison et service clientèle nuls

- Livraison promise à j+1 jamais reçue après 5 jours - Reçu un email comme quoi le livreur a livré à j+3 mais faux - jamais reçu - Pas de réponse aux 2 mails envoyés sur krefel.be - Pas de rappel du service clientèle sur un appel téléphonique malgré la promesse de me rappeler - Au second appel de ma part (J+5) il me propose de me rembourser parceque le livreur n'a (en effet) pas livré mais seulement quand ils auront reçu le produit de retour de leur livreur - Le service clientèle vous appelle Monsieur + Prénom - en gros ils ne pas bien le français Krefel n'est vraiment pas équipé pour la commande en ligne et la livraison

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik heb eer retour gedaan maar niet terugbetaald

Hallo, ik heb iets besteld. Op dezelfde dag annulatieverzoek ingediend. Nadien heb ik een melding gekregen dat mijn pakje op weg naar me is. Dus ik heb contact opgenomen met Krëfel, ze zeiden dat ik heb pakje moet weigeren. Bij aankomst heb ik het pakje geweigerd. Een paar dagen laten heb een melding van Krëfel ontvangen dat ze het pakje retour gekregen en dat de betaling zal binnen de 15d zal gebeuren. 18 Dagen later heb ik dus per email en telefonisch Krëfel gecontacteerd. Krëfel zei dat ze zullen het onderzoeken. 20 Dagen later steeds niets .. heb terug met hun contact opgenomen. Is dit de bedoeling dat ik om mijn geld moet smeken? Ik zou graag willen dat ze de regels respecteren. Mvg

Service médiocre

Commande effectuée le 13 août, jamais enregistrée dans leur système, par contre le paiement a été prélevé, depuis je contacte via le formulaire en ligne (sans réponse "merci le respect", via téléphone (un service clients qui ne sait rien et renvoie au formulaire en ligne), via Messenger (une personne sympa "qui écrit sans doute des réponses toutes faites"), bref depuis mon argent est chez eux (çà ne fait que 17 jours ), pas de machine à laver et un gros doute sur la possibilité de revoir mon argent Krefel à éviter

Service na aankoop ondermaats

Op 23 juli een Mac Mini gekocht via Krefel webshop. Men slaagde erin het huisnummer van mijn factuuradres bij mijn leveringsadres te plaatsen, waardoor pakketje retour werd gestuurd. Meteen contact opgenomen, helaas kan je als ontvanger niks doen via bpost. Dan verwacht je dus dat de afzender, Krefel, dit wel doet. Vele e-mails en telefoontjes later, ondertussen al een maand later, nog steeds niks. Ik begrijp dat het uitblijven van een update van bpost ook een issue is, maar geen excuus voor de non-communicatie van jullie klantendienst. "We starten een dossier op" werd me telkens gezegd. Gevolgd door "u mag van ons een update verwachten vanaf morgen". Nooit een update gehad. Dossiers openen lukt nog, dossiers afsluiten blijkbaar niet. Dan maar - tegen mijn zin en helaas - mijn bestelling geannuleerd na 33 dagen wachten. Tijdens het telefonisch annuleren de vraag gekregen of ik reeds "het nodige document" had ingevuld als verklaring dat ik niks had ontvangen. Neen, zei ik. Ik zou het onmiddellijk na het telefoontje mogen verwachten in mijn mailbox. Ook dat duurde weer 2 dagen. En ook nu alweer een week aan het wachten op mijn geld. Laatste keer Krefel.

Très mauvais service client à nossegem

Très mauvais service client à nossegem

changement taque vitro

livraison rapide d'une taque vitro avec installation. Je tiens à remercier les 2 installateurs krefel pour leur ponctualité, gentillesse et professionalisme .

Rampzalig, amateurisme ten top.

Bespaar je een hoop problemen en verloren tijd. Koop ergens anders, waar ze het woord klantenservice wel kennen. Wij hebben 2 weken geleden online een diepvriezer besteld. Bij levering, bleek deze beschadigd te zijn, dus werd er een nieuwe dag doorgegeven wanneer ze een andere kwamen brengen. Verassing, ook deze bleek beschadigd. M.a.w. we hebben 2 dagen verlof moeten nemen, met 0,0 resultaat. Nu blijkt dat model niet meer voorradig te zijn en zouden we maar even 500€!! moeten bijbetalen voor een ander(zogezegd beter) toestel. Amateurisme ten top, iets wat je niet zou verwachten van zo een grote firma.

Service après vente ZERO

J'ai acheté une montre connectée le 8 juillet, toujours pas reçue le 11 août et surtout toujours pas d'infos ! ! ! ! ! J'ai téléphoné plusieurs fois, à chaque fois j'ai dû répéter la même chose (comme quoi les infos passent bien entre collègues) et à chaque fois la même réponse "On vous contactera" Bein voyons... PS : inutile de me demander des informations complémentaires, tout a été dit plusieurs fois au téléphone.

Services impeccables.

Plusieurs achats effectués en électroménagers sur quelques semaines (avec prolongation de garantie). Livraison gratuite en un temps record sur base de votre demande. Déballage pour vérification de l’appareil à la livraison + reprise des emballages + possibilité de remettre l’ancien appareil. Appel au call center pour demande de renseignements. Communication avec du personnel disponible et très accueillant et renseignements reçus immédiatement.

Rasoir braun série 9 pro , ne rase pas

Après rasage, je ne vois aucune différence

Steenstraat 44

1851 Humbeek