Promotions -----difficile de les obtenir.

Suite à l'achat d'un rasoir Braun commander en décembre, Krefel fait l'apogée de l'obtention d'une carte E-Gift en promotion. Nous sollicitons celle-ci et la commence la difficulté. Krefel rejette la responsabilité sur la société "Free for one". Celle-ci sollicite une facture complète en donnant une date limite. Nous tentons de contacter le service clientèle de KREFEL, en vain. La Pub était intéressante, mais en mon sens, je n'y crois plus. De plus, si un avis est donné sur le produit, une carte E-Gift peut également être obtenue, en vain.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Agréable, compétence et professionnalisme de qualité

Pour l achat d une tv les meilleurs conseils et l échange des expériences ont été au rendez vous. Disponible facilement et agréable accueil même en période de covid ! Merci pour les conseils en attendant la livraison et l installation !

Super service après-vente et conseil

Krefel Anderlecht est un magasin où l'on trouve encore du service... Cela fait la différence par rapport à la vente en ligne. Une vraie valeur ajoutée ! Merci pour votre SAV. Magasin très bien tenu. Personnel très disponible.

Super vriendelijke service

Verkopers zijn supervriendelijk, Ze peilen naar hoeveel je het toestel gaat gebruiken en stellen een energievriendelijker voorstel voor. Gewoon top

Surprise gâchée

Je suis venu acheter le cadeau de mon épouse le mercredi 23 pour le réveillon de Noël, le jour de mon achat vous envoyez un mail de satisfaction, lequel mon épouse lit et gâche la surprise . Ces mails de satisfaction pourraient arrivés une dizaine de jours après l’achat, ça ne changerait rien pour vous par contre la surprise ne serait pas gâchée. Désolé mais je ne vous recommande pas pour faire un cadeau. Encore merci

Meilleur magasin

Top top

Na 2 afspraken nog steeds geen levering

Ik heb op 30-11 een Samsung oven online bestelt en koos voor levering op 16-12, ze zijn niet komen opdagen en hebben niets laten weten. Na heel lang en veelvuldig proberen contact op te nemen met de klatentendienst, na een lange tijd proberen heb ik een nieuwe afspraak gemaakt voor de levering dit was gepland op 26-12 in de voormiddag, weer niet komen opdagen en nog steeds niets laten weten en klantendienst is onmogelijk bereikbaar. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Mijn oude oven is kapot en zit nu al heel lang op een nieuwe te wachten. Voor de feestdagen heb ik dus niets uit de oven kunnen maken, zeer jammer.

Uitstekend!!!

De verkoper namelijk Meneer Geert N. (Krefel Rooigemlaan 2, 9000) was heel vriendelijk en klantgericht, wat een klantenservice :). Heeft ons overtuigd om de wasmachine te kopen en ik ben heel tevreden met de aankoop. Heeft veel extra uitleg gegeven, en ook de informatie in geval van een panne. Heel aangename ervaring, wij gaan zeker terug voor de diepvries en andere producten voor in de toekomst!!! Bedankt

It is amazing

The washing machine is amazing for me, it is very good for two people. The price is also ok. The most important thing is that you have a lot of options for the program. But there is no dry function please remember it. But it is fair for the price.

Online bestelling met levering aan huis. NOOIT MEER VAN MIJN LEVEN

De slechtste evaring ooit. Online besteld op 15/12 op de website staat levering de volgende dat 16/12. Op 16/12 niets ontvangen. Gebeld naar Krefel op 18/12 na lang wachten iemand te pakken gekregen. Levering zou op 20/12 gebeuren, weer niets E-mail op 20/12 ontvangen dat de bestelling op 19/12 ging gebeuren, niet dus. Op 22/12 ging het 23/12 worden weer niets. Opnieuw gebeld, onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen. Boodschap ingesproken, "Krefel zou binnen 24uur terugbellen". Nooit gebeurd, we wachten er nog op. E-mail geschreven, nooit reactie op gekregen. Levering is ondertussen volgens de website opgeschoven naar 26/12. "De laagste prijzen, service inbegrepen" Laat me niet lachen, welke service ?

commande le 16/12/2020 devant être livrée le lendemain. 8 jours plus tard toujours rien

J'ai passé une commande (Numéro de commande : 37732007), le 16/12. J'ai contacté Krefel le 22/12 après 30 min d'attente, on me dit que c'est vrai que cela n'est pas normal et que tout sera fait pour être livré encore ce jour ou demain au plus tard. Le 24/12 plus moyen de contacter Krefel mais TOUJOURS pas livré or c'était un cadeau pour offrir ce soir...

