Très grand choix d'articles et très bon accueil des vendeurs

Cliente TRES régulière et très satisfaite de votre enseigne, je déplore toutefois qu'il n'y ait aucune "récompense" à la fidélité de la clientèle via des bons de réduction sur le cumule des achats. Merci d'y penser très fort.

Compétant et sérieux

Rapidité et efficacité, après commande par téléphone et très bon produits

Prima afhandeling

Na een foutje bij de thuisinstallatie door de afleverchauffeurs, werd dit probleem door de klantendienst correct ter harte genomen en kreeg ik zelfs een voucher als tegemoetkoming voor de hinder ... Correcte afhandeling.

Zeer kwaliteit

Zeer tevreden met de medewerkers vooral mirco is veel positief en helpt heel graag bedankt krefel

Bonne, sauf le prix..voir en dessous

Tout était parfait, j'ai demandé si le prix était le même ailleurs il m a dit que le magasin s s'alignait sur les autres enseignes. Mais notre barre de son est a249 € chez vandenborre ?au lieu de 299 € chez vous ???? Demain je retourne chez krefel le signaler

Bonne expérience mais..;

Bonjour, Je suis satisfait du service reçu lors de mon achat et je suis aussi satisfait du produit que j’ai acheté grâce aux conseils de la vendeuse Krefel mais le bon cask back Delonghi que j’ai reçu qui devait me permettre de récupérer 50 Eur sur mon achat est périmé depuis fin Octobre et nous sommes Mi-décembre.... Veuillez retirer ces bons afin de ne pas décevoir plus de clients.

Uitstekend toestel

Gebruiksvriendelijk en goede kwaliteit prijs verhouding

Ik bestel nooit meer via Krefel

Horloge garmin Fenix 6 online besteld via black friday korting. Na 10 dagen zelf eens contact opgenomen met de klantendienst want kreeg geen info ivm levering. Nu wilt men bij krefel mijn bestelling niet leveren omdat er zogezegd stockbreuk is en de leverancier niet meer kan leveren??? Men is blijkbaar genoodzaakt om mijn bestelling te annuleren... klopt vanalles niet, de horloge is bij andere webshops wel nog te verkrijgen, maar natuurlijk niet met korting... dit riekt naar oneerlijke praktijken... erg jammer, mij zie je er niet meer tenzij de bestelling nog geleverd kan worden.....

Personnels tres professionnels,compétents,aimables.

Conseils judicieux, corrects et très professionnels, personnels tres accueillants malgres le masque cela se ressentait kreffel de Bierges

Excellent

Question d’Avant et après vente me seule magasin que je peux conseillé

Achat four Krefel Waterloo

Amélie de chez Krefel Waterloo a été d’un professionnalisme et d’une amabilité exemplaire. Demandez après elle si vous avez un achat à faire. Elle est GÉNIALE

Achat non livré. Remboursement non effectué.

Le lendemain d'un achat en ligne, celui-ci est annulé. 15 jours plus tard, le remboursement n'est toujours pas effectué, et les courriels envoyés sur le sujet restent sans réponse. Bref, service de très mauvaise qualité. Nous recommanderiez-vous? Non. Au contraire, pour éviter des ennuis à mes amis et toute autre personne qui me lirait, je leur déconseille de vous faire confiance.

• Nous recommanderiez-vous? Non

kut

ondanks alle meldingen van ''voor 22u besteld morgen in huis'' na 4 dagen nog steeds niks ontvangen. Mails naar klantendienst worden niet beantwoord, via facebook ook geen reactie! eerste en meteen ook laatste keer dat ik hier iets bestel!

Ze helpen u op alle vlakken en ben zeer tevreden van de service en super vriendelijk in Aalst

Grand. Of

Je suis restée longtemps à attendre de l’aide pour avoir des infos, malheureusement personne et pourtant le magasin n’était pas rempli, j’ai demandé de l’aide deux fois à deux vendeurs différents mais tout deux occupés, après un long moment d’attente, j’ai finalement regarde sur internet les infos nécessaires, les avis,.... le vendeur à la caisse était assez froid, auraient ils préféré que le confinement dure plus longtemps? Quoi qu’il en soit je suis cliente chez krefel depuis des années et je le resterai, je suppose que la situation sanitaire actuelle fait que les choses ne sont plus comme avant et les vendeurs plus stressés...

Krefel, kennis en service met een lach!

Dit is mijn tweede aankoop bij Krefel maar zal zeker niet mijn laatste zijn. Kocht eerder mijn toestellen bij de concurrentie maar daar werd je letterlijk buitengeblaft. Niet vriendelijk, niet op de hoogte van de producten... Bij Krefel heb ik nu gemerkt dat dit geen probleem is. Ze helpen u onmiddellijk verder. En de lach is er ook. Ik kom van Herentals naar Krefel Olen maar zit daar niets mee in om verder te rijden. Dank u wel, Krefel, voor de goede service.

Balance alimentaire

Choix, prix, amabilités de la vendeuse, impeccable Les normes sanitaires sont bien respectées, ce qui engendre un temps d’attente un peu long. Merci Krefel Mouscron.

Deze avond lekkere frietjes gegeten!

Goede service bij Krefel gehad, ’s avonds lekkere frietjes gegeten. De frifri werkt perfect en we zijn er zeer tevreden over. Onderhoud en reinigen lijkt ook vlot te lukken. Zeker aanbevolen niet verder zoeken.

Zeer goede en vriendelijke bediening

Perfecte afhandeling

Aankoop vaatwasmachine verliep vlot en begripvol voor bepaalde voorwaarden. Gewenst model was niet voorradig en er werd voorgesteld het toonzaalmodel te plaatsen. Mits een bijkomende korting, ging Krëfel hiermee akkoord. Een afspraak voor plaatsing van de nieuwe en meenemen van de oude vaatwasmachine werd heel erg stipt nagevolgd. Het plaatsen gebeurde door een bekwaam technieker die wist van aanpakken. Over de hele lijn, heel erg goed dus. Je kan Krëfel absoluut aanbevelen, zoveel is zeker.

Excellent

Commande préparée dans les temps et vendeur plus qu'aimable !

Tv oled lg

Zeer goed ontvangen en gegoloopen door mensen van krefel aan de Rooigemlaan

uitstekend

Ik kreeg het letterlijke gevoel van klant is koning. Super bedankt.

Altijd een leuke winkelervaring

Altijd even vriendelijk in de winkel,staan je altijd bij als je vragen hebt ,zelfs nu met de covid is het super georganiseerd ,een top team bij krefel torhoutsesteenweg oostende

Superslechte online ervaring

Iets besteld bij Krefel, de dag van de levering kreeg ik een bericht dat er vertraging was. Toen niets meer. Meerdere keren de helpdesk geprobeerd te bereiken, uiteindelijk te horen gekregen dat het product tijdelijk niet beschikbaar was. Weer wachten, weer helpdesk proberen te bereiken, uiteindelijk moeten annuleren. Geld zou binnen 15 werkdagen teruggestort worden, 4 weken later wacht ik nog altijd. Weer contact met de helpdesk... Beste mensen; blijf weg bij deze online shop

Steenstraat 44

1851 Humbeek