Service clientéle d'une incompétence totale !!!

Très mauvaise expérience !! Plus de 1 mois que j'attends le remboursement d'une annulation d'une commande dont l'article est soi-disant en rupture de stock et la situation n'est toujours pas réglée malgré les nombreux contacts en magasin qui dit être incompétent avec le service clientèle totalement incompétent également !! Je vais adresser une plainte vers TestAchat !

• Nous recommanderiez-vous? Non

niet te vertrouwen

vaatwasser en dampkap gekocht op 29/12/2012 , geannuleerd op 02/01/2012. Toestellen werden nooit geleverd en tot op heden een maand later nog steeds ons geld niet terug. Overal worden we genegeerd, mail, facebook telefoon. Nergens kan je deze mensen bereiken als je ze nodig hebt. Na 3 weken stressen om mijn geld terug te krijgen wordt ik nu genoodzaakt via een advocaat of ombudsdienst te gaan. Doe u zelf een plezier en koop hier niets.

Ik ben zeer tevreden met deze frigo met diepvries. Je kan hem nauwelijks horen draaien en werkt uitstekend

Visite d'un technicien avant achat définitif le 26/1

Suite à ma demande, un technicien est venu chez moi pour vérifier si la table de cuisson au gaz à encastrer que j'ai choisi en magasin était compatible avec la découpe actuelle sur mon plan de travail. En soulevant la taque actuelle en vitrocéramique à induction, il a malencontreusement cassé un bord de celle-ci et y a provoqué ainsi plusieurs fêlures. Il a photographié les dégâts et m'a affirmé verbalement que l'assurance de Krefel couvrirait ceux-ci, mais ne m'a laissé aucun document faisant état de cet incident. N'ayant à ce jour aucune nouvelle à ce sujet, je voudrais connaître ce qu'il en est du suivi de cet incident. Quoi qu'il en soit, il s'avère qu'il m'a confirmé que mon achat était bien compatible avec le placement la de ladite table de cuisson choisie (réf. SIEMENS taque au gaz ER9A6SD70). Veuillez me fixer à ce sujet. Merci.

Le choix est varié et les prix sont super intéressants

mon expérience avec krefel, le vendeur magnifique, très prévenant, m’a renseigné de façon très efficace, gentil serviable accueillant, et parle parfaitement le français Je conseille vivement d’aller la bas, vous ne serez pas déçu Encore merci

Très professionnel

Bon produit bonne marque prix au plus juste personnel à votre écoute et de très bon conseil très différent d’autres enseignes

Bestelling, afhaling en vriendelijke afwerking

Bestelling on line gedaan, volgende dag mocht ik reeds mijn bestelling komen afhalen en werd in de Krefel winkel zeer vriendelijk bediend bij de afhaling van mijn produkt. Vandaar mijn hoge score want dit was helemaal TOP !!!

Zeer handige smartphone.

Heb mijn smartphone Samsung a51 online besteld (alsook het hoesje). 1 dag later kon ik hem afhalen bij Krefel in Olen. Zeer tevreden over smartphone maar ook over de snelle, accurate afhandeling van mijn bestelling!

vaste choix pour tout

j achète le plus possible au magasin des grands prés on trouve tout ce qui peut faire votre bonheur

Très bon accueil, jamais déçu !!

Juste une suggestion, il est dommage que les habitués n'ait pas une carte de fidélité..... Mr Gadenne Alain

super

Super ik had een merk in mijn gedachte en toch heeft de verkoopster de tijd genomen om de voor- en nadelen met andere merken te tonen. En neen niet het duurste merk is eruit gekomen, gewoon het beste product afgestemd op mijn behoefte!

Service après-vente catastrophique

J'ai acheté un lave-linge AEG en 2018. Le vendeur me pousse à prendre une garantie prolongée, me promettant un service de garantie top. Premier problème avec la machine en juin 2019, Krefel me renvoie vers AEG directement ! A quoi bon payer une garantie Krefel supplémentaire qui s'élève quand même à 99€ plus 10€ de Service Plus ? Le réparateur AEG se présente, et là, il me dit que la machine est sous garantie AEG pendant une période de 10 ans, que Krefel m'a vendu du vent... Ce 11 janvier 2021, la machine retombe en panne. Je contacte, enfin, j'essaie de contacter le service après-vente Krefel le 13/01. Après de longues minutes sans réponse, je suis automatiquement dirigé vers un répondeur vocal qui me garanti d'être rappelé dans les 24h. Nous sommes aujourd'hui le 19/01, et toujours aucun appel de Krefel. J'ai à nouveau tenté de les joindre à 5 reprises depuis 8h40 ce matin. A 11h40, en joignant le service clientèle, une gentille dame me dit me mettre en communication avec le service après-vente, et à nouveau, après de longues minutes d'attente, je me retrouve sur cet éternel répondeur, passez moi l'expression, de MERDE !!!!! Y a-til un moyen d'entrer en contact avec vous ?????

