Goede winkel op vlak van aanbod en prijzen. Je hoeft niet te vaak gaan zoeken naar concurrerende prijzen, Krefel is namelijk vaak de goedkoopste. Het enige jammere aan de zaak is dat hun vele verkopers (in de meeste winkels) echt niet voldoende kennis hebben van het productgamma. Ik heb al heel vaak erg teleurstellende antwoorden gekregen. De beste manier om iets te kopen is veel specificaties en reviews online zelf lezen en dan een besluit nemen. Meer opleidingen voor de verkoopadviseurs zou geen slecht idee zijn.
Na een friteuse te hebben gekocht bij Krëfel kwam ik erachter dat de timer niet werkte (deze liep vast) maar belangrijker, dat het product een impliciet designprobleem heeft dat het veel minder bruikbaar maakt dan zou moeten. Ik probeerde het terug te brengen in de hoop een andere friteuse te kunnen kiezen. Een medewerker inspecteerde het apparaat en vertelde me dat ik alvast een andere kon gaan zoeken. Nadat ik hiervan terugkwam stonden er meerdere medewerkers naar het apparaat te kijken. Ik vroeg of alles in orde was en ze zeiden dat het geen probleem was. De nieuwe friteuse werd uit de stock opgehaald en alles leek gereed om in te ruilen. Toen begon één of andere manager nog eens opnieuw alles te inspecteren en wees op een verkleuring van het verwarmingselement wat betekent dat de friteuse al eens had opgestaan. Ja, hoe anders ga ik te weten komen of het ding werkt?! Plotseling was het enkel nog mogelijk om het naar de fabrikant te sturen om die timer te laten fixen, niet langer in te ruilen. Dus dan zou ik daar op moeten wachten, nog eens terugkomen naar die winkel om dan uiteindelijk een product te krijgen met dezelfde tekortkomingen in het ontwerp! Het is erg genoeg dat je als klant blijkbaar maar net zo belangrijk bent als een verkoop en je tevredenheid over je aankoop "niet hun probleem" is, enkel dat van de fabrikant. Die gaan het me niet terugbetalen, hoor. Maar om dan eerst te doen lijken alsof ik het kon inruilen om dan enkel het laatste moment van gedacht te veranderen was echt wel een belediging. Ik ga nooit meer iets bij Krëfel kopen.
Hallo, Alvast bedankt voor je bericht. Het spijt ons te moeten lezen dat je een negatieve Krëfel ervaring had. Kan je ons per e-mail ( [email protected] ) meer informatie geven? We zullen dit vervolgens grondig bekijken. Met vriendelijke groeten, Krëfel
We kregen heel goede info van de verkoper Shawn dh
Vlugge correcte en veilige bediening door voorname bediende.
Mooi service
Très bon accueil et très serviables
Ik bestelde begin januari een mooie witte Moulinex Uno Friteuse, inhoud 1,8 liter.en betaalde 52 €. Als ik een week later de Friteuse kwam ophalen wachtte me een leuke verrassing. Omdat dit artiekel ondertussen in prijs was gezakt kreeg ik 15 € terug betaald. Mooi megenomen.
Goed personeel vriendelijk En goede uitleg gehad van Jordy
Delonghi koffiezet ter herstelling onder garantie afgegeven in filiaal "Gouden Kruispunt" op 21/12/20, tot op heden geen reactie of concrete informatie noch antwoord op contactformulier. Het zou druk zijn staat op de website onder herstellingen...een timing zou al een begin van service zijn...
Super manager compétente et au service du client. Par contre, vendeur fourbe et pas commercial voire amateur. Heureusement que sa supérieur a pris le relais dans notre cas.
Avec ce vendeur, on se sentait très à l'aise. service ultra personnalisé, on n'était pas un simple numéro comme chez beaucoup d'autres concurrents. Il a répondu amicalement mais très professionnellement à toutes nos questions. Le produit que nous avons acheté est d'excellente qualité au prix le plus bas après profonde comparaison du marché.
Un souci majeur : les prix sont soit absents , soit manquants .. Pourquoi ne pas poser une étiquette sur chaque boîte avec le prix ..ou alors placer une barre - codes près des rangées ? Il m'a fallu me rendre avec les boîtes aux caisses pour demander , vérifier sur l'ordinateur avec le préposé disponible , consulter les stocks , voir alors sur place en rayon , déposer les cartons non demandés ET ENFIN acheter . Perte de temps ! ON court au stock , à l'ordi ... ENFIN Ok . Perte de temps
Nous sommes des clients depuis plusieurs années et nous avons toujours été satisfais. Quand il y a un problème avec l'article, il est immédiatement remplacé Le vendeur était super qualifié et nous a répondus à toute nos questions.
