quel profesionnalisme, merciii

Accueil, efficacité et suivi des commandes au top.

Goed vakkundige en beleefd, vriendelijke afgehandeld met zaken van kennis.

Zowel in de winkel van Sint-Denijs-Westrem als in Wetteren goed en vakkundig bediend met de nodige gegevens die we meekregen uit Sint-Denijs-Westrem en de vlotte, vriendelijke en met kennis van zaken afgehandeld in de winkel in Wetteren.

Super bediening

Steeds vriendelijke bediening en zeer behulpzaam

Zeer goede service, ik kom zeker terug

Ik werd uitstekend bijgestaan voor het kiezen van mijn product. heel professionele uitleg gekregen waardoor het makkelijker werd om te kiezen.

Heel fijne ervaring, aanrader!

Ik ben in Krëfel Knokke een keukentoestel gaan kopen en ben daar geholpen door verkopers Kenneth en Matteo, en de manager. Ze hebben mij heel goed geïnformeerd, ze waren heel vriendelijk en ze staan duidelijk voor de Laagste Prijs Garantie. Ik ben als een zeer tevreden klant buitengewandeld. Top service !

service rapide et compétence des vendeurs/vendeuses

Toujours agréable d'aller chez Krefel. Un service de qualité, sans stress et toutes les questions posées reçoivent des réponses claires pour permettre un achat qui nous correspond, sans forcément nous imposer le plus cher. J'ai déjà acheté plusieurs appareils et je suis ravie

Krefel heeft bij mij een dampkap geïnstalleerd: zeer goed prachtig werk !! Alles opgekuist en meegenomen !! mvg. Willy Van Ransbeeck

Satisfait, sans plus.

Société correcte. Il manque parfois des choix ! Je voudrais signaler que lorsqu'on vend votre type de marchandise qui somme toute ne se disperse pas dans tous les domaines, il faudrait être plus au courant, mieux achalandé et avoir les derniers produits. Pour ce qui concerne le personnel, pas mauvais, mais oublie que le client apporte potentiellement une partie de leur salaire tout comme le patron. Donc un peu plus de dynamisme et d'empathie ne serait pas superflu. Bien cordialement. Mais soyez rassuré il y a bien pire chez les autres concurrents (grossièreté, incompétent voir fainéant).

Aangename ervaring

Vriendelijk ontvangen, goede uitleg, prachtige afhandeling van verkoop

Compétences et professionnalisme

Les vendeurs du magasin Krëffel d’Anderlecht (Chée deMons 1445), ont un bon sens du service à la clientèle et un sens très professionnel et relationnel avec les clients. Leur disponibilité les honneurs... Je précise ici, que je n’étais pas à mon premier achat. Alors merci à ACHRAF B. et à MENA. V

Zeer tevreden ze waren zeer vriendelijk en ben goed geholpen

Bonne comme toujours

Bizarre On me demande de payer la livraison et c’ est noté gratuit sur le site ..... ? Normal ?

L'accueil était mieux que l'avant covid

J'ai trouvé moins cher ailleurs. Après avoir envoyé un mail il se sont vite aligné. Arrivée au magasin il m'a fallu 15 min pour en ressortir avec un nouveau sèche linge livré et installé un samedi. Le top !!

Plus de 2 mois

Gaufrier acheté le 12 janvier. Défectueux dès la première utilisation... 2 mois d'attente pour un nouvel appareil malgré la garantie supplémentaire. Dommage...

Super vriendelijke verkoopster

Super vriendelijke verkoopster die kennis had van de toestellen, een duidelijke praktische uitleg kon geven. Een hele verademing na mijn ervaring bij van den borre. Dit geeft een enorme meerwaarde te ervaren dat het personeel super vriendelijk is en kennis heeft van de artikels. Dikke duim voor het personeel. Nog een pluspunt is de garantie van de laagste prijs, zo voel je je nooit bedrogen. Doe zo voort, dikke pluim.

Étonné !

J'ai commandé un lave-vaisselle en magasin avec la livraison au premier étage sans ascenseur. 10 € m'ont été facturés pour ce service alors que sur internet cela est gratuit. Finalement en privilégiant le contact humain, cela me coûte plus cher. Je trouve cela décevant et espère un geste commercial.

Vriendelijke bediening. Heel behulpzaam. Goede uitleg

Vriendelijke bediening. Goede uitleg. Zeker aanbeveling waard

Goede service aan balie

De baliemedewerker gaf goede en efficiente uitleg.

très agréable accueil

malgré la pandémie la visite au sein de votre magasin était très agréable et c'est la deuxième fois que nous avons à faire avec se vendeur et je trouve qu'il est très efficace et agréable.

Vendeur sympathique et serviable

Le vendeur était accueillant et m’a bien accompagner lors de mes différents achats (kreffel Arlon)

Zeer vlotte afhandeling van bestelling

Ik bestelde een HP printer via de website van Krefel, kon hem volgende dag ophalen. Dat ging super vlot: binnenstappen, berichtje met bestelnummer tonen op smartphone, binnen enkele ogenblikken terug buiten, met de nodige papieren :-)

Vriendelijk personeel

Ik had een tv aangekocht maar vond deze bij nader inzien toch wat te groot. Naar de winkel teruggegaan en gevraagd of deze kon geruild worden. Na een check van het toestel werd deze vriendelijk en met een glimlach geruild. Ik werd ook snel geholpen. Zeer tevreden.

super!

Geachte, Ik ben reeds vele jaren klant en nog nooit ben ik bedrogen of ontgoocheld geweest. Het onthaal, de service, de klantvriendelijkheid, dat is wat ik wil en ook weeral kreeg, ook in deze coronatijd! Hartelijk dank en tot een volgende aankoop. Vriendelijke groeten, Katien.

Zeer goede service,zeer vriendelijk personeel,antwoord op alle vragen. Zeer behulpzaam. Neemt alle nodige tijd per klant. Aan te bevelen! Een grappig voorval: ik kocht een koffiezetapparaat,er was gemalen koffie voorhanden,maar er waren geen koffiefilters ! Of er chicorei was heb ik niet durven vragen! (Net een stofzuiger werkend met stofzuigzakken,maar geen stofzuigzakken voorhanden! ) Gebrekje dat hersteld kan worden! Jan Van Den Driessche in Krefel Koksijde.

Très bon contact

Je viens toujours ou je me sent bien comme chez krefel

Steenstraat 44

1851 Humbeek