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik ging eerder deze maand informatie vragen over de '90cm En Meer Smeg Scd90imx9-1' in de Krefel winkel - Ninove. Ik werd super goed ontvangen door Sony. Toen ik eerder deze week terug naar de winkel ging, was dit artikel niet meer in voorraad (+in solden) en dus niet meer beschikbaar. Ik werd weer door Sony en Yannick geholpen en top service! Zij hebben alles geregeld en ook aan de solden prijs verkocht. Bedankt!!!

Professionele verkoopster

Op al mijn vragen bij de aankoop van een wasmachine Whirlpool kwam een professioneel antwoord, door een uitermate gedreven en vriendelijke verkoopster. Bij het aanschuiven werden de coronamaatregelen niet correct gerespecteerd, qua afstand en tot 3 personen bij mekaar, ook geen controle op gebruik handgel, daarvoor een minpunt.

Un personnel agréable et de bons conseils

Jamais déçue

Efficacité et accueil pour tous

Bonne collaboration vendeur-acheteur.

Krefel de Ben-Ahin

Très chouette équipe et tres compétante. Mentions spéciales pour Laurie et Laurent. Accueillants, professionnels, sympatiques, ils connaissent tout à propos de tout. J achete tout à Ben-Ahin...j ai testé Hannut et Andenne....rien à voir ... De très bon conseils tous les deux (l'équipe de façon générale) Je recommande donc vivement.

Heureuse d'avoir trouvé car j en avais envie depuis des années

Je n'ai jamais été déçue de Krefel et je le recommande à tous

Ik kom altijd naar krefel om jullie artikelen te kopen

Grote keuze Goede producten Super interessante prijzen Onmiddellijk mensen om U te helpen Proficiat !

Nouvel achat

Vendeur très compétent ,aimable Magasin très accueillant

Verschikkelijke service, klantendienst onbereikbaar

Op datum van 18 november 2020 een inbouwtoestel aangekocht via webshop. Bestelbon 37162208 na 4 weken blijkt dat dit toestel pas in februari 2021 zou geleverd worden. Daarop de bestelling geannuleerd. volgens de mail die ik ontvangen heb zou ik mijn geld binnen de 14 dagen ontvangen. Geen reactie op mijn mails, noch op de telefoons. De klantendienst is zo goed als niet bereikbaar en als je naar de winkel belt zeggen ze dat ze het zullen opvolgen. dus resultaat: na bijna 2 maand heb ik mijn geld nog niet terug. Ik heb intussen mijn toestel bij Bol.com besteld, de dag nadien reeds geleverd. Shame on you KREFEL. Wat is jullie slogan ook al weer ? Wij zetten de punten op de E en service inbegrepen. Ik denk dat jullie deze toch zullen moeten herzien vrees ik. Een zeer ontevreden klant !

Vrindelijke ontvangst en hulpzaam. Vriendelijke groeten. Maurice Brackman

Goed genoeg om terug te komen

Vrijdag ben ik naar de winkel gegaan voor een nieuwe canon printer die ik op de website had gezien. Deze was niet voorradig maar ik heb hem in de winkel besteld en betaald in de verwacht dat deze er zaterdag zou zijn ( voor afhaling in de winkel ... ). Ik vroeg het de bijzonder behulpzame medewerker. Hij keer in het systeem en zei me : " volgende vrijdag meneer ". Thuis kijk ik weer op de website : het bewuste artikel: voor 17:00 besteld , morgen geleverd. Afhaal optie Overijse , maandag 25/1 na 11:00 ... !?! Waarom dan pas vrijdag 29 January af te halen ??? Het is bovendien een aankoop voor de firma. !!! Ik weet niet of de informatie op de website klopt, maar mijn advies zou toch zijn: bestel on-line ( maar check wel of uw aankoop er daadwerklijk ook is. Elke week heeft namelijk dezelfde dagen

Oven - Kookplaat - Dampkap

Spijtig dat ze alle drie niet samen kunnen geleverd worden.In de winkel is gezegd dat er 10 Euro bijkomt bij levering op zaterdag terwijl er op mail staat dat levering gratis is zelfs op zondag??????Kookplaat in afslag is reeds uitverkocht.

zeer vriendelijk en deskundige verkoper.

wij hebben een oven en een brita waterzuiverings toestel aan gekocht. wij werden bijgestaan door een vriendelijke en deskundige verkoper. niets was hem teveel.

Steenstraat 44

1851 Humbeek