J’ai effectué de gros achats (électro-menager, frigo ,aspirateur...) et demandé beaucoup de conseils. La vendeuse a pris le temps de répondre à toutes mes questions. Très sympa et de très bons conseils. À recommander sans hésiter.
Als ik 0 sterren kon geven deed ik het, spijtig dat het minste een 1 is. Ik heb een product besteld met de black friday deals, oorspronkelijke waarde +- 700 euro en 499 euro voor betaald. Het product was kapot bij levering, dat kan gebeuren, de bezorgers waren heel vriendelijk en namen het terug mee. Het product was niet meer beschikbaar. Er werd geen fatsoenlijk alternatief geboden, ik mocht enkel kiezen uit producten van 499 euro of een bedrag opleggen. Dit terwijl de waarde van het oorspronkelijk bestelde product dus wel degelijk hoger was én terwijl er in januari weer nieuwe solden gestart zijn en er dan opeens wel weer andere prijzen mogelijk zijn. Ik vind het zeer triestig dat krefel blijkbaar niet meer voor hun klanten wilt doen, dit is de slechtste service die ik ooit al gehad heb. Als je wilt meedoen aan de solden en black friday deals moet je ook zorgen dat je je klanten kan bieden wat je beloofd. Het zal voor krefel misschien geen verschil maken, maar ik bestel nooit meer bij hun. Ik heb uiteindelijk een nog veel betere deal kunnen doen bij een lokale handelaar. Bovendien heeft het dan ook nog eens een maand geduurd voor ik mijn geld terughad.
Ik ging kijken voor een wasmachine en droogkast. Het was niet druk en er stonden 5 personeelsleden achter de balie. Ik heb 10 minuten staan kijken bij de wasmachines. Toen ik vroeg of iemand mij kon helpen kreeg ik als antwoord dat ik naar de kassa moest komen om hulp te vragen. Ja zeg. Als het personeel zich loever met eljaar bezig houdt dan met de klanten, dan koop ik mijn spullen wel waar ze mij willen verder helpen.
Ben zeer tevreden van mijn aankoop hoover steelstofzuiger. Voor de prijs een zeer dergelijke kwaliteit. Kan ik warm aanbevelen
Très bon accueil vendeur super sympa et très compétant.
C’est déjà le 2e achat ce mois-ci chez Kreffel. Je suis extrêmement satisfaite de l’aide apportée par les professionnels. Et un accueil impeccable. Merci à l’équipe ! :)
Vorige week 28-12-2020 3 gourmetstellen besteld 1 heb ik geleverd gekregen de andere 2 staan na anderhalve week nog steeds op inpakken. Al diverse malen gemaild dat ik ze voor oud en nieuw nodig had. Bellen lukt al helemaal niet bellen ook niet terug. Gemaild omdat het nog steeds op inpakken staat voor te annuleren ging niet volgens hun. Ik heb ze allang bij krefel lommel gehaald waar ze wel behulpzaam waren. Ik snap niet dat het zo moeilijk moet. Krefel winkel was oke klantenservice is moeizaam en een sport om te bereiken. Bestelnummer: 37961283 Fijn voor het antwoord hieronder sneller dan via de mail. Maar heb liever mijn geld terug. 7 januari 9:42 bericht gehad op de review dat ze het gingen onderzoeken. 8 januari 17:11 nog geen bericht het is schijnbaar heel moeilijk dat het al bijna 2 dagen duurd. 11 januari nog geen reactie klantenservice waardeloos. 12 januari waar blijft de oplossing en mijn geld. 13 januari weer geen reactie en dat voor 59,- euro. 14 januari 12 januari weer gemaild nog steeds geen reactie. Begint onderhand op diefstal te lijken.
Tout mes achats électro, je les achète chez Krefeld Anderlecht, service super et surtout service après vente
De klantendienst (telefonisch) is ronduit belachelijk! Ga je naar de winkel, sturen ze je van de kast naar de muur. Maar als je op een gemotiveerde werknemer valt (na 4 bezoekjes) is het op 5 min opgelost! Dus beste Krëfel, controleer jullie personeel aub. Of leid ze fatsoenlijk op! Want de meesten hebben zelfs geen verstand van het apparatuur die er wordt verkocht.
Zeer tevreden; ik werd quasi onmiddellijk geholpen op een vriendelijke en professionele wijze
Ok
Volledige voldoening dank zij de vriendelijke ontvangst en vooral de duidelijke en competente uitleg bij onze aankoop van een inductiekookplaat, iets waar wij geen enkele kennis van hadden. Even tevreden als bij vorige aankopen bij Krefel.