Deskundig

Hij hoorde wat wij wilden, en bood ons dus ook geen overbodige dingen aan. Ontspannen en vlugge aankoop van 3 grote keuken apparaten.

Krefel fait partie de mon ménage tous mes appareils viennent de la

Tout le personnel krefel est competent et attentif aux demandes du client pareil pour les livraisons Bravo

alles ok

Zeer vriendelijke en behulpzame service

Alles was goed georganiseerd

Bestelling verliep gesmeerd alles was op tijd , afhalen in de winkel goed en vriendelijk ontvangen . Top

snel,correct en fijn bediend bij het afhalen

snel,correct en fijn bediend bij het afhalen

aangenaam gewinkeld

Vriendelijk ontvangst en perfect verder geholpen .

Satisfaction

Une vendeuse extraordinaire (audrey)

zeer tevreden over KREFEL.

Ik heb rustig en veilig mijn inkopen kunnen doen met goede uitleg door vriendelijke verkoper waarvoor dank groetjes.

Mijn aankoop verliep vlot en heel vriendelijk

Bevalt me enorm !

Zijn de koelkast combi zelf gaan afhalen en de heer aan de balie was heel vriendelijk en behulpzaam , hielp ons ook met inladen ! De combi koel en vrieskast is wat ik ervan verwacht had. Stil, ruim, overzichtelijk en past qua afmetingen perfect. Makkelijk verplaatsbaar (kuisen) Prijs / kwaliteit zit het zeker goed. Thermostaat makkelijk instelbaar en goed zichtbaar De aankoop is nog maar recent maar is zeker een aanrader

Dans le magasin où je vais ils sont toujours très accueillant et toujours disponible

J'achète presque tout chez Krefel GSM, c'est cela, machine à laver, télévision et jamais eu de soucis

Très accueillant sympa bien organisé

Superbe vendeur Michael très très aimable et très compétant chapeau enfin je recommande Krefel à tous le monde bonnes fêtes à toute l'équipe

Heel tevreden van jullie service!

Al veel gekocht bij jullie en altijd een goeie service gehad !

Satisfait du service

Déjà plusieurs achats chez vous et très satisfait et bien renseigné

Excellent !

Bon café ☕

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super service, laagste prijs en na 10' opgehaald en klaar.

Ik had het al ergens anders besteld en betaald. Een heel gedoe en dan pas kunnen leveren binnen vijf weken. Dan belde ik naar Krëfel en raad eens wat: Een prijs die duidelijk lager was en ik kon het onmiddelijk gaan halen!!! Daarbij is het een prima toestel want ik heb het uitgebreid getest een super ervaring.

Très rapide et accueillant

Repond vite au demande,toujours aimable,super rapide, je recommande

Heel vriendelijk en professioneel personeel

Over mijn aankoop kan ik nog geen beoordeling geven omdat ik nog moet wachten op de levering van mijn toestel .Door de Corona toestanden kan men nog geen datum van levering geven daar mijn toestel niet in stock is .

super service en snelheid

online besteld en ongeveer een uur later beschikbaar, top

Supper verkoper

Goede uitleg bij de aankoop

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Excellent

Top vendeur

Convivialité

Toujours bien reçu dans votre magasin de Fléron. Les vendeurs sont très serviables et de bons conseils. Choix important et bien agencé.

fantastische nazorg, vriendelijk personeel

Vandaag zijn mijn dochter naar ik naar krefel Hasselt gegaan omwille van een samsung gsm die blijkbaar de geest had gegeven tijdens de examentijd. De smartphone was nog onder garantie. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en het personeelslid aan de balie heeft de smartphone terug op gang gekregen met het nodige geduld want de smartphone werkte even niet mee. Alle gegevens zijn bewaard gebleven Zeer vriendelijk en geduldig personeel in deze moeilijke en drukke tijden. Top en dank u wel!

Vriendelijk

Ik had een top verkoper,ik denk de naam Matheo. Heel vriendelijk,nam de tijd om alles goed uit te leggen.Als ik nog een aankoop doe,komt ik zeker terug.Gewoon bedankt voor jullie tijd en vriendelijkheid.

Steenstraat 44

1851 Humbeek