Vriendelijke verkoper

Ik ben heel goed geholpen door de verkoper,hij was vriendelijk en heeft goede uitleg gegeven

Vraiment super

Le vendeur a qui j'ai eu affaires étais extrêmement compétent ! Je suis contente de se services clients je le recommande

Zoals steeds een perfecte service.

Vriendelijk en bekwaam personeel.

perfecte service

altijd een correcte en snelle service Prettig eindejaar

Compétence du vendeur et serviabilite

Nous avons été très bien conseillé par le vendeur et avons pu conclure notre achat

top aankoop !

heb zonet een super kleine nespresso machine gekocht , ben er heel blij mee echt een aanrader. de verkopers waren TOP.

tres mauvaises

commander 2 produits , recu 1 produit qui ne corresponder pas a la commande ,plus de 10 appels pour resoudre le problemes apres plus 30 jours d attentes, quand le probleme et resolu , je n ai toujours pas recu de facture.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Geen pakje onder de kerstboom, geen online kerstfeest met mijn ouders

Op 3 december heb ik online een ipad air (2020) 256gb wifi spacegrijs besteld. Ik heb dezelfde dag het bedrag via bankoverschrijving gestort omdat online betalen met kredietkaart of paypall niet lukte via de krefel link, ook niet na verschillende pogingen. Ik heb tot op heden geen orderbevestiging ontvangen. Na contact via de klantendienst mailde ik het gevraagde betalingsbewijs. Sindsdien niets meer gehoord. Klantendienst herhaaldelijk via mail en telefonisch proberen bereiken. Telkens dezelfde standaardmail terug en dan niets meer. Hetzelfde verhaal via facebook. Ik begrijp dat leveringen niet overal even vlot verlopen in deze tijden, maar het complete gebrek aan communicatie bij krefel is bijzonder frustrerend. Dat ik de ipad wou gebruiken om op kerstavond mijn ouders even online te ontmoeten verklaart de melige titel.

Ondermaats

Op 30 september 2020 bestelde ik online een vaatwasmachine die niet op voorraad was. De vooropgestelde levertijd was 10-12 werkdagen. Ik kan perfect leven met een vertraging, zelfs een 1 van 2 maanden, maar Krefel had niet de minste intentie om mij in tussentijd uit eigen beweging op de hoogte te houden over de stand van zake. Het slechte beoordelingscijfer wordt dus volledig omlaag gehaald door de communicatie. Die was er namelijk niet. Tot ik uiteindelijk begin november na meer dan een maand stilte, zelf contact had opgenomen. Waarop ik met veel blijdschap mocht vernemen dat mijn vaatwasser 27 november bij Krefel zou aankomen. En toen was het weer stil. Tot ik 30 november weer zelf contact opnam met Krefel om te polsen naar een leverdatum. Blijdschap viel me wederom ten dele, want 4 december zou men leveren. De dag er voor zou men mij het tijdstip van de levering meedelen. 3 december, de dag voor de levering, de gebruikelijke stilte van Krefel tot ik in de late namiddag wederom (!) zelf contact heb opgenomen en men mij doodleuk vertelde dat de levering verschoven was naar 9 december. Na wat geklaag van mijnentwege, heeft men dan toch moeite gedaan om de vaatwasser op 5 december geleverd te krijgen. Waar ik dan weer wel blij mee was. Maar mijn verlofdag die ik voor de levering speciaal had genomen op 4 december, daar was het helaas wel te laat voor. Die had ik dus voor niks genomen en die was me meer dan €30 waard... want dat is wat mij werd aangeboden na een klacht bij Krefel ivm de afwezigheid van communicatie langs hun kant. Er werd mij dus een bon van €30 aangeboden en excuses voor de vertraging... Terwijl mijn klacht over de communicatie ging en niet de vertraging. 'Get my point?!' Ik bestel nooit nog bij Krefel. Dat staat vast.

Vandaag naar Geraardsbergen krefel geweest en verkoper jelte is een top verkoper super vriendelijk en weet wat hij verkoopt en super vriendelijk

Commande rapide

Commander un article le lundi soir et en magazin le mardi soir très rapide et pas habitué à cela chez krefel Quel changement

Parfaite

Le personnel du krefel Hornu est très aimable accueillant et compétant

Toujours satisfait chez Krefel

Plusieurs achats dans vos magasins (Dinant) et sur vôtre site internet. Surgélateur, machine à café, gsm, TV, Ordinateur portable.... Très bon conseil.

Rapport qualité prix ok

Tous les appareils viennent de chez Kreffel depuis des années très contente

Steenstraat 44

1851 Humbeek